Htc One M9 mu almaliyim Note 4 mu yoksa s6 mi ? Fikirlerinizi bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FthPls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
HTC nin tek albenisi metal kasa ve tasarım , onun haricinde boş bir teneke yığını . Aynı şekilde Apple ' da öyle. İos haricinde boş. Samsung desen sadece markaya para veriyoruz ederi 1500 maksimum Note 4 ' ün .. Sony desen değişik bir cihaz çerçeveleri mübarek almış gidiyor , sanal tuşlarda cabası. Lg desen G2 haricinde güzel bir cihaz bizlere sunamadı.G3 sanal tuş olayı ve rezalet pil ömrü , bir G2 olamadı. Zaten ötv , kdv , o vergisi bu vergisi derken fiyatlar da cabası. HTC m9 ' u 2500 tl den aşağı satışa sunmaz , S6 ve Edge de aynı şekilde 3000 tl den aşağı satışa sunulmaz. Dolar kuru da yüksek iken beklemeni tavsiye ederim. LG ve Sony aynı yolda devam edip z4 ve G4 te yenilik yapmazlar ise İphone 6 al geç derim . Sonuçta yeni cihazlar çıktığında veya ilerleyen senelerde elinden yüksek fiyata çıkartabileceğin tek marka ......

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
M9 çok iyi.

Snapdragon 810 işlemcisi zaten yeterincr başarılıyken.

S6 ise tamamen ucube bir cihaz.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
HTC nin tek albenisi metal kasa ve tasarım , onun haricinde boş bir teneke yığını . Aynı şekilde Apple ' da öyle. İos haricinde boş. Samsung desen sadece markaya para veriyoruz ederi 1500 maksimum Note 4 ' ün .. Sony desen değişik bir cihaz çerçeveleri mübarek almış gidiyor , sanal tuşlarda cabası. Lg desen G2 haricinde güzel bir cihaz bizlere sunamadı.G3 sanal tuş olayı ve rezalet pil ömrü , bir G2 olamadı. Zaten ötv , kdv , o vergisi bu vergisi derken fiyatlar da cabası. HTC m9 ' u 2500 tl den aşağı satışa sunmaz , S6 ve Edge de aynı şekilde 3000 tl den aşağı satışa sunulmaz. Dolar kuru da yüksek iken beklemeni tavsiye ederim. LG ve Sony aynı yolda devam edip z4 ve G4 te yenilik yapmazlar ise İphone 6 al geç derim . Sonuçta yeni cihazlar çıktığında veya ilerleyen senelerde elinden yüksek fiyata çıkartabileceğin tek marka ......

Android telefonların kdv'sinden şuyundan buyundan dem vurp apple önermek niye?

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hepsi aynı , nedeni ise son cümlemde açık ve net !!! anlayana !!!!

saçmalık. Sırf fiyatı düşmüyor diye ki düşüyor. Sadece diğerlerinden daha az iphone almak akıllıca mı oluyor? Bırak allah aşkına ya güncellemelerle telefona istediği şarkıları vs. atan bi şirket istediği kadar fiyat düşürmesin yine almam, aldırmam.

Zamanında aptallık edip ucuz bulduğum için ipad aldım ondan bile illallah ettim. Bu kameraya, bu ısınmaya bu kadar para verilir mi?

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
saçmalık. Sırf fiyatı düşmüyor diye ki düşüyor. Sadece diğerlerinden daha az iphone almak akıllıca mı oluyor? Bırak allah aşkına ya güncellemelerle telefona istediği şarkıları vs. atan bi şirket istediği kadar fiyat düşürmesin yine almam, aldırmam.

Zamanında aptallık edip ucuz bulduğum için ipad aldım ondan bile illallah ettim. Bu kameraya, bu ısınmaya bu kadar para verilir mi?

Aynen oyle ben asla iphone almam onuda denedim suana kadar kullandigim en kotu cihazdi herhalde tek iyi yani baya guncel kaliyo onun yaninda para verilmez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herkez kendi beğendiği telefonu yazmış ancak öncelik sizin ihtiyaçlarınız nedir bunu belirlemelisiniz
samsung s5 suya toza dayanıklı olması ve kamerası xperiadan düşük olsa bile onlardan daha kaliteli çekim yaptığı için s5 aldım m8 ise metal kasa ses kalitesi mükemmel ancak s5den2 dbi düşüktü benim için belirleyici olan kullanım nedenlerimden dolayı s5 idealdi onu aldım ancak ne m9 nede s6 asla bir note4 olmayacak s6 ile m9 aynı platformda ama note 4 başka bir kulvar bunları ayırınız ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi beirleyip öyle karar veriniz yoksa herkeze kendi telefonu güzel :)

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95

İphone iyi demiyorum İphone 6 satıp Note 4 almış insanım , değer kaybı bakımından en az değer kaybeden marka. Buna vurgu yapıyorum. Note 4 alıp keyfine baksın arkadaş , şarj sıkıntısı olmaz.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İphone iyi demiyorum İphone 6 satıp Note 4 almış insanım , değer kaybı bakımından en az değer kaybeden marka. Buna vurgu yapıyorum. Note 4 alıp keyfine baksın arkadaş , şarj sıkıntısı olmaz.

Diğerlerini kötüleyip iphone6 al deyince öyle sandım ki sattığın telefonu neden öneriyorsun? Satma nedenin senle ilgili bi durum muydu yoksa telefonla ilgili mi? ( senle ilgili derken telefonu kullanamazsın vs..)

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Diğerlerini kötüleyip iphone6 al deyince öyle sandım ki sattığın telefonu neden öneriyorsun? Satma nedenin senle ilgili bi durum muydu yoksa telefonla ilgili mi? ( senle ilgili derken telefonu kullanamazsın vs..)
Şarj , şarj , şarj ve 8.1.2 ' den sonraki delirten buglar.Onun haricinde ne akıcılığında ne stabilitesinde ne performansında gram eksiklik yoktu.2250 e aldığım telefonu 4 ay kullanıp 2100 e sattım :)

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Şarj , şarj , şarj ve 8.1.2 ' den sonraki delirten buglar.Onun haricinde ne akıcılığında ne stabilitesinde ne performansında gram eksiklik yoktu.2250 e aldığım telefonu 4 ay kullanıp 2100 e sattım :)

Sarj evet :D Yıl 2015 adam son marka cihazına ( plus hariç ) 1850 mah pil koyuyor. Discovery ile aynı.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sarj evet :D Yıl 2015 adam son marka cihazına ( plus hariç ) 1850 mah pil koyuyor. Discovery ile aynı.

Burasida benim mekan bro :D

Cidden simdi m9a o para verilir dime daha cikmadi o yuzden tereddutdeyim verilmezse etmezse m8 alcam direk beklememe gerek kalmaz

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
G4 ve Z4 ü bekleyip öyle karar verilmeli bence sonuçta nisanda tanıtılacak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende note 4 almayı düşünüyorum diğer aya inş android deneyimim olmadı iosta :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende note 4 almayı planlıyorum nisan gibi hiç android kullanmadım iosta :)

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bi bitmediniz boşluk boşluk :) Video, fotoya tam ekran bakabiliyorsun çoğu oyunu tam ekran izliyorsun yani sanal butonlar kayboluyor kim ne derse desin en güçlü tasarım HTC de olmasa daha iyiydi tabi :P
Demek video ve fotoya tam ekran bakılabiliyor, Allah Allah... Ciddi misin ? Bak sen şu işe, nutkum tutuldu... Hiç bilmiyordum bunu, iyi ki söyledin, teşekkürler :))

HTC nin tek sağlam tasarımı var o da M7, gerisi fasa fiso hikaye. İçinde bulunduğun ve kendini tatmin ettiğin hayal dünyanda mutluluklar dilerim sana ;)

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Demek video ve fotoya tam ekran bakılabiliyor, Allah Allah... Ciddi misin ? Bak sen şu işe, nutkum tutuldu... Hiç bilmiyordum bunu, iyi ki söyledin, teşekkürler :))

HTC nin tek sağlam tasarımı var o da M7, gerisi fasa fiso hikaye. İçinde bulunduğun ve kendini tatmin ettiğin hayal dünyanda mutluluklar dilerim sana ;)

M8 yilin tasarimi secildi bro gunaydin :D faso fiso degil bence gayette iyi guzel yani yigidi oldur hakkini yeme demisler.Bide yazilimda sen hic htcnin bi sorunu oldugunu duydun mu yok cunku oyle bisey olamaz adamlar yapiyo

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
M8 yilin tasarimi secildi bro gunaydin :D faso fiso degil bence gayette iyi guzel yani yigidi oldur hakkini yeme demisler.Bide yazilimda sen hic htcnin bi sorunu oldugunu duydun mu yok cunku oyle bisey olamaz adamlar yapiyo

Bu aynen şuna benzedi. Bazen bir filmi çok çok beğenirsiniz ve film de aslında oldukça iyidir ancak imdb puanı çok düşüktür. Bazen de tam tersi, film sıkıcıdır pek tat vermez ama imdb puanı çok yüksektir.

Yılın tasarımı seçilmesi herkes için en iyi tasarım olduğu anlamına gelmiyor bana göre m8 imdb de yüksek puan verilmiş sıkıcı bir filmden başka birşey değil.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu aynen şuna benzedi. Bazen bir filmi çok çok beğenirsiniz ve film de aslında oldukça iyidir ancak imdb puanı çok düşüktür. Bazen de tam tersi, film sıkıcıdır pek tat vermez ama imdb puanı çok yüksektir.

Yılın tasarımı seçilmesi herkes için en iyi tasarım olduğu anlamına gelmiyor bana göre m8 imdb de yüksek puan verilmiş sıkıcı bir filmden başka birşey değil.

Renkler ve zevkler tartisilmaz.bence super bi tasarimi var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamlar
M9 bugün itibari ile kullanmaya başladım bir önceki telefonum Note 3 ve halen durmakta. M9 aldıktan sonra bugün ne kadar doğru bir karar verdiğimin farkında vardım tasarım ve donanım olarak ayrıca sense 7 ile birlikte süper stabil ve ergonomik kısaca telefon 10 numara 5 yıldız. ayrıca note 4 almayı düşünürsen eğer note 3 varken note 4 e gerek yok hem bütçeni korumuş olursun .Samsung un piyasası çok çabuk ölüyor sürekli yeni modeller ile yeni özellikler katmakta hali ile telefonun değeri 6 ay geçmeden yarı fiyatına düşmekte.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Selamlar
M9 bugün itibari ile kullanmaya başladım bir önceki telefonum Note 3 ve halen durmakta. M9 aldıktan sonra bugün ne kadar doğru bir karar verdiğimin farkında vardım tasarım ve donanım olarak ayrıca sense 7 ile birlikte süper stabil ve ergonomik kısaca telefon 10 numara 5 yıldız. ayrıca note 4 almayı düşünürsen eğer note 3 varken note 4 e gerek yok hem bütçeni korumuş olursun .Samsung un piyasası çok çabuk ölüyor sürekli yeni modeller ile yeni özellikler katmakta hali ile telefonun değeri 6 ay geçmeden yarı fiyatına düşmekte.
Antutu skorunu paylaşabilir misin? Final yazılım ile ne kadar yükseldiğini merak ediyorum sadece. Ayrıca cihazı nerden temin ettiğini de öğrenebilir miyim?

Erhan Guven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony diyen arkadaşa kesinlikle katılıyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

söz konusu elektronik oldu mu sony'den asla vazgeçme.

xMeren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bence s6 alınmalı çünkü, işlemcisi daha iyi, kamerası daha iyi, BENCE tasarımı daha iyi, parmak izi okuyucusu var bir de tw arayüzü daha iyi diyorlar ama sense 7 den stabil degildir ama 3 gb ram yeterlidir m9 nin s6 uzerindeki artıları ise arayüzü ve hoparlorleri

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şu an antutu benchmark sonuçlarına bakarsak tabi ki s6 fakat Kullanıcı deneyimine önemli bence bekleyin ve Kullanıcı yorumlarına göre tercihinizi yapınız

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Evet arkadaşlar merhaba,foruma yeni katildim.Simdi ben bir aya kadar acil telefonumu değiştiricem.suan htc explorer kullaniyorum baya gina geldi cihazdan.dediğim gibi iste arada kaldim m9 note 4 ve s6 arasinda.butce pek sikinti degil 2500 falan biraz zorlasam 2700 yaparim.simde neden m9 derseniz herkez sense super falan diyo bide tasarimi harika.neden note 4 derseniz onun o buyuk 5.7 inchlik ekrani ve s penine bayildim arkadasdan alip kullandim biraz harikaydi.ama soyle bi sorunum daha var.Almisken en iyisini en guncelini aliyim diyorum ama note 4te gonlum kaldi.s6yida beğendim tasarimi fena değil donanimi cok iyi ondan istiyorum.birde benim pek bilgim yok guncelleme durumunda alicağim cihaz boyle bi 3 sene falan alsa yeter gec veya erken fark yapmaz ama alsin guncellemeleri.evet arkadaslar bekliyorum onerilerinizi ve yorumlarinizi...

Not:iphone al falan demeyin begenmiyorum.ayrica iosdanda hic hosnut olmadim android ozgurluktur

HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
tam sana göre olan telefon bence s6 kardeş...

Burak Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Stabil çalışan bir cihaz istiyorsan HTC One M9 alabilirsin dostum ama Note 4'te fena bir telefon değil.Note 4'ün Snapdragon işlemcili olanını bulursan onu almanı tavsiye ederim ama malesef Samsung,Türkiye'deki modellerinde Exynos işlemci kullanıyor.HTC One M9 önümüzdeki bi 3 yıl daha güncelleme alabilir ama Note 4 en fazla 2 yıl daha güncelleme alabilir.