FthPls
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Evet arkadaşlar merhaba,foruma yeni katildim.Simdi ben bir aya kadar acil telefonumu değiştiricem.suan htc explorer kullaniyorum baya gina geldi cihazdan.dediğim gibi iste arada kaldim m9 note 4 ve s6 arasinda.butce pek sikinti degil 2500 falan biraz zorlasam 2700 yaparim.simde neden m9 derseniz herkez sense super falan diyo bide tasarimi harika.neden note 4 derseniz onun o buyuk 5.7 inchlik ekrani ve s penine bayildim arkadasdan alip kullandim biraz harikaydi.ama soyle bi sorunum daha var.Almisken en iyisini en guncelini aliyim diyorum ama note 4te gonlum kaldi.s6yida beğendim tasarimi fena değil donanimi cok iyi ondan istiyorum.birde benim pek bilgim yok guncelleme durumunda alicağim cihaz boyle bi 3 sene falan alsa yeter gec veya erken fark yapmaz ama alsin guncellemeleri.evet arkadaslar bekliyorum onerilerinizi ve yorumlarinizi...
Not:iphone al falan demeyin begenmiyorum.ayrica iosdanda hic hosnut olmadim android ozgurluktur
HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Not:iphone al falan demeyin begenmiyorum.ayrica iosdanda hic hosnut olmadim android ozgurluktur
HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi