Htc One M9 mu almaliyim Note 4 mu yoksa s6 mi ? Fikirlerinizi bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FthPls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar merhaba,foruma yeni katildim.Simdi ben bir aya kadar acil telefonumu değiştiricem.suan htc explorer kullaniyorum baya gina geldi cihazdan.dediğim gibi iste arada kaldim m9 note 4 ve s6 arasinda.butce pek sikinti degil 2500 falan biraz zorlasam 2700 yaparim.simde neden m9 derseniz herkez sense super falan diyo bide tasarimi harika.neden note 4 derseniz onun o buyuk 5.7 inchlik ekrani ve s penine bayildim arkadasdan alip kullandim biraz harikaydi.ama soyle bi sorunum daha var.Almisken en iyisini en guncelini aliyim diyorum ama note 4te gonlum kaldi.s6yida beğendim tasarimi fena değil donanimi cok iyi ondan istiyorum.birde benim pek bilgim yok guncelleme durumunda alicağim cihaz boyle bi 3 sene falan alsa yeter gec veya erken fark yapmaz ama alsin guncellemeleri.evet arkadaslar bekliyorum onerilerinizi ve yorumlarinizi...

Not:iphone al falan demeyin begenmiyorum.ayrica iosdanda hic hosnut olmadim android ozgurluktur

HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
M9 al. Uzun vadede S6 sorun çıkaracaktır.

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Stabilliğinden bir şey kaybetmeyen güçlü bir telefon istiyorsan tabiki m9.

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Sense sıkıcı ve geri kalmış bir arayüz. Ne kadar hızlı olduğu önemli değil. Hız istiyorsam giderim CM yüklerim Sense arayüzünden daha hızlı ve daha hoş.

Ayrıca M9'un alt tarafındaki HTC logosunun üzerinde bulunduğu hava alanı gibi siyah boşluk + Ekrandaki sanal tuşlar çok sıkıcı ve bunaltıcı gerçekten.

S6 ya bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum, hem donanım hem de yazılımda ciddi ilerlemeler katedilmiş hız konusunda sıkıntı yaratmayacağı kanısındayım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Note 4 pek tavsiye etmiyosunuz galiba ayrıca m9 alabilirim bayaa hoşuma giitti fiyat sıkıntı değil.S6 edge modelide bayaa iyi gibi ama s serisinin twsi kasıyo galiba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sense sıkıcı ve geri kalmış bir arayüz. Ne kadar hızlı olduğu önemli değil. Hız istiyorsam giderim CM yüklerim Sense arayüzünden daha hızlı ve daha hoş.

Ayrıca M9'un alt tarafındaki HTC logosunun üzerinde bulunduğu hava alanı gibi siyah boşluk + Ekrandaki sanal tuşlar çok sıkıcı ve bunaltıcı gerçekten.

S6 ya bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum, hem donanım hem de yazılımda ciddi ilerlemeler katedilmiş hız konusunda sıkıntı yaratmayacağı kanısındayım.

Bi bitmediniz boşluk boşluk :) Video, fotoya tam ekran bakabiliyorsun çoğu oyunu tam ekran izliyorsun yani sanal butonlar kayboluyor kim ne derse desin en güçlü tasarım HTC de olmasa daha iyiydi tabi :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
M9 gibi bir tasarım faciasına para verme git canavar gibi S6 al keyfine bak derim ;)

Yolbozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy s6 bomba gibi geldi antutu
benchmark puanı da göz kamaştırıcı tavsiye ederim.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Antutuya ben pek guvenmiyom kardes puana gore telefon performansi hakkinda konusulmaz bence ama s6 bence cok stabil bi telefon oldu

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle bu üç telefon arasından m9 seçmelisiniz. Hem şık hem donanım iyi geldi hemde sense arayüzü gayet stabil ve iyi. Ayrıca güncelleme konusundada Htc kötü sayılmaz ve bu android yani güncelleme verilmesede rom yüklersin ;)
m9 alman mantıklı olur

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen s6yi eledim ya arkadasla konusurken soyledi.s serisi cok berbatmis oda pek memun değilmis ama s6da değisiklik olabilir belki falan dedi oda kararsiz

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aynen s6yi eledim ya arkadasla konusurken soyledi.s serisi cok berbatmis oda pek memun değilmis ama s6da değisiklik olabilir belki falan dedi oda kararsiz

tamam hadi s6 düzgün çıktı iyi falan ama sen S6 yi alinca begenmezsen hemen değiştirebilecek misin ? eğer değiştiremiceksen one serisi ile yüzü gülen Htc al derim çünkü s serisi kadar kötü geri dönüş yaşamadı Htc

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haklisin s6 almiycam note 4 cok iyi m9 da oyle cok kararsiz kaldim ya m9 ayri iyi note 4 ayri iyi

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=441820]FthPls[/MENTION]

Bana sorarsan M9'un cikmasini bekle ve ona göre kararini ver.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=312196]edox[/MENTION] haklisin m9 martin 20sinde ulkemizde cikisa sunulacakmis pek kalmadi

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
M9 aklima yatti baya

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
M9 parasini haketmiyo diolar doğrumu sizce bence hakededer

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Antutu testlerinde S810 sadece yüksek performanslı 4 çekirdeği kullanıyormuş. Antutu 8 çekirdeğide birden kullanamıyormuş. O yüzden puanı S6 ya göre düşüktü heralde. İlerleyen zamanlarda antutu güncellendiği zaman düzelebiilir. Tabii bu S810 için geçerli. Ayrıca hepimiz Samsung un benchmark testlerinde hile yaptığını biliyoruz.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
tabiki m9 bende m8 var şuan hala stabil ve kalite . elinde durdugu an kaliteyi hissediyorsun.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Galaxy eskiden efsaneydi s2zamaninda o zaman alamamistim. Simdi bana kalirsa htc s6dan daha iyi. Note serisi iyi hos ama bir telefon gibi durmuyor. Max5''yeterli.
Dediklerin arasindan m9 en uygunu her ne kadar sanal tus olayina gicik kapsam da.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Antutu testlerinde S810 sadece yüksek performanslı 4 çekirdeği kullanıyormuş. Antutu 8 çekirdeğide birden kullanamıyormuş. O yüzden puanı S6 ya göre düşüktü heralde. İlerleyen zamanlarda antutu güncellendiği zaman düzelebiilir. Tabii bu S810 için geçerli. Ayrıca hepimiz Samsung un benchmark testlerinde hile yaptığını biliyoruz.

Ben o antutuya inanmiyom basindan beri sacma bi program diye dusunuyom yanlis sonuclar cikariyo hep.Bide samsung hile yapiyo diolar hep aynen oyle baksana hile bile yapiliyo su zikkim programda

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bence hiç birini alma. M9 plus çıkacak parmak izi okuyucusu, daha iyi ekrana sahip ondan al. Yanda e9 al yine aynı özelliklerle gelecek ama daha ucuz olur yine. (M8. E8 olayı bunda da geçerli olacak)

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence hiç birini alma. M9 plus çıkacak parmak izi okuyucusu, daha iyi ekrana sahip ondan al. Yanda e9 al yine aynı özelliklerle gelecek ama daha ucuz olur yine. (M8. E8 olayı bunda da geçerli olacak)

O m9 plus sızan fotoğraflardaki gibiyse (kamera lensi falan) çok kötü bi tasarım olmuş olur bi onu bekliyim ben bi haftaya htc açıklıycakmış zaten

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
O m9 plus sızan fotoğraflardaki gibiyse (kamera lensi falan) çok kötü bi tasarım olmuş olur bi onu bekliyim ben bi haftaya htc açıklıycakmış zaten
olmadı e9 al. M9 dan pek farkı olmaz üstüne paran kalır.