HTC One M9 için Büyük Yaz Güncellemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
HTC One M9 için Büyük Yaz Güncellemesi

HTC'nin Snapdragon 810 kullanan amiral gemisi HTC One M9 için yeni bir güncelleme geliyor. Büyük değişimler sunacak güncelleme, daha uzun pil ömrü, daha serin kullanım ve yeni özellikler getirecek.

HTC One M9'a gelecek yeni güncelleme, eksikleri kapatırsa üst segmente One M9 sizce ne kadar iddialı olabilir?

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kullananların bu kadar memnun olup da haber sitelerinde forumlarda bu kadar çok gömülen başka bir teknolojil cihaz yoktur galiba

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Geçenlerde zaten 500 mb lik bir güncelleme gelmişti.

atakan1679

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben one m9 telefonumu en son 1.32.617.30 sürümüne güncelleyebildim başka güncelleme yok diyor bekleyince gelir mi yoksa yapmam gereken bişi var mı?

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yaz guncellemesiyle birlikte anlatılan ısınma sorununda hissedilir bir azalış var mı ?

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullananların bu kadar memnun olup da haber sitelerinde forumlarda bu kadar çok gömülen başka bir teknolojil cihaz yoktur galiba
Aynen ya valla alcaktm almadım cok tereddüte düştüm amrrikadan aldım ama sonunda ama daha elime gecmedi arkadsım cok memnunum dedi bakalım görücez ..

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Aynen ya valla alcaktm almadım cok tereddüte düştüm amrrikadan aldım ama sonunda ama daha elime gecmedi arkadsım cok memnunum dedi bakalım görücez ..

Bende de m7 var hala canavar gibi m9 hakkında yorumlarda telefon ateş topu oluyor :( gibi yorumlar hiç görmedim ısınıyor çöp diyenlerin hepsi eline telefonu almamış insanlar o yüzden çok fazla takılmaya gerek yok rahat olun :yes:

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu guncellemeyle cpu 1.56 ya dusuyo dediler performansi etkiliyo mu bu peki

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bu guncellemeye ne caktilar arkadas kameranin sekli semali degisti m9 u olanlara tavsiyem kesinlikle bu guncellemeyi yapsinlar

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Güncelleme ile birlikte performans ve kamera kalitesi artmış ama batarya ömrü için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef..
Buna da şükür diyelim.