sadullah34
Öğrenci
Htc m8s kullanıyorum telefon araması yapınca karşı taraf telefonu açtığında benim m8s de titreşim oluyor. Bu telefon ile ilgili mi yoksa sorun yazılımda mı. Bilgisi olan varsa bilgi verirse memnun olurum.
Bunu nasıl kaldırabilirim. Yani ben titreşim olmasını istemiyorum.Normal bir şey o titreşim. Bazıları (mesela ben) birini aradığımda açana kadar elimde tutuyorum. O kişi açınca titreşimle anlıyorum açtığını kulağıma götürüyorum o zaman. Telefonum m8. Yani korkucak bir şey yok merak etme![]()
Ayarlarda arama bölümüne "Titreşim" yazdığınızda "Aramalar için titreşimli geri bildirim" yazıyor. Ondaki tiki bir kaldırın oluyor mu? Benim telefonun titreşimi bozuk da deneyemiyorum.Bunu nasıl kaldırabilirim. Yani ben titreşim olmasını istemiyorum.![]()
Onu yaptım ama sorun yine düzelmedi.Ayarlarda arama bölümüne "Titreşim" yazdığınızda "Aramalar için titreşimli geri bildirim" yazıyor. Ondaki tiki bir kaldırın oluyor mu? Benim telefonun titreşimi bozuk da deneyemiyorum.
Teşekkürler... Rahatsız edici bir durum. Artık servise gidecek başka yol yok gibi...Valla kardeşim başka da bir şey bulamadım kusura bakma. Ama bu tür şeyler genelde romla rumla felan kapatılabiliyor benim bildiğim. O iş de zor iş bana kalırsa. Varsın titresin be boşver takma kafana
. İyi forumlar.