HTC One M8s mi One M8 mi One M9 mu Sony Z5 mi ?

MutiIX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba değerli arkadaşlar,

Bu forumda yeniyim. Direk konuya gireyim.

Yeni telefon almak istiyorum

Bütçem : 1700-2000 TL

Telefondan beklediklerim.

1 - Fiyatına yakışır kamera,video ve görüntüleme performansı.

2 - Yüksek kalite ve akıcı ses kalitesi

3 - Aktif güncelleme desteği ve stabillik

4 - Kalite ve kullanıcıya premium hissi vermesi.

Aklımda One M9 ve Z5 var ek tabi diğer tavsiyeleri de alabilirim

Ama M9 ;

- Isınma sorunu

- Kamera sıkıntısı

Z5 ;

- Düşük ses kalitesi korkutuyor.

Lütfen yardımcı olun,

Tecrübelerinize ihtiyacım var

Saygılarla.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba değerli arkadaşlar,

Bu forumda yeniyim. Direk konuya gireyim.

Yeni telefon almak istiyorum

Bütçem : 1700-2000 TL

Telefondan beklediklerim.

1 - Fiyatına yakışır kamera,video ve görüntüleme performansı.

2 - Yüksek kalite ve akıcı ses kalitesi

3 - Aktif güncelleme desteği ve stabillik

4 - Kalite ve kullanıcıya premium hissi vermesi.

Aklımda One M9 ve Z5 var ek tabi diğer tavsiyeleri de alabilirim

Ama M9 ;

- Isınma sorunu

- Kamera sıkıntısı

Z5 ;

- Düşük ses kalitesi korkutuyor.

Lütfen yardımcı olun,

Tecrübelerinize ihtiyacım var

Saygılarla.
M9 u hiç onermem s810 ile yanıyor cihaz m8 in arka kamerası kötü m8s de orta seviye işlemci var burada sana uygun olan yine z5 var ama ondada m9 da ki işlemci var onun kadar ısıinmiyor ama sen güncelleme desteği demeseydin ben sana s6 veya s6 edge derdim ama samsung un güncelleme desteği pek iyi değil bu yuzden z5 alabilirsiniz...

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
htc nin kamerası kötü diyenlere sakın aldanma m9 un gayet ortalama üstü kamerası var ben m8 kullanıcısıyım ön kamera zaten çok iyi arkama kamerada ortalama üstü şu ana kadar bir kişi bile kötü demedi herkes beğendi.ısınmaya gelince telefon metal olduğu için biraz daha hızlı ısınıyor ama soğumasıda hızlı oluyor her telefon ısınıyor oyunlarda. z5 pek incelemediğim için bir şey diyemem yanlış olur

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
merhabalar,

bir telefondan '' kamera güzel olsun'' diye bir beklentiniz varsa kesinlikle htc düşünmeyin. M8 ve M9 beklenen performansı veremedi bunun tolere edilir yanı yok.

Bütçem 1700-2002 tl demişşiniz fakat sony xperia z5 2500 tl. Eğer bütçenizi b u miktara yükseltebilicekseniz kesinlikle aklınızdaki bu modellerden sony z5'i tercih edin.

Şuanda piyasadaki 1700-2000 tl fiyat bandındaki en iyi kameralı ürünler: lg g4, samsung galaxy s6, samsung note 4. Bu üç model içinden ise size lg g4 veya samsung note 4 almanızı tavsiye ederim.

Çünkü htc alcanda nolcak. İşlemcide ısı sorunları var, kamera kötü, ekran kötü değil ama fiyat segmentindeki rakiplerinin bir adım gerisinde. Htc gerçekten alıncak gibi değil. Tamam iyi olduğu noktalar yokmu? var, arayuzu çok stabil, kasa malzeme kalitesi güzel. Ama işlemciden performans alamdıktan sonra, kamera ile güzel resimler çekemedikten sonra ne yapcan kasa metal olmuş. Lg de modellerine güzel güncelleme veriyor. Samsung da veriyor ama geç. Güncellemeye çok takılıyorsan lg g4 al. kamera ekran işlemci güzel ve fşyatıda uygun daha dün kipada gördüm 1650 tl idi.

MutiIX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M9 u hiç onermem s810 ile yanıyor cihaz m8 in arka kamerası kötü m8s de orta seviye işlemci var burada sana uygun olan yine z5 var ama ondada m9 da ki işlemci var onun kadar ısıinmiyor ama sen güncelleme desteği demeseydin ben sana s6 veya s6 edge derdim ama samsung un güncelleme desteği pek iyi değil bu yuzden z5 alabilirsiniz...

z5 ses kalitesi çok geride.
HTC kamerası gerçekten çok mu kötü ?

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
z5 ses kalitesi çok geride.
HTC kamerası gerçekten çok mu kötü ?
htc one m8 'in arka kamerası gerçekten kötü 4 mp çözünürlüğünde çekiyor zoom yapmaya gelmiyor orta seviye bazı telefonlar bile daha iyi çekiyor....

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Note 4 alırım yada z5 compact. S6 falan bulabilirsen daha iyi olur. G4 te olur yani

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Selam kısa kescem
Şimdi htc'nin tüm cihazlarını aklınızdan çıkararak işe başlayın derim bussuru neden var ama kamera desek bile yeter .

G4 olabilir ama premium bir cihaz demissiniz.

Fiyata bakmadan
Z5, Note 5, V10 öneririm ama ille metale yada çelik aliminyuma gerek yok diyorsanız G4 alın keyfinize bakın Note 4 te alabilirsiniz ama kamerasi 1 tık geride bunlardan .

Güncelleme desteği konusu hepsinde aynı yaklaşık olarak . Hepsinde 2 sene sonra bitiyor.