Htc one m8 mi ? İphone 5s mi?

mhmtgns

Asistan
Reaksiyon puanı
16
M8 ve 5s kullanıcılarının yorumlarını duymak istiyorum

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Kamera önemliyse m8 den uzak dur derim. Önemli değilse 2side benzer telefonlar hoşuna gideni al.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
M8 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim. Işığın yetersiz olduğu ortamlarda kamera performansı kötü. Bunu bilerek al. Bir de kesinlikle telefonculara verme telefonun bozulunca. Açılması zor olduğu için kasayı yıpratıyorlar. Ben bunu yapamam da demiyorlar. Telefonun içine ediyorlar deyim yerindeyse.

mhmtgns

Asistan
Reaksiyon puanı
16
M8 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim. Işığın yetersiz olduğu ortamlarda kamera performansı kötü. Bunu bilerek al. Bir de kesinlikle telefonculara verme telefonun bozulunca. Açılması zor olduğu için kasayı yıpratıyorlar. Ben bunu yapamam da demiyorlar. Telefonun içine ediyorlar deyim yerindeyse.
Telefonu ne zamandan beri kullanıyosun performansı bide ön kamerası nasıl

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Telefonu ne zamandan beri kullanıyosun performansı bide ön kamerası nasıl
Çıktığı yazdan beri kullanıyorum. Ön kamerası hakkında pek bilgi veremeyeceğim. Çünkü telefoncuya telefonu vermiştim açılmıyordu telefon. Adam onu çözmüş fakat telefonun titreşimini ve ön kamerasını bozmuş. Yani uzun zamandan beri ön kamerasını kullanmıyorum. Performansı da ClashofClans, Hayday tarzı oyunları rahat oynatıyor. Arayüzdeyse şuana kadar en fazla 1-2 kez kasma donma görmüşümdür.

AliSTAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben m8 i piyasa ilk çıktığında aldım kamerasını pek kullanmadım şuana kadar ciddi anlamda kasma veya donma yapmadi. Sürekli kullanımında isiniyor mobil veriyi açtığında da ısınıyor ayrıca Android işletim sisteminin azizliği var sürekli güncelleme yapıyor. Benim telefonun hafızası 16gb hafıza sorunu yasiyorum. Şunu da belirtmem gerek m8 den başka akıllı telefon kullanmadim

AliSTAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her şeye rağmen HTC m8 al. Apple bana göre itici

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
M8 bence güzel.5S,Apple'ın Güncelleme ile öldürdüğü cihazlar arasına giriyor yavaş yavaş.