HTC One M8 mi ? E8 mi ? W8 mi ?

HTC One M8 mi ? E8 mi ? W8 mi ?

• Kullanılan toplam oy
    20

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
HTC One M8 şuan piyasada, E8 duyuruldu, W8'in dedikoduları var sizce hangisi dah çok satılır ya da siz olsanız hangisini alırdınız ?

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
HTC One M8
3y8u4atu.jpg

HTC One E8
e8uzyje7.jpg

HTC One W8
ane6aqug.jpg

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Daha stabil bir işletim sistemi isterseniz W8.M8 ile aynı özelliklere sahip olsun ama fiyatıda ucuz olsun derseniz tabiki E8(Plastik kasa-Ultra piksel olmayan kamera(13mp)-600 mAh daha az pil).Fakat her iki telefonunda M8'in bazı özelliklerının kırpılmış hali olduğunu unutmayın.M8 her iki telefondan da üstün bir cihaz olarak yerını koruyacak.

Ahmetgungor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
W8 . rahat , stabil , kolay kasmayan bir sistem ki m8 ile aynı donanımla gelirse o telefonla uçabilirsiniz ��

obfrau

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Windows phone platformu aslinda o kadar da kotu olmayan begendigim bi arayüz. Ayrica gayet de stabil ve bircok microsoft uygulamasini kullanma imkani sağlıyor. Sadece marketi biraz daha geliştirmesi lazim ancak markette de eskiye göre onemli yükseliş var.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
o değil de G3, M8'den daha yüksek ses veriyormuş.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
HTC One M8'in ben 95 dB'in üzerinde ses çikarabildiğini duydum.
LG G3'ün tanıtım filminde ise 1 watt hoparlör yazıyordu.
Hangisi daha güçlü bilmiyorum ama LG G3'ün ,HTC One M8'den daha güçlü ses çıkartacağını sanmıyorum.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
o değil de G3, M8'den daha yüksek ses veriyormuş.

Çok ses çıkartıcağına biraz az çıkarsın ama stereo ses çıkarsın derim kulağa hoş gelmeli tek kanalı olan bazı telefonlar Htc One'dan daha çok ses çıkarıyor ama onun gibi kaliteli temiz ses çıkaramıyor bu yüzden sesin yüksekliği kadar kaliteside çok önemli bence.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Abi şu iki kamera olayı çok kötü olmuş :/ Bu kadar güzel bir tasarım anca böyle mahvedilebilinir...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
HTC One M8'in ben 95 dB'in üzerinde ses çikarabildiğini duydum.
LG G3'ün tanıtım filminde ise 1 watt hoparlör yazıyordu.
Hangisi daha güçlü bilmiyorum ama LG G3'ün ,HTC One M8'den daha güçlü ses çıkartacağını sanmıyorum.

bir arkadaş kanyon'da test etti. çok daha yüksek ses çıkarıyormuş. cızırtılı çıkaracak hali yok. illa ki net çıkarıyordur.
ayrıca tek hoparlör çıkışı olsa da sesi stereo veriyor. bu g2'de bile böyle.

bumblebee8

Asistan
Reaksiyon puanı
35
bir arkadaş kanyon'da test etti. çok daha yüksek ses çıkarıyormuş. cızırtılı çıkaracak hali yok. illa ki net çıkarıyordur.
ayrıca tek hoparlör çıkışı olsa da sesi stereo veriyor. bu g2'de bile böyle.

LG G3 Speaker Test vs Galaxy S5 vs HTC One M8: http://youtu.be/SpApErMU57w

Adam da şaşırıyor; ama G3 daha güçlü ses veriyor. Ancak M8 en net ve temiz olanı.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Güçlü? Arkadaşlar siz sesi neyle "ölçüyorsunuz"?
G3, daha yüksek volüm veriyor. Sesin kalitesinde yine M8'in yanına yaklaşan yok. HTC'nin de hiç bir zaman en yüksek ses diye bir iddiası olmadı zaten boomsound için.
Volümle ilgili bir not daha var, telefondan bir şey izliyor ya da oyun oynuyorsanız ki yüksek sesi kulaklık olmadan kullandığınız anlar genelde bunlardır, birinde hoparlör size bakıyor, diğerinde arkaya. Bunun da duyacağınız volüm üzerindeki etkiyi unutmayın.

Bir de G3'ün sesi oldukça yansımalı geliyor. Volümü artıran tam olarak kapanmamış hoparlörden çıkan sesin yansıması da olabilir ki bu kaliteyi de düşürür.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Artık hepsi de tanıtıldı sizce hangisi ?

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Alıncaksa M8 alınır tabii bütçe sorunu yoksa. W8 tercih edilmemeli bence

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaş haklı. G3'ün hoparlörü daha yüksek ses veriyor.

EoMwVHq.png

Aman ne yaptın Oğuz abi :D 7-8 aylık mesaja cevap veriyorsun bide adam banlı :D Ah bloother eskiden neydi öyle bizim aklımızı bile karıştırmıştı :D varsa yoksa LG'di o zamanlar sonuç olarak g3'ün sesi daha iyi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: