HTC One M8 için Lollipop Türkiye'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
HTC One M8 için Lollipop Türkiye'de

HTC One M8 için geçen hafta çıkan Android 5.0 Lollipop güncellemesi, nihayet Avrupa ve Türkiye bölgesinde dağıtıma başladı. HTC, dağıtımı oldukça hızlı bir şekilde başlatmış oldu.

HTC'nin güncelleme performansını nasıl buluyorsunuz? One M8'e güncellemeyi yüklediniz mi?

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
1. LG G3
2. HTC One M8
3. ???
4. ???
...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Chrome da sekme ve uygulamaları birleştirme özelliği gelmiş teoride güzel pratikte alışması zor bir yenilik olmuş guncelleyenler dikkat etsin sonra htc chrome ü bozdu diye feryat ediyorlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Banada güncelleme dün akşan geldi ve bu sabah yükledim
Gördüğüm kadarı ile HTC android 5 güncellemesine çokta kasmamış çünkü hali hazırda bekleyen sense 7 arayüzü var bence tabi arayüzde değişmeler var ama bence bu değişiklikler android temel animasyonlarının uyarlamışı ayrıca alıştığımız bazı jestler de kullanılamıyor malesef.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Htc one m8 kullaniyorum . Keşke güncelleme yapmasaydim ekran kilitlerini kaldiramiyorum .... Kilit ekranindaki widget kullanimi da yok oldu pişmanim ....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:angry:telefon berbat hale geldi mükemmel hızda çalışan telefon yükledikten sonra kasmalara başladı facebook massenger da telefon 10 yeye yakın her küçük mesajda kasıyor ekran donuyor geliştirilmesi mutlaka gerekli yüklememenizi tavsiye ederim ben pişman oldum ..

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bence lolipop yinede her halikarda yünlenmeliydi neden diye soracak olrusanız telefon hızlanmış azda olsa ve şarj iyileştirilmiş.Eğer normal halde telefonda kasma varsa sorun sizin telefonunuzda bi hard format çakın.Bende telefon gayet güzel.Şuan tek sıkıntı facebook ve messenger kasma olayı o ise lolipop desteği olmamasından kaynaklanıyor .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Camera effectleri kaybolmuş telde kasmalar meydana geldi hTc den soğudum sayelerinde

S

SDN Okuruwwww

SDN Okuru
bu güncelleme m8s'e gelmedi mi arkadaşlar. lolipop uyarısı çıkıyo mor renkte bişey htc yeni kullanmaya başladım bi açıklarmısınız