pil süresi iyi dayanmış bende iphone 4s var onda bu yaptıklarını ben yapsam herlde 6 saat 7 saate biterdi şarjı aphalt 7 oyunu en fazla 3 saat boyunca oynayınca yüzde yüzden 30 lara düşüyodu bakalım bende htc one m7 isitiyorum ama şuanki tek korkum telefonun garantilik bi sorun çıkarsa tamiratı çok zor olucak almanyadan getirtmeyi düşünüyom
- - - Mesaj Güncellendi - - -
htc one kullanıcıların telfonda ençok begendikleri şeyler nedir bide begenmedikleri şeyler nedir diger soruda yeni telefon alacak kişilere htc one m7 yi tavsiye edermisiniz
almanyadan aldıgın htc uluslar arası garantilimi şimdi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
almanyadan aldıgın htc uluslar arası garantilimi şimdi
bende almanyadan aldım, almadan önce htc TR'ye mail attım, TR bir sene uluslararası garanti geçerliymiş, aldığımdan bu yana içimi sıkan bir konu oldu, ilk gün oynadım oynadım telefonla sonra inernete tıkladıgım da anlamsız sekılde tuslara basıyordu kafayı yemiş gibi zorla telefonu kapattım, düzeldi..bu sabah telefonu sarja taktım teli açtım, yine kafayı yemiş gibi tuşlara basılıyormus gıbı tepki verdi telefon zorla kapattım açtım düzeldi...sizce hemen garantiye mi götürmeliyim yoksa bir daha aynı sorunla karşılasırsam mı götüreyim?
bu yaptığın işlemleri nasıl telefondan nasıl yaptığını anlatırmısın, unlock ve developer ? ben yeniyim bu telde o yüzden sordum.HTC one Kullanıcak ısenız bir kere unlock yapmalısınız cunku htc kendı uygulamaları ve yukledıgınız uygulamaları kapatsanız dahi önbellekte tutuyor buda ramin cok calısmasına buna bağlı olarakta şarjın cıtasının nerdeyse 8 saat kadar dusmesıne neden oluyor açtım ben unlock u sımdı bırde arka planda calısan uygulamarı otomatık kapatmayı actım developerden suan %100 doldurdugumda 4g acık sekılde 2 günü buluyor gunluk 3 saate yakın konusma oyun vs bunları saymıyorum
UNUTMAYIN TELEFON KENDI KENDINI YONETIRSE ŞARJ OLAYI YETMEYECEKTIR TELEFONUNUZU SİZ YONETIN ŞARJINIZ 3 KATINA CIKSIN...