Htc one m7 nin pil süresi

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC ONE M7 NİN PİL SÜRESİ ne kadar gidiyor pil ile ilgili yorumlarınız neler

lozgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla ben telefonu alalı 2 gün oluyor sabah 7 de çıkardım şarjdan 3G açıkdı her zaman, gün boyuncada telefonun ayarlarında dolaştım, oyun oynadım, müzik ve video izledim birazda gece 12:30 da bitti. Şu 2 günlük kullanımım boyunca beni fazlasııyla tatmin etti. tek içimi sıkan kısmı alt taraftaki geri ve home tuşu bazen basamıyorm çalışmıyormuş gibi geliyor

Hypnotize35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran koruyucu varsa ekranda o tuslar bazen basmiyor. Bende ekran koruyucu vardi en sonunda cikardim. Simdi rahatim :)

lozgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o benimde aklıma geldi de ekran koruyucusunu çıkarmayı da kıyamadım :laugh:

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pil süresi iyi dayanmış bende iphone 4s var onda bu yaptıklarını ben yapsam herlde 6 saat 7 saate biterdi şarjı aphalt 7 oyunu en fazla 3 saat boyunca oynayınca yüzde yüzden 30 lara düşüyodu bakalım bende htc one m7 isitiyorum ama şuanki tek korkum telefonun garantilik bi sorun çıkarsa tamiratı çok zor olucak almanyadan getirtmeyi düşünüyom

- - - Mesaj Güncellendi - - -

htc one kullanıcıların telfonda ençok begendikleri şeyler nedir bide begenmedikleri şeyler nedir diger soruda yeni telefon alacak kişilere htc one m7 yi tavsiye edermisiniz

acar1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pil süresi iyi dayanmış bende iphone 4s var onda bu yaptıklarını ben yapsam herlde 6 saat 7 saate biterdi şarjı aphalt 7 oyunu en fazla 3 saat boyunca oynayınca yüzde yüzden 30 lara düşüyodu bakalım bende htc one m7 isitiyorum ama şuanki tek korkum telefonun garantilik bi sorun çıkarsa tamiratı çok zor olucak almanyadan getirtmeyi düşünüyom

htc one kullanıcıların telfonda ençok begendikleri şeyler nedir bide begenmedikleri şeyler nedir diger soruda yeni telefon alacak kişilere htc one m7 yi tavsiye edermisiniz

bende almanyadan aldım, almadan önce htc TR'ye mail attım, TR bir sene uluslararası garanti geçerliymiş, aldığımdan bu yana içimi sıkan bir konu oldu, ilk gün oynadım oynadım telefonla sonra inernete tıkladıgım da anlamsız sekılde tuslara basıyordu kafayı yemiş gibi zorla telefonu kapattım, düzeldi..bu sabah telefonu sarja taktım teli açtım, yine kafayı yemiş gibi tuşlara basılıyormus gıbı tepki verdi telefon zorla kapattım açtım düzeldi...sizce hemen garantiye mi götürmeliyim yoksa bir daha aynı sorunla karşılasırsam mı götüreyim?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Dokunmatik panel cebinde zarar görmüş olabilir. Fazla dar kıyafetlerin cebine koymamak gerek cihazı. Belki de yazılımsaldır. Yine olursa fabrika ayarlarına dön (Nasıl olsa servise gitse de sıfırlanacak) sonra hala olursa yollarsın.

redick61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben ekrana filim kaplatmadım ama kılıflar falan çıkınca takmak gerekecek aslında kılıfsız kullanımı süperde insan korkuyor. Sesi gerçekden çok hoş net temi ses veriyor. Arkadaşın dediği gibi kapasitif tuşlar baen basmıyor gibi geliyor ama bence çok hassas yapmamışlar herhangi bi dokunuşda atmasın diye oyun falan oynarken dikkat ediyorum elimdeğiyor ancak ufacık değmelerden bişey olmuyor, biraz uzun durması lazım elinizin tuşun üzerinde. Henü beni rahatsız eden bir durum olmadı m7 ile ilgili ama bakacağız incelemeye devam..

Pil meselesiyle ilgili sabah 7 de aldım bayada kurcaladım işdeydim hafta sonu bişeyde yok şarzı saat 17 00 da %19 du.. hala net bişey yok bence

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
almanyadan aldıgın htc uluslar arası garantilimi şimdi

lozgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bildiğim kadarıyla evet uluslar arası garantide 1 yıl garantili olması lazım.
ben şimdilik telefonla ilgili tek sorunum o bahsettiğim tuş sorunu ve galerideki facebook resimlerini kaldırarmam onun dışında çok beğendim telefonu hele ki sesine hayranım :tt1:

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uluslar arası garanti belgesi varmı eminmisinz

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
bende almanyadan aldım, almadan önce htc TR'ye mail attım, TR bir sene uluslararası garanti geçerliymiş, aldığımdan bu yana içimi sıkan bir konu oldu, ilk gün oynadım oynadım telefonla sonra inernete tıkladıgım da anlamsız sekılde tuslara basıyordu kafayı yemiş gibi zorla telefonu kapattım, düzeldi..bu sabah telefonu sarja taktım teli açtım, yine kafayı yemiş gibi tuşlara basılıyormus gıbı tepki verdi telefon zorla kapattım açtım düzeldi...sizce hemen garantiye mi götürmeliyim yoksa bir daha aynı sorunla karşılasırsam mı götüreyim?

Ben aldığım zamanda uluslar arası garanti verirlermi yoksa ek ücretlimi bu işlem ?

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu almayadan alınan htn nin uluslar arası garantisi içerisinde varmı bu garantiyle ilgili almanyadan alan arkadaşlar ayrıntılı bi açıklama yapsalar

redick61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde pilin daha uzun gitmesini istiyorsanız kullanmadığınız sürede (video falan izzlemediğinde) 3g yi kapatın, edge den bağlantı yapın farkı göreceksiniz bunun widgetleri ver play storda..

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Tuşları kapatmayan ekran koruyucu alın sizde :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende one m7 aldım ve çok büyük bi rahatszligim var telefon aşırı derecede yavaş bi şekilde şarj doluyor. telefonu kapatıp sarja koydum tam 1buçuk saat sonra geri açtım ve yalnızca yüzde 25 i dolmuştu . Yüzde yüz dolması yaklaşık 6 saati rahat buluyor. Sizdede aynı problem varmı biliyorsanız bir çözüm yolu varmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HTC one Kullanıcak ısenız bir kere unlock yapmalısınız cunku htc kendı uygulamaları ve yukledıgınız uygulamaları kapatsanız dahi önbellekte tutuyor buda ramin cok calısmasına buna bağlı olarakta şarjın cıtasının nerdeyse 8 saat kadar dusmesıne neden oluyor açtım ben unlock u sımdı bırde arka planda calısan uygulamarı otomatık kapatmayı actım developerden suan %100 doldurdugumda 4g acık sekılde 2 günü buluyor gunluk 3 saate yakın konusma oyun vs bunları saymıyorum

UNUTMAYIN TELEFON KENDI KENDINI YONETIRSE ŞARJ OLAYI YETMEYECEKTIR TELEFONUNUZU SİZ YONETIN ŞARJINIZ 3 KATINA CIKSIN...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu yaptığın işlemleri nasıl telefondan nasıl yaptığını anlatırmısın, unlock ve developer ? ben yeniyim bu telde o yüzden sordum.

anwhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanıcıları pek tatmın etmıyor galıba sarj suresı :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun şarj cihazı orjinal değildir veya format at programsal bir sorundur.

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC one Kullanıcak ısenız bir kere unlock yapmalısınız cunku htc kendı uygulamaları ve yukledıgınız uygulamaları kapatsanız dahi önbellekte tutuyor buda ramin cok calısmasına buna bağlı olarakta şarjın cıtasının nerdeyse 8 saat kadar dusmesıne neden oluyor açtım ben unlock u sımdı bırde arka planda calısan uygulamarı otomatık kapatmayı actım developerden suan %100 doldurdugumda 4g acık sekılde 2 günü buluyor gunluk 3 saate yakın konusma oyun vs bunları saymıyorum

UNUTMAYIN TELEFON KENDI KENDINI YONETIRSE ŞARJ OLAYI YETMEYECEKTIR TELEFONUNUZU SİZ YONETIN ŞARJINIZ 3 KATINA CIKSIN...
bu yaptığın işlemleri nasıl telefondan nasıl yaptığını anlatırmısın, unlock ve developer ? ben yeniyim bu telde o yüzden sordum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende yeni bir htc one kullanicisiyim ben memnun değilim 10 saatlik şarjdan sonra sizin kadar uğraşmamama rağmen güç tasarruflu 8 saat gitti ... Işletim sistemimden şüpheleniyorum android 4.2.2 kullaniyorum sizin nedir acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben htc one m7 alalı 6 gun oldu fakat telefon 5 dakıka oyun oynamadan arkası yanıyor sankı ve 10 dakıkalık oyunda % 10 dusuyor 1 saat oynasam bıtıcek gıbı bu sorunmu yoksa normal mı artık bılmıyrum

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ısın ması normal pil diye bi uygulama var elefonun sıcaklıgını gösteriyo oyun oynerken kontrol edebilirsin 40dereceyigeçmiyo telefonu kılıfsız oynuyosan biraz daha hızlana bilir elnin sıcaklıgından dolayı ısınmasına ragmen kulanmayı bıraktıgında çok hızlı bi şekilde sogur alimünyum kasasından dolayı