HTC ONE M7 Kamera tamir ücreti ne kadar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jojom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jojom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba benim telefonumun garantisi yok ama cihazda kamera pembeleşmesi başladı bunu ücretli olarak ne kadara yaptırabiliriz? veya daha önce ücretli yaptıran oldu mu?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=120836]M@STER[/MENTION] 'a sormak lazım kendisi htc kullanıyor ve servisde çalışıyor bildiğim kadarıyla.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kendiliğinden pembeleşiyorsa para alirlarsa tüketici heyetine git hakkini alırsın çünkü sorun onlardan kaynaklaniyor

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
120 TL gibi bisey olur ama M7 kamera lensi bulmak zor olur, bence teleservise gonder fiyat al cunku parca bulmak zor ellerinde varsa yaparlar yoksa bekletirler yurt disindan parca gelmesini, bu arada bildirim gelmedi bana oylesine baktim konuya haberim oyle oldu kusura bakmayin

jojom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
120 TL gibi bisey olur ama M7 kamera lensi bulmak zor olur, bence teleservise gonder fiyat al cunku parca bulmak zor ellerinde varsa yaparlar yoksa bekletirler yurt disindan parca gelmesini, bu arada bildirim gelmedi bana oylesine baktim konuya haberim oyle oldu kusura bakmayin

Teşekkürler hocam aslında benim telefonun garantisi vardı, bootloader kilidini açtığım için garanti dışı oldu. Biraz araştırdım smt sensör olanların hepsinde kamera pembeleşmesi oluyormuş garantiye gönderince sensörü ov4688 ile değişitiriyorlarmış. ben de en azından ücreti uygun olursa ödeyip kamera pembeleşmesinden kurtulayım istiyorum.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Rica ederim, Kilidi kapat tekrardan gonder garantiye, garantili yapsinlar yazik gunah verecegin paraya dostum

jojom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Rica ederim, Kilidi kapat tekrardan gonder garantiye, garantili yapsinlar yazik gunah verecegin paraya dostum

Aslında hocam durduk yere kilidini açtım, sırf kaldırılamayan facebook tarzı uygulamaları kaldırayım diye kilidi açtık. :( Sonra vazgeçip yeniden kilitledim ama orada artık relocked yazıyor önceden locked yazardı. Yine de bu şekilde gönderip şansımı deneyim yapmazlarsa fiyat teklifi alacağız mecburen. :)