Htc one m7 3g var mi?

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdasşlar telefonda görüntülü görüşmeyi bulamadım ayrıca edgeden bağlanıyo inmternete 3 g var mı 4 g var ama 4g türkiyede yok 3 g bazı kaynaklarda olduğunu sölyüo ama edgeden bağlanıyo ve görüntülü görüşme yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
menüden ayarlara gir orada mobil veri var onun üzerine tıkla orada şebeke modu var onu tıkla oradan wcdma/edge var ona tıkla gelir.
by mstfhll2012

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Edge'den bağlanmasının nedeni bulunduğunuz yerdir, yada ayarlarda varsa veri bağlantısından bağlantı türünü 3G olarak değiştirin. Görüntülü görüşmeyi de Facebook, Skype, Tango gibi yazılımlar ile yapabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Htc patent olayı yüzünden 3g ile görüntülü görüşme yaptıramamaktadır. Skype ya da Tango ile görüntülü görüşme sağlayabilirsiniz.

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Edge'den bağlanmasının nedeni bulunduğunuz yerdir, yada ayarlarda varsa veri bağlantısından bağlantı türünü 3G olarak değiştirin. Görüntülü görüşmeyi de Facebook, Skype, Tango gibi yazılımlar ile yapabilirsiniz.
facebook demişsin ama ben facebook üzerinden görüntülü konuşma yapamıyorum veya bunun için bi program bulamadım eger bi bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim