HTC One kullanım deneyimi

huseyintat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tasarımı beni benden alan Htc one ı almak istiyorum ama ben rami çok takan biriyim,şimdi note 3 te çıktı 3 gb ram ile,ben note 2 kullanıyorum oyun oynamam telefonda,note 2 den sıkıldım,htc one almak istiyorum genel olarak günlük kullanımda ne kadar boş ram kalıyor ve memnunmusunuz ?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
2GB ram var ama sistem zaten 512MB kullanıyor. Geriye bize 1.5 GB kalıyor. Onun da yaklaşık 300-400MB kadarı ön bellekti, HTC servisiydi falan için kullanılıyor. Günlük kullanımda herhangi bir kısıtlama olmuyor. Çok hızlı ve akıcı. Kasılma, takılma gibi bir şey söz konusu değil. Oyun oynamayan biri için fazla bile.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Aklın varsa HTC Butterfly S'i bekle derim

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aynı anda 8 tane oyun açmayacak isen gayet yeterli rami var merak etme istediğin kadar uygulamayı tutabiliyor. Zaten oyun oynamam demişsin. HTC'yi Samsung gibi düşünme abidik gubidik şeyler ile bitirmiyor rami. Telefonu kesinlikle tavsiye ederim her şeyiyle muhteşem bir telefon. Ses kalitesi, kameranın karanlık ve bina için çekimleri ve hızı muhteşem. Note 2'den sonra bataryada biraz ayarlama yapman gerekebilir. Onun kadar gitmiyor doğal olarak bataryası.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bence note 2 den note 3 e geçilmez ama htc one a geçilir ramde sıkıntı olcağını sanmıyorum samsungun sürekli artırım yapmasının nedeni çok fazla gereksiz yazılımı sisteme bindirmesi

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Batarya konusunda sıkıntı çekersin arkadaşımda var s4 e göre baya hızlı bitiyo bide note 2 yi çok kullandıysan ekran ufak gelebilir
Eger rom falan atıp kullanıyosan bootloader kilidi falan var ama bunların dışında çok alınası bi telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
buda sorumu hocam ya ben bır haftalık s4 u sattım gıdıp dırek htc one aldım sıyahı yakıyor ortalıgı canavar canavar yanlız kız cocu gıbı dusurup kırarsan yada bozmayı basarırsan sana kusuyor tamırı cok zormus tek parca yekpare oldu ıcın ama abı telı elıne aldında mukemmmel hısseyat verıyor ve ben markayım dıyr buterfly s de beklemeye gerk yok ınceledım ve özelikler standart bunun seklı bana göre daha hos duryor tabı zevk sızın tercıh sızın ben aldım pişman olmadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bugün ikisini karşılaştırdım kamera çekimleri hemen hemen aynı gibi htc iyi çıkarmıs dogrusu fakat menü geçişleri olsun yada herhangi program açma olsun s4 daha hızlı gibi geldi bana işlemciler hızıyla alakalı olabilir tabi 1.9 s4 sonuçta ayrıca s4 super amoledi htc one full hd den daha parlak duruyo fakat piksel olarak htc one 410 uzerinde ppi veriyo buda gayet başarılı ve tasarım htc yekpare olduğu için düşürmemeye gayret göstermek gerek birde htc de olan arayüzler yüzünden ram 1.5 ne yakınını kullanıyor buda size ancak 500 mb ram kaldıgı anlamına gelir aynı sorunlar s4 de mevcut tabi ama htc ye oranla daha az diyebilirim ama ben çoklu programları kullanmıyorum yada oyun oynamıyorum diyosanız ve paranız varsa htc one tasarımıyla ortalıgı yıkar diyorum zaten s4 le aralarında 100-200 gibi bir fiyat oynaması var ama herşeyiyle mükemmeliyetciyseniz (tasarım hariç ) tercihiniz s4 de olabilir kara sizin