HTC One Kullanıcıları Kulübü

yvzzvy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar düşük ışıklı ortam cekimlerinde kenarlarda ağırlıklı olmak üzere rahatsız edici bi mavilik oluyor. böyle şikayeti olan varmı? bununla ilgili bi güncelleme gelir mi

telefonda koruyucu kılıf kullanıyormusun? kullanıyorsan o yapabilir . birde sürüm 4.2.2 mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende 2-3 haftadır htc one bakıyorum hemde yoğun olarak ama elektronik alet şans izi bozulması felan ama yine de almayı düşünüyorum inşallah pişman olmam yarın bende sizdenim inşallah :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
arkadaslar düşük ışıklı ortam cekimlerinde kenarlarda ağırlıklı olmak üzere rahatsız edici bi mavilik oluyor. böyle şikayeti olan varmı? bununla ilgili bi güncelleme gelir mi

Pembeleşme sorununun çözümü için kamera güncellemesi gelecekmiş. Belki sizin mavileşme sorununu da çözer. Kesin bir bilgim yok.

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar;

Birşey öğrenmek istiyorum...

Dün sony experia z telefonda bir şey gördüm çok hoşuma gitti acaba bu htc one da varmı?Bilgisi olanalr yardımcı olursa çoks evinirim...Özellikle resim ile gösterebilirseniz daha mutlu olurum :)

Olay şu;

Mesela adam bir oyun açmış oynuyor,o arada face den mesaj geldi,veya whatsap tan veya kişisel mailine girip cevap vermek istedi...

telefon üzerindeki tuşlardan birine basıp oyunu kapatmadan o uygulamaya geçti..işini hallediğinde tekrar dediğim ekran üzerinde bir tuşa bastığında çalışan uygulamaları listeleyen bir sekme geldi ve oyunu seçerek oyuna aynıu şekilde pause modunda değilde direk hiç çıkmamış gibi devam etti...

bu durum diğer tüm uygulamalr iin geçerli..umarım derdimi anlatabilmişimdir.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar;

Birşey öğrenmek istiyorum...

Dün sony experia z telefonda bir şey gördüm çok hoşuma gitti acaba bu htc one da varmı?Bilgisi olanalr yardımcı olursa çoks evinirim...Özellikle resim ile gösterebilirseniz daha mutlu olurum :)

Olay şu;

Mesela adam bir oyun açmış oynuyor,o arada face den mesaj geldi,veya whatsap tan veya kişisel mailine girip cevap vermek istedi...

telefon üzerindeki tuşlardan birine basıp oyunu kapatmadan o uygulamaya geçti..işini hallediğinde tekrar dediğim ekran üzerinde bir tuşa bastığında çalışan uygulamaları listeleyen bir sekme geldi ve oyunu seçerek oyuna aynıu şekilde pause modunda değilde direk hiç çıkmamış gibi devam etti...

bu durum diğer tüm uygulamalr iin geçerli..umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Dediğin multitasking olayı 2010'dan beri tüm telefonlarda var. Bazılarının RAM'i az onlar aynı derecede iyi yapamıyor bazen oyunu kapatıyor. Pause etmemiş gibi dediğin de oyundan oyuna değişiyor. Bazısı çıktığında pause yapar bazısı yapmaz oyun yapımcısı ne uygun gördü ise. http://www.youtube.com/watch?v=DMpsRNs0900 Şu video'da multitasking başarısı bariz şekilde görülüyor. Bi de dikkatimi ekranının S4'den bariz şekilde iyi olduğu çekti. Konu S4 değil ama özellikle görünce yazmak istedim. Nasıl S4 daha iyi ekrana sahip yazabilir bir insan anlamıyorum. Tekrar dediğim gibi sizin için konuşmuyorum ekran konusunda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefon alacağim ama htc one la s4 arasinda kaldim ve htc one a sicak bakiyorum al pişman olmazsin diyebilirmisiniz bana yoksa biraz daha düşüneyim mi ? :)

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon alacağim ama htc one la s4 arasinda kaldim ve htc one a sicak bakiyorum al pişman olmazsin diyebilirmisiniz bana yoksa biraz daha düşüneyim mi ? :)

İkisi içinde One alırsan pişman olma olasılığın çok daha az zira One'ın eksileri daha az. Hatta tek büyük eksiği kameranın çözünürlüğünün küçük olması. Yine de çok kaliteli fotoğraflar çekebilirsin. Ben olsam şu an almazdım ama seneye çıkan model eminim 13 mp ultrapiksel kameraya sahip olur ki bu da One'ı satıp onu almak için yeterli bi neden. Çünkü cidden kalitesi çok iyi kameranın bi de çözünürlük yüksek olsa kimse bu telefona laf atacak bir şey bulamaz.

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dediğin multitasking olayı 2010'dan beri tüm telefonlarda var. Bazılarının RAM'i az onlar aynı derecede iyi yapamıyor bazen oyunu kapatıyor. Pause etmemiş gibi dediğin de oyundan oyuna değişiyor. Bazısı çıktığında pause yapar bazısı yapmaz oyun yapımcısı ne uygun gördü ise. http://www.youtube.com/watch?v=DMpsRNs0900 Şu video'da multitasking başarısı bariz şekilde görülüyor. Bi de dikkatimi ekranının S4'den bariz şekilde iyi olduğu çekti. Konu S4 değil ama özellikle görünce yazmak istedim. Nasıl S4 daha iyi ekrana sahip yazabilir bir insan anlamıyorum. Tekrar dediğim gibi sizin için konuşmuyorum ekran konusunda.

Evet dediğiniz gibi belli bir tarihten beri belki vardır tüm cihazlarda ancak ben mesela samsung wonder kullanıyordum..ondada kapatmış olduğunuz halde arka planda çalışan uygulamaları görüyor ve kapatabiliyorduk.Ama bahsettiğim olay ( daha videoyu izlemdim) çok hoş bişi ...tüm açık uygulamalra bir tuşa ulaşıyorsun ve tekrar kaldığın uygulamyı seçerek devam ediyorsun..keşke resmini çekipte yollasam size...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
üstad dediğin gibi one almayip bekliyim diyecem ancak bu sefer gelen telefon daha pahali gelecek 2000 üstü diye düşünüyorum en az ve nerdeyse bir sene kadar one gibi güzel bir telefonu kullanma zevkinden mahrum kalacam değil mi ama :)

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet dediğiniz gibi belli bir tarihten beri belki vardır tüm cihazlarda ancak ben mesela samsung wonder kullanıyordum..ondada kapatmış olduğunuz halde arka planda çalışan uygulamaları görüyor ve kapatabiliyorduk.Ama bahsettiğim olay ( daha videoyu izlemdim) çok hoş bişi ...tüm açık uygulamalra bir tuşa ulaşıyorsun ve tekrar kaldığın uygulamyı seçerek devam ediyorsun..keşke resmini çekipte yollasam size...

Dediğim gibi kullandığınız Galaxy Wonder'da da vardı ancak 512 mb ram dolayısı ile oyunları kapatmadan diğer uygulamaları açamayacağı için kapatıyordu. Bu cihazlar 2 gb ram ile onun boş raminin yaklaşık 10 katı kadar boş rame sahip. Merak etmeyin dediğiniz olayı anladım cihaz alırken rami kaç diye bakarsanız internetten bu konuda sorun yaşamazsınız. Ama her 2 gb aynı verimle çalışmaz mesela videodaki iki telefonda 2 gb ram'e sahip ama One daha iyi yönetiyor ram'i bu sayede S4'den daha iyi multitasking yapıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

üstad dediğin gibi one almayip bekliyim diyecem ancak bu sefer gelen telefon daha pahali gelecek 2000 üstü diye düşünüyorum en az ve nerdeyse bir sene kadar one gibi güzel bir telefonu kullanma zevkinden mahrum kalacam değil mi ama :)

Haklısın ama işte eksiklerini bil mesela oyun oynayan biri isen Adreno 320 ile alacağın performans seni tatmin etmeyebilir. Ben oynamadığım için hiç bakmadım bile o konuya. İşlemciler zaten artık yeteri kadar güçlü. Seneye de gelen telefon 2000 civarından giriş yapacaktır. En fazla o zamanın zamları ile 2100 olur. Ben One sahibiyim gerçekten muhteşem bir telefon. İnsan elden düşürmek istemiyor hiçbir şey yapmasam bile uygulamaları aşağı yukarı kaydırmak bile o kadar akıcı ve yağ gibi hele senin ne kadar hızlı scroll yaptığına göre geçmesi de muhteşem bir özellik gerçekten çok zevkli kılıyor kullanmayı. Tek üzüldüğüm nokta ah şu kamera en az bi 6 olaydı da One X'den geri kalmasaydı en azından. Geniş modda One X'de 6 mp çekiyor ve detaylarda ciddi fark var. Cidden karar veremedim alsan mı almasan mı seni bu zevkten mahrum etmek de istemiyorum :D Bari yeni çıkan maviyi al da bu kadar süre geçmesine değsin :)

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonun mesaj sesini nasıl degistirebiliriz ben bulamadım ?

AloneRaptor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir sorum olacak klavyeye türkçe harfleri nasıl ekleyebiliriz , ç,ğ,ü,ö gibi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bunun kulaklığından şarkıları değiştirebilen varmı :D varsa allah aşkına söylesin

umut_1432

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://l1309.hizliresim.com/1f/m/sv2gu.png[/URL][/IMG]

Arkadaşlar yukarıdaki facebook ekrak görüntüsü 2 htc one a ait sağdaki resim bnm telefonumdan niye farklı acaba

thechalon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizden iki konuda yardım isteyeceğim.

İlk olarak günde bir kaç kez çıkan 'Pil Çok Sıcak' uyarısı. Telefon pasif haldeyken de çıkıyor, aktif kullanımda sırasında da bu uyarıyı alıyorum. Buna çare bulunabildi mi acaba ?

İkinci olarak ise cihazın yazılımsal bir eksikliği mevcut. Hoparlör ile telefon görüşmesi yaparken, ekran kapandığında açamıyorum. Sadece güç butonu ile ekran açılıyor ama bu kez de arama sonlanıyor. Özellikle numara girmek gerektiğinde aramayı yeniden yapmak zorunda kalıyorum. Bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Foruma hoş geldin [MENTION=68683]thec[/MENTION]alon,

Senin cihazında bir sorun olabilir. Bende de var ama durduk yere bu bildirimi hiç almadım.

İkinci sorunda da benim karşılaştığım bir durum yok. Acaba yazılımı sıfırlasan da bir denesen olur mu? Yedekleri almayı unutma sakın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar bu 4.2.2 güncellemesini dün yaptım ve htc one şarz olmuyor düzgün. Gece şarzı bitmiş şekilde taktım. Sabah baktım şarz %60. Bide şarza takılıyken internete filan girdim ama şarzdayken şarzı azalmaya başladı şaşırdım kaldım ya:) Sorun nedir bilen var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3g surekli acık 7 saatten fazla goremiorm yogun kullanırsam 4 5 saat gidio camımı catlattıgım ıcın garanti kapsamından cıkmıs telefon kvk ekranı yaptırmadan tamir etmiyor ne yapacagım bilmiyorum elektronikte hiç şansım yok arkadasım ya

thechalon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoşbuldum,
Esasen sıfırlamaya korkuyorum. Google rehber ile başım belada. Ios'dan geçerken tüm rehberim geldi ama numaralar içinde yoktu. Henüz rehberi derleyemedim o yüzden 4.3 güncellemesini bekleyeceğim, yine düzelmezse sıfırlayıp tekrar gözlemleyeceğim.
Teşekkür ederim yardımınızı için.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaklaşık 6 aydır hayalini kurduğum telefona sonunda ulaştım, artık 1 HTC one sahibiyim, beats auido boomsound özelliğinden, ultrapiksel kamerasına, menü kolaylığından, dokunmatik hassaslığına herşeyinden, kısacası etinden sütünden kemiğinden bile faydalanmaya başladım bile :))
şunu sormak istiyorum; herşey iyi güzel de ekran kilit sesi o kadar az çıkıyorki değil sesli ortam, sessiz ortamda bile duyabilmek için kulağıma dayamam gerekiyor. daha önce HTC ChaCha kullanıcısıydım, onda az çıkıyor dediğim ekran kilidi sesini arar oldum. bunun için bir çözüm varmıdır? boşa kürek sallamak istemiyorum da.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar xperia z telimi satıp,kırmızı htc one almayı düşünüyorum,ama sizlerinde fikirlerinize ihtiyacım var,baya bi zarar edeceğim için buna değer mi değmez mi lütfen yardımcı olun,kırmızı one ı gördükçe hasta oluyorum :(..

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
arkadaşlar xperia z telimi satıp,kırmızı htc one almayı düşünüyorum,ama sizlerinde fikirlerinize ihtiyacım var,baya bi zarar edeceğim için buna değer mi değmez mi lütfen yardımcı olun,kırmızı one ı gördükçe hasta oluyorum :(..

Belki kamera olarak memnun kalmayabilirsin. Bazen bulanık çektiği oluyor. Kırmızı renk için değiştireceksen uğraşma, kırmızı kılıf alıp tak.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence değiştirmeye değmez. Biriyle takas edebiliyrsan okey ama diğer türlü çok zarara girersin değmez o kadar masrafA

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar 2 aydır öne kullanıyorum hoparlör patladı ve servise gitti,1 ay sonra geri geldi bir sıkıntısı yok şimdi,ama sorunum zoer ile ilgili zoede fotoğraf çekiyorum,ama sadece 3 saniyelik video galeride görüyorum aynı anda fotoğraf da çekmesi lazım diye biliyorum,ne yapmam gerekli yoksa tekrar servise vericem

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar 2 aydır öne kullanıyorum hoparlör patladı ve servise gitti,1 ay sonra geri geldi bir sıkıntısı yok şimdi,ama sorunum zoer ile ilgili zoede fotoğraf çekiyorum,ama sadece 3 saniyelik video galeride görüyorum aynı anda fotoğraf da çekmesi lazım diye biliyorum,ne yapmam gerekli yoksa tekrar servise vericem

senin o video diye gördüğün şey zaten 3 saniye boyunca arka arkaya çekilmiş fotoğraftır. zoe le çektiğin bir fotoğrafı açtığında bunlar arka arkaya oynar ve video gibi gözükür. eğer elinle kaydırırsan fotoğrafı fark edersin kare kare atladığını. Zaten buna serviste bişey yapmaz.

bafi78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senin o video diye gördüğün şey zaten 3 saniye boyunca arka arkaya çekilmiş fotoğraftır. zoe le çektiğin bir fotoğrafı açtığında bunlar arka arkaya oynar ve video gibi gözükür. eğer elinle kaydırırsan fotoğrafı fark edersin kare kare atladığını. Zaten buna serviste bişey yapmaz.
Galeride foto kaydirmiyor zoede bir foto cekiyorum sonra galeriye gidiyom ama sadece video var senin dedigin gibi elimle kaydirinca diğer cektigim fotoya gidiyor yani resmi stesindede soylendigi gibi deyiil sadece 3 saniyelik video var foto yok malesef