Htc one kullanan arkadaşlar

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc one kullanan arkadaşlar sorum şu sorunum yok sormak iştedigim konu ben htc one aldigimda android 4,1 di o zaman ayarlar menüsünde gelişmiş ayarlar vardi ve android 4,2 yükledim gelişmiş ayarlar sekmesi menüsü göremiyorum ama aktif olarak görüyorum nasil görüyorum usb kablosu bagladigimda tanimlama yaptigimda bildirim cubugundan giderek görüyorum gelişmiş ayarlar sekmesi yani demem şu ki bende gözükmeyen menü sizlerde varmi yoksa ben göremiyorum sekmeyi emnüyü bu konud bilgi almak istiyorum sizlerden

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Normalde öyle bir ayar var ama gizlenmiş açmak için
ayarlar>hakkında>yazılım bilgisi>daha>build numarası ona tıkla sürekli. Artık geliştirici oldunuz diyor ve geliştirici ayarları ayarlar menüsünde beliriyor.

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladim ama secenek yok ama mantik okarak gizli olarak gelistirici kullaniyorsuniz diyor anladim

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bir aorum daha var htc sync kyllanan varmi

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
qy9a5a7a.jpg

Merzuka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar,öncelikle akıllı telefonlardan pek anlamıyorum, yani biraz teknoloji özürlüyüm. eşimin hediyesi olarak htc one kullanıyorum çoğu özelliğini pek bilmiyorum öğrenmek istiyorum ama okuduğumu da pek anlayamıyorum ama sık kullandığım birkaç özelliği artık telefonumda göremiyorum.birincisi ekran fotoğrafı çekme özelliğini artık göremiyorum onun yerini rahatsız etme diye bişey almış ne anlama geldiğini dahi bilmiyorum.ikincisi galeride fotoğraflarımın kendiliğinden slayt yapma özelliği vardı artık yok, hatta slayt yapma özelliği dahi yok onu çok kullanıyordum bunları tekrar nasıl eski haline getirebilirim. çocuklar bi dönem çok oynamıştı telefonumla onlar mı sildi? yoksa arada ben yanlış bişey mi yaptım neden olabilir?