Htc one kitlenme

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar 2 aylık htc one kullanıcısıyım ama ne yazıkki 4.1.1 sürümünden sonra 4.2.2 de saçma sapan kitlenmeler olmaya başladı servise gönderdim ve bugün aldım yazılım değiştirildi falan yazmıslar kullanmaya basladıgım aynı sorun hala devam ediyor acaba ne yapmalıyım fikri olan ?

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
nasıl kilitlenmeler bunlar, biraz açar mısın?

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yaa görev yöneticisine girerken tıklıorum google now açılıyor onu sonlandırmak istiyorum çift tıklıyorum bu sefer komple ekran donuyor 1 saniye sonra düzeliyor bazende rehber menüsüne girince rehberi sonlandırmak istiyorum rehberin ayarları cıkıyor :S ama 4.1.1 de böyle bir şey yoktu garantide aldım bugün yine aynı 4.3.3 de düzelir mi acaba :S

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Telefonu tamamen sıfırlayın.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
usta sıfırlamak ne kelime ya her şeyi yaptım garantiye verdim diyorum 100 defa sıfırladım yok bir şey olmuyor sinir oldum ya pff

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar yardımcı olun ya

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sıfırlamaktan kasıt SD kartı biçimlendirmek ve fabrika ayarlarına dönmek. Biçimlendirmeyi ve ondan önce yedek almayı unutma.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ben kendimi anlatamıyorum galiba yazılım tekrar atıldı telefona ne sd kartından bahsediyosunuz :S

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yardımcı olucak kimse mi yoktur ya

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
yaa görev yöneticisine girerken tıklıorum google now açılıyor onu sonlandırmak istiyorum çift tıklıyorum bu sefer komple ekran donuyor 1 saniye sonra düzeliyor bazende rehber menüsüne girince rehberi sonlandırmak istiyorum rehberin ayarları cıkıyor :S ama 4.1.1 de böyle bir şey yoktu garantide aldım bugün yine aynı 4.3.3 de düzelir mi acaba :S

Burayı atlamışım... Uygulama Yönetici'ne girip Google Arama'yı devre dışı bırakın o zaman.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
görev yöneticisi kullanma. normal olarak kapat, yani son uygulamalar bölümünden kapat. ram zaten oldukça yeterli diye biliyorum o telefonda :yes: