Htc One Kasa Açıklığı

husoo_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, 12.04.2014 tarihinde Adana Mediamarkt tan htc one aldım aldıktan 3-4 gün sonra telefonun tam ortasında ekranla kasa arasında ki kasa açıklığını farkettim. Parmagımla bastırdığımda ekranın içeri gömüldüğü çok bariz şekilde belli. Bir kaç konuyu inceledim arkadaşlar açıklığı farkeder etme garantiye vermiş ancak ben yatılı okulda olduğumdan dolayı servise veremedim bu benim için dezavantajmı ? Birde telefonu mediamarkt a mı yoksa Brightstar servis bayisine mi ?

fblicaglar01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hemen git ver derim yazik etme parana ver garantiye atarli konus bu nasil is diye yenisini bile verirler :D

husoo_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnşallah değiştirirler ama telefonu alalı 42 gün oldu bu konuda tereddütüm var bazı yerlerde 30 gün geçmemesi lazım vs. diyolar. Ayrıca telefonla konuşurken de sesle ilgili problemler var :S

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence hemen servise ver eminim ki yenisini verecekler.

husoo_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yarın servise verecem en az iki hafta sürermiş ankaraya yollanıyormuş. Pooff mezuniyeti belgeleyemicem htc ile :devil:

husoo_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
26.05.2014 tarihinden itibaren telefonum serviste hiç bir geri dönüş olmadı telefonum bu zamana kadar resmen kvk teknik servisinde yattı bende bugün itibariyle telefonuma hiçbir işlem yapılmadan geri iadesini istedim. Htc telefonumdan memnunum ancak servis imkanı yerlerde sürünüyor. Bilgilerinize..

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
26.05.2014 tarihinden itibaren telefonum serviste hiç bir geri dönüş olmadı telefonum bu zamana kadar resmen kvk teknik servisinde yattı bende bugün itibariyle telefonuma hiçbir işlem yapılmadan geri iadesini istedim. Htc telefonumdan memnunum ancak servis imkanı yerlerde sürünüyor. Bilgilerinize..

İade olursa G2 veya Z1 Compact almanızı öneririm.

husoo_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tekrar merhaba. telefonumu kvk adana servisine elden teslim ettim :
1- Telefonu servise kasa açıklığı ve mikrofonda karşı tarafa ses iletememe sorunu yüzünden verdim 30 gün boyunca hiç bir işlem yapılmadı ve telefonu iade etmelerini istedim
2- ikinci servise gidişinde sadece mikrofon sorunu için verdim 10 günde arızalı parça değişti denilip gönderildi
3- üçüncü servise gidişinde parçanın değişmesine rağmen telefon daha kötü durumdaydı bu yüzden gönderdim ve ;
cihazım 20 iş günü içinde gelmeyince tüketici hakem heyetine fatura servis dökümleri dilekçe ile başvurdum.
Sizlere sorum şu heyette başvuruyu alan kişiler sonucun 6-7 ay da sonuçlanacağını söylediler bu süre içinde ben telefonsuzum ben ne yapmalıyım akıl verin lütfen !!