HTC One Kamera Problemi

huseyintat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 hafta önce htc one aldım.Düşük ışık performansı öve öve bitirilemeyen bu telefonda benim büyük bir problemim var ortam ışıklı değilse ekranda mor ışık dalgalanmaları oluyor bu yazılımsal bir problemmi yoksa garantiye mi yollayayım telefonu ?:mad:

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Morlaşma/pembeleşme her telefonda (HTC One) ortaya çıkmıyor ama bir kısmında olan bir problem. Yazılım güncellemesi gelecekti bunun için. İster onu bekleyin, ister garantiye gönderin.

huseyintat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer yazılımsal bi problem ise 4.3 ü bekleyecem ama şuandada bu durum can sıkıcı bilemiyorum :/

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kırmızı one larda yokmuş sanırım o problem

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evetttt biri kırmızı one mı dedi,buyrun benim :)
bende kırmızıda Allah'a bin şükür hiçbir problem yok,canavar canavar..

huseyintat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
renkle ne alaka ya içi aynı değilmi bunların :D benimki gümüş te servise gidecek sanırım !

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende de aynı sorunlar yazılımsal güncellemelerle geçer dediler ama hala var bu sorun. 4.3 güncellemesini bekliyorum. Belki düzelir sonra

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kırmızıların tamamı yeni parti, o nedenle kırmızıda yok deniyordur.
Önemli ise kullanımınız için yollayın garantiye gitsin. Benim One X'te anakart değiştikten sonra pembelik olmuştu, garantiden tekrar anakart değişti düzeldi.

SertKhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aha kafamda htc yi kenara itti bbazı düşüncüler

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
4.2 güncellemesi ile giderilmişti bende siyah renklisi vardı güncelleme ile gitmişti o problem ayrıca ışığa karşı çekersen mor ışık bütün telefonlarda olur

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

4.2 güncellemesi gittiğinimi kastediyorsun yoksa bütün telefonlarda olduğunumu bide yanlış yazmışım çoğu telefon olacak çünkü iphone da olmuyor bu demektir ki S4,xZ de olmama olasılığı var ama 4.2 ile bu sorun giderildi hatta fotoğraflar bile var

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
4.2 güncellemesi gittiğinimi kastediyorsun yoksa bütün telefonlarda olduğunumu bide yanlış yazmışım çoğu telefon olacak çünkü iphone da olmuyor bu demektir ki S4,xZ de olmama olasılığı var ama 4.2 ile bu sorun giderildi hatta fotoğraflar bile var
Yok Bütün telefonları kastetmedim :D Xperia Z var bnde olmuyor ama Htc One kullanan arkadaşımda kamerada pembelik var diye biliyorum pembe-mor arası bir renk ağırlıklı çekiyor düzelicekmiş gerçi güncelleme ile ama ginede rahatsız edici :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yok Bütün telefonları kastetmedim :D Xperia Z var bnde olmuyor ama Htc One kullanan arkadaşımda kamerada pembelik var diye biliyorum pembe-mor arası bir renk ağırlıklı çekiyor düzelicekmiş gerçi güncelleme ile ama ginede rahatsız edici :D

Şu an telefonum kardeşimde yarın yanına gideceğim bi deneme çekimleri yaparım var mı yokmu diye ben güncelleme ile giderildiğini hatırlıyorum neyse bide geçen tartıştık ya senle hakkını helal et birisi bana böyle şeyler deyince gereğinden aşırı tepki veriyorum buda insanlarla aramın bozulmasına yol açıyor

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Şu an telefonum kardeşimde yarın yanına gideceğim bi deneme çekimleri yaparım var mı yokmu diye ben güncelleme ile giderildiğini hatırlıyorum neyse bide geçen tartıştık ya senle hakkını helal et birisi bana böyle şeyler deyince gereğinden aşırı tepki veriyorum buda insanlarla aramın bozulmasına yol açıyor
Yok ya kafan rahat olsun böyle böyle fikir alışverişi oluyor :D

SanCreaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
HTC One cihazımda gece çekimlerinde ben de aynı problemle karşı karşıyayım.

4.3 güncellemesi ile birlikte sorun giderilmezse servise göndermek en mantıklısı.
Bundan once One X vardı, onda herhangi bir problem yoktu.
tydd7.jpg

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Merhabalar,
HTC One cihazımda gece çekimlerinde ben de aynı problemle karşı karşıyayım.

4.3 güncellemesi ile birlikte sorun giderilmezse servise göndermek en mantıklısı.
Bundan once One X vardı, onda herhangi bir problem yoktu.
tydd7.jpg

One a 4.3 geldi, yuklemenizi tavsiye ederim.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Isı ile alakalı bir problem donanımsal, yani yazılım ile çözülemez.

http://www.youtube.com/watch?v=KZqZv6MlU8g
Eliyle ısıyı alınca normale dönüyor görüldüğü gibi.

Eğer denildiği gibi kırmızı olanlarda bu sorunlar yoksa ya ısıyı oraya ileten alüminyum folyolar kesilmiştir ya da kamera sensörü ısıya dayanıklı hale getirilmiştir onu da açıp bakmak lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar siz ne yaptınız? garantiye yolladınızmı ? aynı sorun bende de var nasıl giderebilirim gideremez isem garantiye yollayacağım fakat benimkinin garantisi dubai de gecerli net bişey söylerseniz bende ne yapacağımı karar veririm,yardımcı olurmusunuz ?

Çağatay!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bende bu ay sonu HTC One almayı düşünüyorum ama bu kamera problemini mağazada telefon elime aldığımda anlamam mümkün mü? bana bu konuda hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Güncellemeden sonra bende öyle bir sıkıntı kalmadı HTC ONE candır can süper telefon parası helal olsun htc ye

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar bende bu ay sonu HTC One almayı düşünüyorum ama bu kamera problemini mağazada telefon elime aldığımda anlamam mümkün mü? bana bu konuda hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Elbette anlamanız mümkün ama her mağaza bunu kontrol ettirmeyebilir tavsiyem internet üzerinden almanız Hızlıal.com'da bulunan Fa39 serisi cihazlar ile Hepsiburada.com'da 10.ay üretimi(bu cihazdan donanimhaber sitesinde gullu borek nickli arkadaş almış ve böyle bir sorun gözükmüyor) cihazlar mevcut onlarda(Fa39) bu soruna pek rastlanmıyor

frozenlover01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de aynı problem var , özellikle tangoyla konuşurken ve telefon biraz ısınmışsa ekranda mor dalgalanmalar oluyor , güncellemeyi indirdim ama sorun devam ediyor ! telefon süper ama bu sorun canımı sıkıyor!!!

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Güncellemeyle % 100 bu sorun gider.
Ama bu kırmızı One'da yok galiba.
Bazı siyah ve beyaz One'larda da yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aldığın cihazda anlaman mümkün,, cihazı düz bi yüzeye koy arka kamerası açık biçimde ve sonra 30 sn bekle ekran siyah yerine kırmızımsı morumsu olursa kamerada hata var demektir.