Htc one - iphone- sony xperia z

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDN Okuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisi???

• Kullanılan toplam oy
    29
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben android telefonla iOS karşılaştırmasını doğru bulmuyorum yani iOS androidi katlar çarpar böler ama android severim diyorsan htc one tam kırıterlere uygun

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Evet arkadaşlar yine telefon konusunda karasız kaldım. Yaklaşık 2000 tl bütçe varsayarsak birde benim uzun süre müzik dinleyebilecğimi canım sıkıldığında oyunumu oynayabileceğim kasası sağlam , kamerası her koşulda iyi çeken müzik ses kalitesi iyi olan çözünürlüğü ve ele uygunluğu iyi olan , pili güde yaklaşık olarak 14-17 saat arası dayanabilen(ben şahsen parlaklık en düşükte ve veri servislerini devre dışı bırakırım herzaman) ve son olarakta kullanışlı olan bir telefon seçmek istiyorum. Ben şahsen hepsinin özelliklerini inceledim ve benim tercihim htc one dan yana fakat sizinde görüşlerinizi almak istedim. İphone 5 hepsiburada da 2000 liraya düştüğünü gördüm yoksa yazmazdım. Şimdiden teşekkürler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yok mu cevap

........

................

darkkinq38

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Bence Htc One.Şu anda müzik dinlemede en iyisi gibi duruyor.Beats çok değer katıyor telefona.Tasarım konusu sana kalmış bir şey ama çok şık durduğunu söylemeden geçemeyeceğim.Oyun konusunda ufak tefek sıkıntıları olduğu söyleniyor ama incelemeden kesin bir yorum yapmak bence doğru olmaz.Kamera konusunda profesyonel çekim yapmayacağız sonuçta.Bence üçünün kamerasıda fazlasıyla iş görür.Eğer batarya konusunda sorun yaşarsan bataryalı kılıflar var.Onlara bakarsın.Ben galaxy s3 kullanıyorum.Yaza değiştirmeyi düşünüyorum.Htc One da şu anda favorim olarak duruyor.Bu arada bu konuyla ilgili forumda açılmış mevcut konularda var.Onlara bakıp değişik fikirleri de görebilirsin.

darkkinq38

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiç düşünmeden htc one al bende alacam mayısın ortalarında

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Millet s3 satıyor Htc One alıyor, bende hangi rom kurayım diye cebelleşip duruyorum :D Telefonun bozulmasını bekliyorum, bozulunca iyi bir telefon almak için para biriktirmeye başlarız :)