HTC One hakkında

berkem9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle foruma yeni katıldım herkese iyi forumlar,hayırlı ramazanlar dilerim.Ben HTC One almak istiyorum da internette araştırırken telefonun şarjı çabuk bitiyor ve geç doluyor gibi olumsuz yorumlara rastladım.Kullanan arkadaşlar böyle bir sorun yaşıyor mu? Telefon kamerası hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Ayrıca kırmızı rengini almak istiyorum kırmızı kullanan arkadaşlar telefonun goruntusunden memnun mu? Bilgilendiriseniz sevinirim iyi forumlar.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeşim kusura bakma ama 10 dk uzun uzun yazı yazdım sonra diğer sekmede giriş yaptığımı ama bu sekmeyi daha önce açtığım için giriş yapmadığımı farkettim ama cevaplaya basmıştım ve geriye tekrar tıkladım bütün yazdıklarım gitmişti. Adaletini s... dünya diye bi sövdüm içimden. Her neyse telefon güzel. İşini görür tek rakibi bana göre İphone 5 kesinlikle al sesi müthiş 1.5 sene destek gelir kamerası iyi. Kırmızı renk arkadaki beats audio yazısını pek belli etmez başka dezavantajı yok. Şarjı normal kullanım 1 günü çıkarır zorlarsan iphone 5te kasar(evet kastırdık biz okulda arkadaşlarla )al güle güle kullan.