Htc One güncelleme ile HTC logosu menü tuşu

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
telefon tabiki herzaman aktif fakat kapastif panel aktif değil(uyku modunda iken)
anolog tuş ile dokunmatik panelin işleyişi kabul edersinki aynı değil.
analog tuşta telefon kapalı olsa dahi biz power tuşuna basıp açıyoruz oysa senin dediğin gibi olsa power tuşuda kapasitif olabilir.şuanda böyle bir şeyin örneğine rastlamadım.
3 tane kapasitif tuşun ektileşimiyle telefon uyanıyor, demek ki pek de farkları kalmıyor.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bunun için zaten bir konu yok muydu? Yapılacağı belliydi, modlardan önce HTC davrandı sanırım. (Videoyu izlemedim de HTC kendisi logoyu menü tuşu yapmış sanırım)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Güncelleme değil yahu bu, millet de gaza gelmiş "Saklıdılar tuşu" falan demiş. Yaparlar mı öyle şey :) Geliştirici tarafından yazılmış bir kernel. Herkesin düşündüğünü uygulamaya geçirmiş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
delimisiniz arkadaşım siz onu oraya zaten koymuşlar daha önceden.. dokunmatik yapmislar logoyu. sadece aktif etmemişlerdi demek ki daha hazir degildi.

eger sadece guncellemeylen olaydi hoparlorede dokununca fotograf cekerdi ta allaham ya kafalar iyi herhalde????

redick61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son 2 yorumdaki arkadaşlar; bizde saf deiliz o sensör orada olacakki aktif edilebilsin, güncellemeyle sensör koydular diyen yok herkezi kandırdılar diyoruz 2 kapasitif tuş var sanıyorduk 3 müş. Ha dersinki tuşu aktif etmeyi unutmuşlar tartışırız ozaman ama öyle bişe demiyorsunuz. Çol bişey biliyormuş gibi aşalayıp durmayın

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bunu one x veya one x plus tada gerçekleştirilemezmi ? bu kilit olayı süpermiş

benjamin14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu guncelleme ulkemize geliyor mu ya da ne zaman gelir diye sorarsam daha iyi olur. Cihaza baktigimda boyle bi ozellik yoktu ve guncellemeyi kontrol ettim fakat guncelleme yok dedi.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kapasitif tuşlar da her zaman "uyanık"tır. Sensation ve EVO kullanan bir çok kişi Custom ROM'larında kapasitif tuşların üzerinden "slide" yaparak ekranı açabiliyor. Tamamını okumadım yazılanların ama, kapasitif uıyur mu uyumaz mı diye kısaca görünce yazayım dedim. :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
yalniz beyler bu bir güncellme değil 3.parti uygulama ile kazanılan bir özellik

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ekran kilidi varmı yan tarafında açma kapatma

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Son 2 yorumdaki arkadaşlar; bizde saf deiliz o sensör orada olacakki aktif edilebilsin, güncellemeyle sensör koydular diyen yok herkezi kandırdılar diyoruz 2 kapasitif tuş var sanıyorduk 3 müş. Ha dersinki tuşu aktif etmeyi unutmuşlar tartışırız ozaman ama öyle bişe demiyorsunuz. Çol bişey biliyormuş gibi aşalayıp durmayın

Aşağılama yapmıyorum, konuya açıklık getirdim, he aşağılık kompleksin vardır onu bilemem. Öteki adamı bırak o zaten kimliğini bile belli edemeyecek bir insan.

Şimdi açıklıyorum sana ve herkese; o siyah panel var ya ekranın çevresi, o komple dokunmatiktir ve ona girilen kodlarla aktif alanları yazarsın ve o alanların ne işe yaradığını yazarsın. HTC logosu gizlenmedi ya da saklanmadı ya da ilerisi için bırakılmadı. Dokunmatik panelin üzerinde olduğundan adam oranın koordinatlarına "Menu" tuşunu vermiş olay bu. Kandırdıkları falan yok. Yani adam sana "Burası da dokunmatiktir, ileride biri buraya farklı özellikler atayabilir." demek zorunda değil. Buna kandırma diyemezsiniz. Çok bir şey bildiğim iddiasında değilim ama bu konuda bunları biliyorum ve hala "HTC kandırdı bak orası tuşmuş, yok güncelleme cart curt" diye milleti aldatacak şeyler yazmıyorum. Açık ve net: BU CİHAZIN ORİJİNAL YAZILIMI DEĞİL! Bir gün de biri çıkar "Denklanşör" yazar oraya, denklanşör olur, olay bu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu videoyu daha once de izlemistim fakat asıl sorum şu, bahsi gecen guncellemeyle gelecek bi ozellik degil mi videoda gosterilenler ?

Değil bu Custom Kernel, adamın biri herkesin düşüncesini uygulamaya geçirmiş.

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Mesut Çevik twitter hesabından güncelleme olarak yazmıştı bende ordan görüp yazmıştım kernel güncellemesi diye paylaşmıştı. Bildiğimiz üzere firmalar kendi telefonlarına kernel güncellemesi dağıtabilir ben orjinal güncelleme sandım. Çokta araştırmadım konuyu açtığımda çünkü ortalıkta telefon yok doğrumu değilmi teğit edemiyoruz.

Ama şu gerçeği kabul edebiliriz. O logo tuş olarak kullanılabiliyor.

hTc belki yetişteremedi one x ten felan kırparak ekrana menü tuşunu koydu sonra güncellemeyle oraya atıcaktı olabilir. Yada tepki çekerse elinin alltında bir b planı hazırda bulundurdu.

Eğer bu kernel garanti dışı bırakmıyosa herkes muhtemelen yapıcaktır zaten.

böyle şeyler için ortalığı germeye gerek yok

herkese iyi forumlar

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar ben nokıacıyım , htc yi takdir ettiğim 2 nokta var

ekran ppi değeri gerçekten diyorum 2020 yılını beklememize gerke yok 2013 yılında olmamıza rgmen ve beats audıo kulaklık , dr dre tasarlamıştı kendisi hiphopçıdır

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
arkadaşlar ben nokıacıyım , htc yi takdir ettiğim 2 nokta var

ekran ppi değeri gerçekten diyorum 2020 yılını beklememize gerke yok 2013 yılında olmamıza rgmen ve beats audıo kulaklık , dr dre tasarlamıştı kendisi hiphopçıdır
:lol::lol:

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şimdi bu özellik htc kullanıcılarında varmı güncelleme olarak gelmişmi bu özelligi kullanabiliyolarmı kullanıyorlarsa nasıl kullanıyolar

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bu custom kernelle yapılan bir özellik. Yani şu anda HTC güncellemeleriyle gelmiş değil.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bu güncelleme türkiyeye ne zaman gelecek bilen varmı
Bu güncelleme değil. Custom kernel. Muhtemelen cihazını S-Off yaparak CWM aracılığıyla hemen yükleyebilirsin. HTC böyle bir güncelleme yayınlamadı.

Moderatör arkadaşlar konunun adına el atsa çok güzel olur bence.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
pratik durmuyor logo ince oldugu için arkadaşın elide kalın