Htc one birkaç sorun

ambient

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar telefonu 2 gün önce aldım rehberde kişi isimleri ile numaraları aynı anda görünsün istiyorum ancak nekadar ugraştımsa rehberde sadece isimler görünüyor bunun bu çözümü yokmu bütün ayarları kurcaladımsa olmadı diger sorun ise ekran kilidini sadece telefonun sol üstündeki tuştanmı acıyoruz ekrandan ekran kilidini tuş kullanmadan acma imkanımız varmı bu konularda bilgisi olan yardımcı olabilirmi.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ekran kilidini tuş kullanmadan açmak için hTC one ı satacan,hemen LG G2 alacan :)..

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
ekranı üstteki dügmeden başka biryerden açamassın rehber in nasıl oldugunu bilmiyorum....

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu 2 gün önce aldım rehberde kişi isimleri ile numaraları aynı anda görünsün istiyorum ancak nekadar ugraştımsa rehberde sadece isimler görünüyor bunun bu çözümü yokmu bütün ayarları kurcaladımsa olmadı diger sorun ise ekran kilidini sadece telefonun sol üstündeki tuştanmı acıyoruz ekrandan ekran kilidini tuş kullanmadan acma imkanımız varmı bu konularda bilgisi olan yardımcı olabilirmi.

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim..

1-) rehberdeki sorun için öyle bir ek seçenek Htc one da bulunmamaktadır.fakat marketten uygulama varsa rehber ile ilgili indirebilirsin..

2-) ekran ise sadece üst kilit ile açılır.Samsunglarda sanırım ortadaki home tuşu ile de açıliyordu.O ek seçenekte Htc de yok aslinda enterasan yerlere kafan takılmış senin. :)

Telefonu yeni aldığın için biraz alismakta sıkıntı çekebilirsin.zamanla alisirsin başka sorun varsa cevapliya biliriz...hayırlı günler

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer kilit tuşuna alışmakta zorluk çekiyorsan merak etme alışırsın ben atrixin enteresan eğimli tuşuna alışmışım :)

ambient

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
teşekkür ederim ilginiz için bu zamana kadar nokia kullandım 5800 dan ilk defa bir android telefon kullanıyorum zamanlar alışırım herhalde

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Htc tuşları bir türlü düzgün yere koyamadı zaten. Sanırım kendisini iphone gibi ufak zannettiğinden hep tepeye koyuyor. =) istediğin rehberi CynogenMod romlarında bulabilirsin ancak. Markette öyle bir uygulama var mı bilmiyorum.

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc tuşları bir türlü düzgün yere koyamadı zaten. Sanırım kendisini iphone gibi ufak zannettiğinden hep tepeye koyuyor. =) istediğin rehberi CynogenMod romlarında bulabilirsin ancak. Markette öyle bir uygulama var mı bilmiyorum.

Tus takimi arkada olanlarda var Htc yine sukurluk .:) 've Ben Htc one a aldigimda hic sikinti çekmedim herkesten herkese degisir bu sorunlar

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tus takimi arkada olanlarda var Htc yine sukurluk .:) 've Ben Htc one a aldigimda hic sikinti çekmedim herkesten herkese degisir bu sorunlar

G2 tuş takımı kullanılabilirlik açısından en iyi konumda. Siz standarda alışmış, yeniliğe kapalı, yobaz bir kullanıcı olabilirsiniz. Bu G2'nin tuş takımının kullanışlı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. =)

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 tuş takımı kullanılabilirlik açısından en iyi konumda. Siz standarda alışmış, yeniliğe kapalı, yobaz bir kullanıcı olabilirsiniz. Bu G2'nin tuş takımının kullanışlı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. =)

Aaa ciddi olamazsin :)

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kişiden kişiye değişir ama ben htc one a geçtiğimde sol taraftaki tuş bana hic zorluk çıkartmadı çok daha rahat oluyor. Sag üstte olunca elini bükmen gerekiyor. Bunda öyle bir sorun yok. ki galaxy ace den geçmişitm bu telefona o telefon hem iphone boyutunda hemde yandaydı tuşu. Yinede hemen alıştım.