Htc one alırsam pişman olur muyum?

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Appledan geciyorsan sancili bir vecis sureci olur. Ama zaten android kullaniyorsan gayet basarili. S4 yerine bu alinir bence tabi tamamen kullanicinin tercih ettigi ozelliklere bagli. Muzik manyaklari kesinlikle HTC One almali. Telefonda film izleyenler s4 alsin
ben iphone 4s kulanıcısıyım wifi sorunu çıktı garantiye gönderdim ve çok uzun süredir bekliyorum bende htcye geçme kararındayım neden sancılılı olacak tam anlamaadım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşım ben HTC ONE ın siyah kasasından ilk çıktığında aldım. Forumlarda gördüm ki kasa acıklığı varmıs. Bir baktım telefona gercekten de cok kucuk bir acıklık var. Ancak okumasam ınanın fark etmezdim. Neyse vedim servise bir haftada yeni geldi. Şu anda bu telefonu aldığım için okadar memnunum ki. Kamera bence on numara ve inanılmaz eğlendirici ve kalteli çekimlere yönelik özellikler var. Ses tonu 10 numara. Mikrafonu bile cok iyi. Araba kullanırken cam acık olduğu halde karsı taraf beni sessiz bir ortamda konusuyormusum gibi algılıyor. Tasarımı zaten söylemiyorum. Şarjı aktif kullanımda 14 saat gidiyor. Ekran kaltesi çok iyi. Ayrıca beni en çok cezbedeb sense ara yüzü. Çok basit ve kendi kullanımına göre özelleştiriyorssun. Iphone kullanıcı olarak hiç zormalnmadım aksine şimdiye kadar neredeydi bu telefon dedim. Ha tek dez avantajı kasası elden kayabiliyor. Onuda sıfır numarasiyah bir kılıf alarak hallettim.
bende iphone 4s kullanıyorum şu an garantide telefon wifi bozuk 6.1.2 güncellemsinden sonra kendiliginiden bozuldu şimdi htc ye geçicem önerirmisin iyimi yani pişman olmak istemiyorum para kazanmak zor 2bin tl yi verip yine sorun yaşamak istemiyom

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Htc one aldim wps pin girişini manuel nasil giriliyor bulamiyorum