Htc one alırsam pişman olur muyum?

telefonmanyagı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yorumları okudum kfam karıştı. yok kasa sorunu,yok home tuşu bazen çalışmıyo vs. telefonu detaylı bir şekilde kullanmış ,incelemiş arkadaşladan rica ediyorum 'htc one gönül rahatlığıyla alınabilecek bir telefon mu ,aldıktan sonra pişman olurmuyuz' bu konuda yardımcı olurmusunuz?:mellow:

cycloner

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Appledan geciyorsan sancili bir vecis sureci olur. Ama zaten android kullaniyorsan gayet basarili. S4 yerine bu alinir bence tabi tamamen kullanicinin tercih ettigi ozelliklere bagli. Muzik manyaklari kesinlikle HTC One almali. Telefonda film izleyenler s4 alsin

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
dün htc one reklamında shiftdelete yorumunu gördüm şaşırdım he :D donanimhaber falanda vardı :D bu siteye sorarsan al derler kanka :P

reklamda bu
[video=youtube;yhVcfzQemQg]http://www.youtube.com/watch?v=yhVcfzQemQg[/video]

letztes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
üstad o telefon anlatılmaz yaşanır suandaki en başarılı telefon gerisi hikayee

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11

telefonmanyagı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

1-okumadığımı nerden biliyosun
2-amacım kullananlardan bilgi almak internette yazanların çoğu taraflı
3-eğer telefonu kullanmıyorsan yorum yapma dikkat edersen telefonu kullanan arkadaşlar demiştim

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Tartışmak istemiyorum fakat öncelikle okumadığın belli okumuş olsan bir karara varmış olurdun. 2.olarak bende diyorum ki http://forum.shiftdelete.net/htc/319957-htc-one-kullanicilari-kulubu-13.html bak bu konuda kullananlar var oradan sor ne soracaksan veya oradaki yorumları oku. 3.olarak orada telefonu kullanan arkadaşlar yazman benim için hiç birşey ifade etmiyor forumun sol en altında "Mesaj Yazma Yetkiniz Var" yazdığı sürece ve herhangi bir moddan uyarı almadığım sürece istediğim konuya yorum yaparım.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ayni konuyu ısıtip isitip temcit pilavı gibi onumuze getiriyorsun bu kaçıncı

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonda üretim hatası vb yoksa pişman olmassın ama benim gibi 2 bin tl verip üretim hatasından dolayı değişim beklersen pişman olursun

tatalevo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım ben HTC ONE ın siyah kasasından ilk çıktığında aldım. Forumlarda gördüm ki kasa acıklığı varmıs. Bir baktım telefona gercekten de cok kucuk bir acıklık var. Ancak okumasam ınanın fark etmezdim. Neyse vedim servise bir haftada yeni geldi. Şu anda bu telefonu aldığım için okadar memnunum ki. Kamera bence on numara ve inanılmaz eğlendirici ve kalteli çekimlere yönelik özellikler var. Ses tonu 10 numara. Mikrafonu bile cok iyi. Araba kullanırken cam acık olduğu halde karsı taraf beni sessiz bir ortamda konusuyormusum gibi algılıyor. Tasarımı zaten söylemiyorum. Şarjı aktif kullanımda 14 saat gidiyor. Ekran kaltesi çok iyi. Ayrıca beni en çok cezbedeb sense ara yüzü. Çok basit ve kendi kullanımına göre özelleştiriyorssun. Iphone kullanıcı olarak hiç zormalnmadım aksine şimdiye kadar neredeydi bu telefon dedim. Ha tek dez avantajı kasası elden kayabiliyor. Onuda sıfır numarasiyah bir kılıf alarak hallettim.

tecno_man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ses kalitesi bir harika. ben henüz bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama çoğu htc kullanıcısı kasa sorunundan şikayet ediyor maalesef

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir sene sonra pişman olursun çünkü cihaz eskiyeceği için Htc güncelleme vermeyecek. Bunun örnekleri mevcut. Android cihaz alacaksan Nexus serisi öneririm.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
HTC One X, 1 yılı devirdi, bu ay 4.2.2 güncellemesi alıyor, havaya sallamak ne güzel değil mi? @enesx86

1 aydır kullanıyorum, Android deneyiminin en güzel yaşandığı cihaz diyebilirim. Boş RAM miktarı az gözüküyor ama ne kasma, ne takılma ne de donma. 1 ayda 1 kere dondu onun da sebebi NBA 2K13. Başka hiçbir oyunda ya da işlemde lag dahi görmedim. Oyunlarda ısınmadan kaynaklanan takılmalar hariç. Hoş ben burada ne dersem diyeyim bana taraflı diyorlar.

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC One X, 1 yılı devirdi, bu ay 4.2.2 güncellemesi alıyor, havaya sallamak ne güzel değil mi? @enesx86

1 aydır kullanıyorum, Android deneyiminin en güzel yaşandığı cihaz diyebilirim. Boş RAM miktarı az gözüküyor ama ne kasma, ne takılma ne de donma. 1 ayda 1 kere dondu onun da sebebi NBA 2K13. Başka hiçbir oyunda ya da işlemde lag dahi görmedim. Oyunlarda ısınmadan kaynaklanan takılmalar hariç. Hoş ben burada ne dersem diyeyim bana taraflı diyorlar.

Tüm uygulamalar kapalıyken kaç mb ram kalıyor? Herkes az ram kaldığını söylüyor ama bende tüm uygulamalar kapalıyken genelde 700 mb'ın altına düşmüyor

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Tüm uygulamalar kapalıyken kaç mb ram kalıyor? Herkes az ram kaldığını söylüyor ama bende tüm uygulamalar kapalıyken genelde 700 mb'ın altına düşmüyor

Ben uygulama canavarıyım, [MENTION=325133]hasanistan44[/MENTION] bilir. Hiçbir task killer kullanmadan günlük kullanımda 650 civarı sürekli. Eğer takıntı yaparsanız ve uğraşayım derseniz ben 900 mb bile gördüm. :)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=295132]oggnogg[/MENTION] ram konusunda sıkıntın olmasın [MENTION=280469]smnfrkn[/MENTION] onca uygulamanın bazı servislerini açık bırakmasına rağmen 670-600 civarı boş ram var.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Pil ve tasarım dışında pek özelliğini göremedim ama yeni amiral gemisi butterfly olacak gibi duruyo eger olursa amiral gemisi güncellemeler aksar fiyatı düşer vs vs

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bunu alacağına az daha bekle htc one mini gelecek bence görmeden almamak lazım telefonda 1080p hikaye

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Dostum öyle diyosun da Htc de bu sorunlar var. Herkes one, one x, one x+ alamaz ki. bir kaç yeni model daha çıksın güncelleme vermeyecekler. Benim başıma htc de geldi o yüzden uzak duruyorum. Alacaklarında bu yönden bilgisi olması gerekiyor.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dün htc one reklamında shiftdelete yorumunu gördüm şaşırdım he :D donanimhaber falanda vardı :D bu siteye sorarsan al derler kanka :P

reklamda bu
[video=youtube;yhVcfzQemQg]http://www.youtube.com/watch?v=yhVcfzQemQg[/video]

Adamlar reklam yapmasını bilmiyor. Reklam özelliğini söyleyip överek olmaz. Apple yada samsung gibi yapcan telefonu uzaktan uzaktan gösterip özendircen :D Bunlar direk harika gövde elinize uygun filan olmuyor reklamları yapamıyorlar.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Dostum öyle diyosun da Htc de bu sorunlar var. Herkes one, one x, one x+ alamaz ki. bir kaç yeni model daha çıksın güncelleme vermeyecekler. Benim başıma htc de geldi o yüzden uzak duruyorum. Alacaklarında bu yönden bilgisi olması gerekiyor.
Herkes onları alamaz da öbür cihazların alabileceği güncelleme kapasitesi de belli, her cihaz da her güncellemeyi alamaz. Değerlendirirken cihaz-güncelleme olarak bakmak lazım, sadece güncelleme dersek olmuyor maalesef. :)

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bir kere çok ergonomik bir cihaz, Samsung'dan alıştığımız ele sığmayan (özellikle note serisi) bir yapıda değil.Malzeme kalitesi gerçekten olağanüstü bence tasarım olarak piyasadaki en iyi smartphone tabiri caizse jilet gibi bir telefon, burda bence düşünmen gereken donanım kısmı olsun. s600 şu anda yeterli performans veren bir işlemci 2gb de ram var zaten daha ne olsun ama dersen ki exynos olsun piyasanın en iyi donanımını cebimde hissedeyim o zaman s4. Yarım elmayı hiç söylemiyorum bile.

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş , telefonun ses sistemi , hem kulaklık performansı , arayüz geçişleri, tasarımı şuanki telefonların hepsinden başarılı . Forumlarda okuduklarıma göre 1 -2 hafta içinde HTC one mini'yi tanıcıklarmış
bu telefon biraz büyük geliyorsa ve full hd ekran olmasından rahatsızsan onuda bekleyebilirsin .
telefonun seni kasa açıklığıda olmassa başının ağrıyacağını sanmıyorum.
hayırlı olsun

yeahya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pişman olunmaz alınırsa. Alınsın beklenmesi!

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
şu, "onu mu alsam bunu mu alsam"cılar bitsede bi rahatlasak
yer gök konu kirliliği.