HTC Kullanıp memnun olmayan??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Twin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefon alma arifesindeyim. Fakat kafam da karışık. Dün İp5s almaya gittim ama bir durum oldu o an için erteledik. 1 hafta içinde tekrar gideceğim ama sevdiğim bir abim de 4s kullanıyor ve bana HTC ONE M8 dedi. İlk başta yok felan dedim ama inceleyince kafam karıştı gene biraz :cursing:

Benim tek şüphe duyduğum konu android tarafı. Özgür bir sistem vs bunları biliyorum ama hangi sistem olursa olsun kasıyor bir zaman sonra android'te Mesela not3 mesela lg g2. Kafayı yememek elde değil bu kadar üst seviye cihazlar kastığı zaman.

Sizlerden tek ricam mantıklı ve tutarlı cevaplar vermeniz. Ayrıca bir ricam daha olucak lütfen dürüst olarak kullandığınız telefonlardan memnun olup olmadığınızı marka ve modeliyle belirtir misiniz? Yardımlarınıza çok ihtiyacım var. Anlayın beni de. Az bir para vermiyeceğim sonuçta

İlk başlarda WP8 alıcaktım ama sonra baktım ki daha çok gelişmesi gerekiyor o sisteminde o sebepten ötürü vaz geçtim.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
İlk android deneyimim HTC Desire Z oldu . Zamanın gerçekten güzel bi ürünüydü. Şuan ablam kullanıyor 2.2 den tut 4.4 e kadar herşeyi yükledim . Custom rom'u gerçekten çok güzeldi .

Diyeceğim oki HTC gerçekten güzel bir markadır. Ama M8 alana kadar SONY Z2 alabilirsin. Çok uğraşmak istemiyorsan iPhone al geç

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Kardeş aynı olayları emin ol bende yaşıyorum aslında her zaman oluyor bu almışken en iyisini almak neyse böyle bekleye bekleye en iyisi gelsin alayım demeye kalkarsan geçmiş olsun teknolojinin hızına yetişilmiyor ne karar verdiysen o an al bence bir de başlıkta htc olarak sormuşsun da eğer android düşünüyorsan şu an en kral android tartışmasız z2 htc yi bence sil kafandan en iyisi kesinlikle z2 ama olaya platform olarak bakman lazım bundan sonra ios mu android mi zaten seçenek 2ye düştü iphone 5s ya da z2 bunların arasından da iphoneyi neden alırsın stabil, kullanıcı dostu basit arayüz, uygulamaları kesinlikle ve kesinlikle androidden üstün(android ios a yaklaştı hatta geçti uygulama sayısı olarak ama oyunlarda uygulamalarda karşılaştır ne demek istediğimi anlarsın), güncelleme desteğinde sıkıntı yoki 2.el satmak istesen iphoneler diğer telefonlara nazaran daha az zarar ettiriyor.Eğer android düşünürsen de açık sistem istediğin herşeyi yapabilirsin ama ios kadar stabil ve güzel olmaz uygulamalarda hatalar alırsın ama sistemde eksiklik hissetmezsin herşeyi yapabilirsin neredeyse ama ramin çok şişer kasılmalar olur bu androidlerin sorunu donanıma ihtiyacı var ama apple de öyle değil rahatsın.Kesinlikle iphone fanı filan değilim zaten htc one kulanıyorum ilk başlarda seviyordum ama ne bilim iphone kullananları görünce hava atmak anlamında değil her türlü hoşuma gidiyor.Tepki süreleri de çok iyi applenin aslında bu uygulamaların optimizasyonundan kaynaklanıyor ilk hangi platforma çıktıysa kasma onda daha az olur.Bu arada hiç wp den bahsetmedim aslında gerçekten androidden stabil bir platform ama halen çok eksik ondan kafandan direk silebilirsin bildirim penceresi bile yeni geliyor uygulamaları da çok zayıf.Neyse yani htc m8i kafandan sil emin ol z2 daha iyi.Kısaca ben şu an telefon alacak olsaydım teknoloji marketine gidip telefonları inceler öyle karar verirdim zaten z2 veya htc satışta da değil ama yine de git bir araştır öyle ver kararını.

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yardım ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım ben tercihimi iphone'dan yana kullanacağım. Tekrar tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Para sıkıntısı yoksa iphone almayıpda başka telefon almak yanlış karar olur bence.

İphonenin büyük ekran telefon versiyonu da çıksa benim gibi bir çok kişi diğer markalarla ilgilenmez bile

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
iPhone almamakla çok iyi etmişsin. Kullandığım telefonlardan biri idi HTC Desire S. Oldukça iyidi ve sonrasında gittikçe nazlı hale geldi. Biraz daha ne olsa dayanırım tarzı için samsung almanı tavsiye ederim. Ama telefonu 2 yıl kullanan biri isen HTC de kafi ;)

deaftarzan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2011 kasımdan beri HTC Sensation kullanıyorum. yeni telefon düşünmüyorum. şu anda MIUI ROM kullanıyorum. 32 GB SD takılı. sorun yok. Android 4.22
Düşüncemi sorarsan macera yaşamak istemiyorsan Iphone 4S tavsiye ederim.

nbthnknt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5-6 ay htc one-x(yekpare bir model, pili vs. kendiniz çıkartamıyorsunuz serviste çıkartıyorlar) kullandım, pil ömrü gerçekten rezaletti ve o zaman farkettim ki, eğer telefonunun pili zırt pırt bitecekse, sürekli beni kaygı içinde bırakacaksa ve yanımda ekstra enerji depolama vb. aksesuarlar taşıttıracaksa, şarz olurken kullanmak zorunda bırakacaksa yemişim öyle telefonu :D
Ardından rezalet pili yüzünden one-x i satıp note 2 aldım, özellikle yurt dışı aldım ki rom,root,kernel vb. maceralara yelken açayım :D
Note 2'yi oldukça çok beğendim, gerek pil ömrü, gerek custom rom çeşitliliği, gerek ekstra batarya kiti*(google'dan aratıp bakın, şahane bişey. telefonu aldıktan sonra prize hiç bağlamadım resmen)... Note 2mi resmi sürümü ile kullanmadığım için, takılır mı takılmaz mı bilemem, ama birkaç custom rom aylar boyu elimde kusursuz çalıştı.
Sonra ne mi oldu :D Note 2 puuuuf gittiii .:D çalındı maalesef.
Normalde elektronik birşey alacaksam piyasada ne var ne yok hepsini köküne kadar araştırıp kendime en uygununu seçerim. Ama nedense bu sefer gittim direk note 3 aldım. Şuan 5-6 ay oluyor alalı, henüz zerre kadar pişman olmadım, Orjinal Romla 1 kere takıldığını hatırlamıyorum, en ufak bi duraklama bile olmuyor cihazda.
Note serisi istisnadır, diğer modellere benzemez, gerek pili, gerek ekstra batarya kiti, gerek kalemi, gerek dev amoled ekranı, gerek taşınabilir hdd, flash usb, kablosuz joystick, kablosuz klavye-maus çalıştıran "EKSİKSİZ USB OTG desteği... (Bu arada note 2 de logitech f710 kablosuz joyistik ile gta vice city oynadığımı da belirtmeden geçmek istemiyorum :P:P note 3 de henüz denemedim ama bunda da çalışır heralde =P =P)
Note 3 ün piline gelecek olursak, telefonu çok yoğun kullanan birisi olarak yine çok memnunum :thumbup1:
Son olarak birkaç resim eklemek istiyorum
gsmarena_002.jpg

gsmarena_002.jpg

gsmarena_002.jpg

Htc One M8 in de pili hiç fena değilmiş yalnız..
gsmarena_003.jpg
*
gsmarena_008.jpg
*
**Bir noktaya dikkat çekmek isiyorum, batarya kiti ile note 3 Pil Dayanıklılık Oranı 150 oluyor:thumbup: tek yapmanız gereken, cüzdan boyutlarındaki aleti çantanızda taşımak...

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2011 kasımdan beri HTC Sensation kullanıyorum. yeni telefon düşünmüyorum. şu anda MIUI ROM kullanıyorum. 32 GB SD takılı. sorun yok. Android 4.22
Düşüncemi sorarsan macera yaşamak istemiyorsan Iphone 4S tavsiye ederim.

Maceradan kastınız nedir? Birde ben 5s demiştim ama siz 4s demişsiniz orayı tam olarak anlayamadım? Yanlış mı yazdınız acaba?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@nbthnknt

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ama ben 5" üzeri bir ekran düşünmüyorum. Çünkü ne cepte, ne elde, nede telefonla konuşurken pek hoş bir görüntü oluşmuyor. Bunlar tabi benim fikirlerim. Not3 kullanan tanıdığım var, telefonu montun iç cebinden başka bir yere koyamıyor. Birde bilirsiniz iç cep genelde kalbin üst tarafında olur, ben o konularda hassasım biraz. Mümkünse telefon kalpten uzak olucak aga :)

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Telefon firmalarında bana göre en güvenilir HTC ve Apple.

wanda

Asistan
Reaksiyon puanı
2
HTC One kullanıyordum, kamera pembeleşmesi başladı. şu an serviste. mağdurum da mağdurum.. artık HTC almam.

redick61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M7 kullanıyordum birdaha arkası açılmayan telefon almayacagim kesinlikle tavsiye etmem. (Ekrandan sökülebilir teller den bahsediyorum) pembe kamera sorunu vardı gönderdim kvk ya yapıldı geldi sonra batarya nanay oldu tekrar sokuldu. Daha sonra baktım kamera Merceği nin içinde sünger parçası eee napcaz ekranı sokup telefon a girecez tiskindim bu kadar zor sökülebilir telefon olurmu her sokulme de bişeyler oluyor tele bence iyi düşünün

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selam herkes kendine göre subjektif yorumlarını yapacak tabii. Buyurun bu da benim subjekttif yorumum.

Yoruma geçmeden önce bazı tespitlerde bulunmak istiyorum.

Şu anda 2 cihaz kullanıyorum. Biri HTC One M7 diğeri Note 3. HTC One cihazımı ben kullandım, telefonu arızalandığında (s3) annem, daha sonra tekrar ben ve eşim de s3 ü arızalandığı sürede One ı kullandı. Ancak hepsi de telefonları tamir edilir edilmez s3 lerini geri istediler. Kimse ben bunla devam edeyim demedi. One s3 ten çok daha yeni ve üst bir model olmasına rağmen.

Şimdi gelelim HTC one m7 ye. Çok şık, kaliteli bir ekrana sahip bir cihaz. Ancak sadece o kadar ötesi yok. Sense çok beğeniliyor ama ben hiç memnun kalmadım. HTC nin tek beğendiğim tarafı çeviricisi. Ya da samsung da tek sevmediğim kısım çevirici. Onu da 3. parti yazılımla (ex dialer gibi) çözüyorum. Kamera çok kötü, pil performansı zayıf, yoğun kullanımda çok ısınıyor. Aluminyum kasa çok çabuk hasar görüyor. Düşündüğünüz kadar sağlam değil. Ve en kötüsü de sd kart takılamıyor. Gerçi one m8 de nihayet bu sorunu çözdüler. Ancak hala pil çıkartılamıyor. Yazılım desteği ise çok gelişti. Çok hızlı bir şekilde güncelleme alınıyor artık. Ses performansı gayet iyi.

Note 3 e gelirsek (Note 2, S3, S2 ve S ondan önce de iphone 3g kullandım) ekran harika, ekran hassasiyeti harika. Pil ömrü zayıf. Yoğun kullanımda pil dayanmıyor. Ancak pili değiştirilebildiği için cihazı hiç prize takmadan günlerce kullanabiliyorum (Yedek pilim var). Gene yoğun kullanımda ısınıyor ama one gibi el yakacak kadar değil. 64 gb a kadar sd kart takılabiliyor ki benimkinde takılı. Çok işe yarıyor. Bir sürü film atıp seyrediyorum. Gün ışığındaki ekran performansı eski modellere ve HTC one a göre çok daha iyi. Ses performansı HTC one kadar iyi olmasa da yeterli seviyede. Kamera performansı One dan çok daha iyi. Ancak bir alex değil tabii ki. Ekran boyutu zevk meselesi tabii ki. Ben ilk note çıktığında bu kadar büyük bir telefon kullanmam diyordum. Ama sonra fikrim değişti. Gerçi gerek note 2 gerekse note 3 ekranları orjinal note tan büyük olmasına rağmen genel boyutları orjinal note tan daha küçük. Ancak boyutun hiç dez avantajı da yok değil. Pantolon ceplerine rahatça koyabiliyorsunuz ama bir süre sonra zarar görebiliyor. Gerçi garantiden tamirini yapıyorlar (ekranı kırmazsanız) ama kayıp zaman da HTC one kullanmak zorunda kalıyorsunuz. :D . Büyük ekran tabii ki küçüklere göre kırılmaya karşı daha yatkın. Ancak ona rağmen tepe üstü 3 düşüşünden sağlam çıktı benim cihaz. Tabii ki de biraz şanslıyım. İlk düşüşte de gidebilirdi.

Iphone 3g den sonra iphone kullanmadığım için o iphone lar ile ilgili yorum yapmam doğru olmaz. Kullananlar değerlendirsin. Ancak ben bu saatten sonra iphone alır mıyım? Zor ama imkansız değil tabii. Bu yorumla ilgili beni hemen apple düşmanı ilan etmeyin bu yorumu Mac Book Pro ile yazıyorum.

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
3 yıldır HTC kullanıyorum en son 1 yıl önce htc one aldım ve çok memnunum kesinikle kasma problemi olmadı gayet stabil çalışıyor.