sirnatli21
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
singapur dan HTC BUTTERFLY S modelini aldım.. yaklaşık olarakta 10 gündür kullanıyorum.. bu hız ile F1 pilotlarına meydan okuyacağım 

uygulamalar ayarından google play storenin, google lpay store services'in önbellek ve verisini temizleyip bir daha girmeyi denediniz mi?arkadaşlar yardımcı olursanız cok güzel olacak
dün aksam https://play.google.com/store/apps/...1bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYXUuZ28ubGF1bmNoZXJleCJd ( go launcher ex ) diye bişe yükledim sonran kaldırdım programı telefon google play store girmez oldu format atamam çünkü smsleri almam gerekiyor içinden onun içinde myphonexplorer kullanacam eger bildiğiniz başka bir yöntem varsa onu kullanayım formatıda cakayım telefona one x
Kesinlikle tavsiye etmiyorum LG G2 almalısın.Ben HTC One mini almak istiyorum. Tavsiye eden var mı?
1 GB RAM ve 16 GB HAFIZA yetiyor mu?
Oyun oynarken takılmalar oluyor mu ???
Bence de One Mini alma alacaksan G2 veya Direk One al..Ben HTC One mini almak istiyorum. Tavsiye eden var mı?
1 GB RAM ve 16 GB HAFIZA yetiyor mu?
Oyun oynarken takılmalar oluyor mu ???
Beyler Htc guncelleme konusunda iyimi tembelmi? guncellemeleri cok geciktiriyorlarmi ?
Htc nin 2014 modeli beklenilen duzeyde gelirse dusunebilirim o yuzden guncelleme destegi önemli benim icin.
Htc nin ekran kalitesi gercekden bir harika dun bir video da inceledim cok hosuma gitti. ve tasarim isini gercekden iyi beceriyor Htc. Subat ayindami taniticak acaba bu yilki gemisini![]()
Okul başladığında 2000 gibi bir fiyata düşer sanırım..arkadaşlar ben okul başlarken alacağım telefon da one m8 in fiyatı güvenilir internet sitelerinde ne kadara düşer mağazalarda ne kadara düşer ?
![]()
Arkadaslar su wallpaperi ariyorum zedge indirdim halen bulamadim yardimci olur musunuz ??
Hocam indiriyorum ama hepsini alamiyorum resimde gordugunuz gibi
Arkadaslar arada home tusum tutukluk yapiyor cozumu var midir
Yurtdisindan getirttim garantisi yok maalesef baska bir cozum var mi
aynen bende Desire 500 e root atmak istiyorum ama Bootloader diye bi kilit koymuslar ..
BL'yi açıp root yapabilirsiniz, hatırladığım kadarıyla BL açıldıktan sonra kapatılmıyor ve BL açık telefonlar garanti dışı oluyor galiba.