Htc Hd 7 mi HTC Hd 2 mi ?

Bu konuyu okuyanlar

MuratCan41

Öğrenci
Katılım
20 Kasım 2011
Mesajlar
21
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
arkadaslar telefon almayı düşünüyorumda bu 2 model arasında kaldım önerınız warmı acaba?
HTC HD2 Mİ
Htc Hd7 mi sizce arada kaldım
 

technomind

Müdavim
Emektar
Katılım
19 Nisan 2011
Mesajlar
4,978
Reaksiyon puanı
74
Puanları
48
Özelliklerine baktığımızda fazla bir fark göremedim açıkcası, yalnız HTC HD7 2010 Çıkışlı olması yeni bir ürün anlamına geliyor,

2 ürününde 4,3 inç lik ekrana sahip olması en büyük avantaj, ancak ram konusunda HTC HD7 448 e 576 oranla fark atmış durumda, 2 üründe 5 mp lik kamerası sayesinde güzel fotoğraf çekimi yapmanızı sağlaya bilir, nitekim 2 üründe 720p HD kayıt yapabiliyor..

Cebinize uygun hangi ürünse onu tavsiye edebilirim size... İyi Günler.
 

ulash

Doçent
Katılım
8 Nisan 2008
Mesajlar
820
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
HTC HD2 HTC'nin efsane cihazıdır. Nedenine gelince, HD2 üzerine WP7, WM6,5 ve Android işletim sistemi kurulabilen yegane telefondur. Bunun için HD2 tavsiye ederim.
 

blackmamba07

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2011
Mesajlar
1,320
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
htc hd7'nin hd2'ye göre tek artısı gorilla glass ekrana sahip olması ve hd2'nin 448 mb olan ram'ine karşılık 512 mb ram bulundurması. ama genel kullanıcı yorumları hd2'nin daha performanslı olduğu yönünde. bu ürünler türkiye pazarında pek bulunmuyor sanırım. bulunan da genelde 2. el olarak bulunuyor bu da ne kadar sağlam olur orası beni biraz düşündürüyor açıkçası.
 

MuratCan41

Öğrenci
Katılım
20 Kasım 2011
Mesajlar
21
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
peki htc hd7 satın alabilecegim hergangi bir site warmi acaba?
 

tzdndm

Öğrenci
Katılım
21 Nisan 2011
Mesajlar
35
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Merhaba, ben HD2 uzun süre kullandım. İçinde Windows Mobile 6.5 ve 7'nin betasını kullandım. Android de ise 2-3 farklı rom yükleyerek kullandım. HD7 kullanmadım fakat özellikleri çok farklı değil ise şahsen Windows Mobile'ın özellikle 7 olanının (HD7 de WinMo7 yüklü) cihazı kastırdığını söyleyebilirim. Batarya ömrünüde Android'e göre daha kısaltıyor. Ayrıca WinMo7 li HD7 ye sonradan Android yüklenebiliyormu bilmiyorum. Fakat size tavsiyem HD2 almanızdır. Cidden çok güzel bir cihaz. Fakat android yükleyerek kullanmanızı öneririm. Bütçeniz 1100 - 1200 civarıysa kesinlikle Incredible S öneririm Sebebi ise bataryası 1450mA yani epey güçlü. Genelde HTC ve Iphone da en fazla 1.5-2 gün batarya ömrü oluyor sanırım. Incredible S denemedim ama daha uzundur diye tahmin etmekteyim.

Cihaz aldığınızda ekran parlaklığnı otomatiğe ayarlayın, ekran parlaklığı çok olursa batarya ömrüne belirgin etki ediyor.

+ Windows Phone 7 (HD7 de yülü olan) çok vasat renksiz, saman tadında bir ilşetim sistemi. Ayrıca en son HD2 ye "7" versiyonu yüklemek için nisan mayıs gibi araştırdığımda markette 3.000 civarı uygulama + oyun vardı sanırım. Marketide berbat.
 

wbmstr

Asistan
Katılım
5 Eylül 2006
Mesajlar
435
Reaksiyon puanı
3
Puanları
18
Her iki telefonuda uzun süre kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim. Kesinlikle HD7 almalısın. Neden; WinMo7 de diğer eski sürümlere nazaran karışık ayrıntılar ortadan kaldırılmış yani sadeleştirilmiş telefon. Ayrıca Görselliği efektleri de HD2 ye göre çok daha güzel ve kolay. HD7 çok kasıyor yavaş çalışıyor diyen arkadaşlara nispetende kullanmadıkları şeyler hakkında yorum yapmamalarını tavsiye eder, kullandığım 7 ay boyunca 1 kez bile telefonda yavaşlama görmedim. Diyelimki oyun oynarken olur ya ısınmadna dolayı oyun kilitlendi, geri tuşuna bastığınız an telefon hiç kasmadan oyundan çıkıyor ve yavaslamadan işlemlerinizi yapabiliyorsunuz. Ekran kalitesi HD2 ye göre daha kaliteli sadece GPS i HD2 ye göre daha geç algılıyor. Market Palace olarakda artık eskisi gibi az değil şuan çok gelişti marketi android veya apple marketteki bir ürünün birebiri olmasada muadilini mutlaka bulabiliyorsun. Kamera kalitesi HD2 ile aynı. Dokunmatik tuş takımının olmasıda ayrıca bir görsel güzellik katıyor. Bence HD2 den tek farkı HTC Sense olmayışı. Sonuç olarak şunu söyleyebilirim. Pratik, şık, menüler arası güzel efekti olan, aynı zamanda hiç yavaşlamayan, bir mekanda ortaya koyduğunda ben burdayım diyen bir cihaz istiyorsan HD7 tavsiye ederim. Ama şunu da belirtmek isterim ki eğer ben sürekli program yükleyeceğim, telefona modifiyeler yapacağım, kısacası telefonla çk uğraşacağım diyorsan HD7 buna sınırlı imkan verdiği için HD2 senin için daha uygun olur.

Saygılar.
 
Üst