HTC Evo 3D Ekrana Kendi Kendine Basması.

11Trex11

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin.
1 Yıldır kullandığım HTC Evo 3D telefonum kendi kendine belli bir çizgi üzerindeki noktalara basıyor anlam veremedim neden olduğunu Fabrika ayarlarına döndüm, Hard reset attım , Rootladım hiç bişey fayda etmedi en sonunda garantiye verdim ve burada da konu açmak istedim belki bir fikir çıkar diye. Videosunu da ekledim youtube'a

http://www.youtube.com/watch?v=D1f3UvMvNtY

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu telefonun ekrani gocmeli mi? Oyle ise yapiyor arasira o ekranlar.
Telefonun ekrani islak veya nemli ise de yapar ama bayadir oluyosa nemden falan degildir.
Benim samsung wave 2'de de vardi boyle bir sorun. Ekran iceri dogru gocmus. Ekrani degistirdiler..
Sistematik bi'sey degil bu root falan islemez. Ekranda sorun var.

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
xperia z ne öyle deniz gibi dalgalanıyor sürekli çok kötü içine sumu kaçmış

11Trex11

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
HTC Evo 3D kardeşim xperia z nerden çıktı :D :D

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben de okudum bi anlam veremedim de yazmadim.. Allah'tan Arif'in Manchester'a attigi golu aramiyodun yoksa nerelere yazmistin :P

11Trex11

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
ya garip bişey ya :D tek bir çizgi üzerinde garip garip basıyor anlamadim gitti :D

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence eski yazılıma çevir belki düzelir xda da her sayfayı dolaştım ama senin cihaza dair bir yama, Fix dosyası bulamadım maalesef :(
Yani sorunun büyük ihtimalle yazılımsal değil :(

11Trex11

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=325133]hasanistan44[/MENTION] Teşekkür ederim kardeşim uğraştığın için sanırım bugun gelmiş zaten garantiden :)

11Trex11

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu arada bugun telefon elime ulaştı Ekranı ve kasayı tamamen değiştirmişler :) telefon sıfır gibi olmuş yani :)

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hayirli olsun :) Daha dikkatli kullan :)

Youshet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Böyle bir kac kisiyi arayıp kontorleride yer bu...

Darbe ve ya ezilme olduysa bu sorun olusmus olabilir.

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cinler mi girdi telefonun içine :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir şey söyleyeceğim kardeşim, Benim telefonumda HTC Evo 3D telefon senin videoda gösterdiğinin tıpkısı aynı şekılde hep v'ye falan basıyor sorun zaten oradaymış yani telefonun dokunmatiğinin yarısının alt kısmı dokinmatiği bozuk birde en alt kısma da basmıyor telefonu kiilitleyip tekrar açınca bazen bir süre kadar düzeliyor bazen düzelmiyor. İnternette araştırdım sorun evrenselmiş yani çoğu HTC kullanıcılarınıın veya evo kullanıcılarının bu sorunu yaşadığını duydum bu telefon biraz eski olduğu için yani ben bu telefonu ilk çıktığında almıştım onun için garantisi yok ama ben bakırköy'de mi ne HTC'nin kısaltılmışı olarak KTK adında bir özel servisini duymuştum ama tam olarak bilmiyorum. Böyle yani... Teşekkürler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Doğru sorun ekranda arkadaşlar güncelleme, root falan işe yaramaz.