HTC Desire X'mi? yada HTC One V mi?

rambolotti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. siteyi uzun zamandır takip eden biriyim. Ama foruma ilk defa konu açıyorum ve bu konuda acil yardımlarınızı, yorumlarınızı ki özellikle kullanıcı yorumlarını ve son olarak almam gereken telefonun HTC DESIRE X'mi veya ONE V'mi olması gerektiğini söylerseniz çok mutlu olurum. Çünkü buradan çıkacak çoğunluk ve olumlu yorumlarınız ile gidip ilk akıllı telefonumu almak istiyorum. Acil bekliyorum. Şimdiden hepinize tek tek teşekkür ederim.

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
neden sadece htc başka telerede bak bence general mobile discovery da çok iyi diyorlar fiyatina göre bak bence

rambolotti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
general mobile discovery gördüm evet güzel galaxy S4 ile aşağı yukarı aynı gibi ama çok büyük telefonlar ve ben büyük telefon istemiyorum. o yüzden htc cazip geliyor. ayrıca yıllarca samsung nokia v.s. kullandım htc yi hep istemişimdir. ilk akıllı telefonumda htc olsun istedim.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Htc alıcaksan one mini bekle bunları boşver derim.

rambolotti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet htc one çok isterim ama param da kısıtlı bunu söylemeyi ben unuttum kusurabakmayın lütfen. 600-700 tl arası bir bütçem var o yüzden söylemiş olduğum telefonları biraz da istiyorum. Ama gönül tabiki HTC one veya mini sini almayı çok isterim. mini de piyasaya 1000 liradan aşağı girmez sanırım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
desire x one v ile kıyaslanabilecek bir telefon değil.