HTC Desire X mi Sony Xperia Sola mı?

Fixern

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,HTC nin duyurmuş olduğu Desire X cihazı orta segment akıllı telefon için iyi bir donanıma sahip gibi duruyor.Yeni telefon almayı düşünüyorum.Desire X den önce (düne kadar) Xperia Sola üzerinde karar kılmıştım.Sola nın Ram ve pil dezavantajını kabul ederek almayı düşünüyordum.Ancak HTC desire X duyurduktan sonra fikrim biraz değişti.Acaba HTC desire X de kullanılan CPU ve GPU hakkında detaylı bilgiye sahip arkadaşlar lütfen paylaşabilirler mi?Teşekkürler.

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Desire X te kullanın CPU CortexA5 olarak geçiyor ama bildiğimiz Armv6 fln değil onla karıştırılmasın Qualcomm CortexA8 ile A9 un kırmasını yaptı bi bakıma L2 önbellek çıkarıldı maliyeti düşürmek için ...

Gpu kısmında ise Adreno 203 le çıkış yaptı ben çok performansılı olduğunu düşünmüyorum doğrusu ...

Sola daki sıkıntı 512 ram ile gelmesi yoksa CortexA9 mimarisine sahip işlemci ve Tek çekirdekli Mali400MP gpu avantajlı yanı ...

bu arada bugün çıkan haberde Galaxy Ace 2 ve Galaxy S Advance için 4.0.4 ICS yerine direk 4.1.1 Jelly Bean ile çıkması gündemde ...

o açıdan bakıldığından Desire X in birebir rakibi normalde Galaxy S Advance ki fiyatıda düşme eğiliminde Hepsiburada da 960 liraya kadar düştü Desire X çıktığı zaman kuvvetle muhtemel 899 bandına inecektir...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş telefonlar yakın ama bence htc telefonları stabil yapamıyor one x in ghz si daha yüksek olmasına rağmen s3 ondan daha hızlı velhasıl bence htc ye pek yanaşma

Fixern

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sola hakikaten güzel cihaz.Ancak pil ömrü biraz düşündürüyor.işim gereği hemen şarja takma şansım yok.Ama yukarıda burak kardeşin de dediği gibi S advence de cazip gibi görünüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
desire x te flash desteği olmadığını bende okudum biyerde, bu tam olarak ne anlama geliyo telefon internet üzerinden video'ları açamıyacak mı yani? bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben yeni desire x aldım bütçeniz uygunsa beklemeden alın derim her açıdan 10 numara 5 yıldız telefon flash desteğide var videoları cayır cayır aşıyor saygılar :))

Fox River

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Desire X Almadan çnce çok araştırdım daha iyisini bulamadım fiyat performans açısından en iyi diyebilirim...şiddetle tavsiye ederim...