Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dün yazmıştım kararsızım diye,htc yi aldım ve süper,kesinlikle doğru karar vermişim,mininin şarjından hiç memnun değil kullananlar,e bide çift çekirdek farkı var htc de,fiyatıda çok iyi,mini yi herkesin elinde görmeye başladık ha bide öğrenci ve bayan teli dediler ya orda benim için bitti,bence HTC karar sizin
ben samsung hiç kullanmadım ve htc desire x almayı düsünüyorum ama bende samsung s3 yada htc desire x mi kararsızlık icinde kaldım peki siz ne dersiniz oylama yapsak ?
abi bence s3 mini al çünkü htc desire x in rami 512 mb galaxy s3 mini nin de 1 gb htc yi alınca en başta huzlı ve akıcı olabilir ama sonra bi 2 hafta sonra kasar ve çok uygulama yüklersen telefonun rami dolar ve telefon acayip kasar s3 mininin ekranında pixeller sayılıyor diyolar ama bi 5 gün sonra insan alışıyo ve s3 mininin malzemeleri daha kaliteli ben s3 mini aldım ve çok memnunum oyunlar kasmıyo bence s3 mini all
Benim ilk android telefonum htc desire hd ağırdı kalındı şabeke zayıftı batarya hemen bitiyodu dış hoparlör sesi çok azdı ikinci elde telefoncular almıyo 700 tl ye aldım 250 tl ye sattım. Şimdiki telefonum ise Galaxy s3 hafif ince şebeke güçlü batarya uzun gidiyo dış hoparlör sesi gayet güzel ikinci elde havada kapılıyo touchwiz ara yüzü ile kullanıcı dostu. Yani bence SAMSUNG...
Arkadaşlar ikisini de kullanıyorum bende htc eşimde samsung var neredeyse denk telefonlar akışkanlık kalite vs ikisininde artı ve eksileri var htc dış kasa kalitesi ve şarj olarak 1 adım önde ama ekran camı kötü hemen çiziliyo rehberi berbat gelelim samsung a işlemcisi daha iyi ekran harika telefon daha şık zarif yazılımı daha ileri samsungun artıları fazla sadece çalarsaati beni uyuz ediyo...bence kesinlikle samsung...
Dayanamadım yazayım dedim ben hem s3 miniyi hemde desire x i bizzat kullandım ve demek isteyeceğim şuki her şekli ile htc daha üstün ve kaliteli özellikle sense arayüzü ve kasa kalitesi ses kaliteside aynı şekilde htc nin kullandığı grafik adreno 203 gpu suda mali 400 den daha iyi kısaca htc alın s3 mini çok daha çin malı duruyor zaten
benim kullandıgım htc desire x daha 1 hafta oldu bunu alalı ama ailemde s3 mini kullananda var arada s3 de kullanıyorum ama ekran görüntüsü (çözünürlük ) s3 minide berbat ötesi bişey htc de böyle bi sorun yok
Htc nin şuanda tek gördügüm sorunu kamerası ama oda okadar kötü degil samsung alırken sadece ''samsung'' yazısına para veriyosun içine işlemcisine gelirsek şöyle bişey evet şuanda kıyaslama yaparsak s3 mini daha cazip geliyo kullanmadan bilinmez ama s3 mini arada donmalar yapabiliyo:lol: htc de karşılaşmadım henüz ve samsung çogu kez tamirci yolunu gözliyebilen bi telefondur:hammer: ama htc den şaşmam çok saglam iç dizaynı ve dış dizaynı var ama yinede kendiniz bilirsinizz benim tercihim desire x alırken 1 sn bile düşünme git al mantıklı ve cazip:yes:
bence htc alın çünkü utra pxel kamara var ses perfonmasıda iyi s3mini 1 Gb ram olmasının sebebi yazılımdan kaynaklanıyoo son olarak htc nin pili 1650mh iken bu s3minde 1500mh
arkadaşlar ben desire x beyaz renginden aldım çok memnunum beats audio olmasıda çok iyi bence sizde kesinlikle htc alın derim 888 tl ye aldım şu anda s3 miniler 750 tl ayrıca alırken telefoncu bu telefon samsung markasından daha iyi demişti