HTC Desire x alınır mı?

MelekSubaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konu açarken gerçekten içim sızlıyor sürekli konu açıyorum meşgul ediyorum diye ama çok kararsızım. Cihazı alınca uzun süre kullanmak istiyorum. Az önce teknosa da inceledim cihazı kilit vardı ama birazcık ekranı falan inceleyebildim ve gayet te beğendim. S3 mini den daha başarılı buldum ekranı. Başlıkta da görüldüğü gibi desire x alınır mı? Alınmaz derseniz neden? Ciddiye alıp güzelce yorum atarsanız sevinirim. Funboylar uzak dursun. :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Arkadaşlar konu açarken gerçekten içim sızlıyor sürekli konu açıyorum meşgul ediyorum diye ama çok kararsızım. Cihazı alınca uzun süre kullanmak istiyorum. Az önce teknosa da inceledim cihazı kilit vardı ama birazcık ekranı falan inceleyebildim ve gayet te beğendim. S3 mini den daha başarılı buldum ekranı. Başlıkta da görüldüğü gibi desire x alınır mı? Alınmaz derseniz neden? Ciddiye alıp güzelce yorum atarsanız sevinirim. Funboylar uzak dursun. :)
Öncelikle fanboy değilim o fiyat civarında en iyisi general mobile discovery al kullan tepe tepe :) o dediğin 2 cihazdan da üstün

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
HTC kullanmam ama fanboy'uyumdur. Yalnız eleştirilerim fanboyluğumdan etkilenmez. Maximum fiyat söyle ben sana önereyim en iyisi. Konu açmaktan için sızlamasın, sen ben konu açmaz isek kim açacak? :)

MelekSubaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
maksimum fiyat 800 lira. Aman canım herkes sizin gibi fanboy olsa keşke. Funboydan kastım hani insanlar elmacı samsungçu, androidci ios çu diye ayrılıp birbirlerine hakaret ederek çok küçük duruma düşüyorlar ya ondan bahsettim. Yoksa ben de hTC seviyorum. ama bütün önerilerinize açığım. Kardeşim General mobile discovery i öneriyorsunuz ben de biliyorum özellikleri o paraya bulunmaz ama marka da önemli benim için. Kızmayın ama marka önemli yani. Para veriyorsam iyi bir marka olmasını da isterim.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
maksimum fiyat 800 lira. Aman canım herkes sizin gibi fanboy olsa keşke. Funboydan kastım hani insanlar elmacı samsungçu, androidci ios çu diye ayrılıp birbirlerine hakaret ederek çok küçük duruma düşüyorlar ya ondan bahsettim. Yoksa ben de hTC seviyorum. ama bütün önerilerinize açığım. Kardeşim General mobile discovery i öneriyorsunuz ben de biliyorum özellikleri o paraya bulunmaz ama marka da önemli benim için. Kızmayın ama marka önemli yani. Para veriyorsam iyi bir marka olmasını da isterim.
HTC 8S öneririm. Giriş seviyesi için en mantıklı çözüm Windows Phone'dur.

MelekSubaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8s in tasarımı çok şık da bence wp8 telefon alınırsa lumia serisinden alınmalı. Nokia'nın wp8'e verdiği fazladan uygulamalar sayesinde. Senin görüşün nedir?

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence htc desire x gayet güzel fakat s3 mininin Ram i ve ön kamerası olması bence desire x ten daha iyi olmasını sağlıyor. Bütçeni biraz arttırabilirsen s3 al yoksa s3 mini yi daha çok tavsiye ederim.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Huawei ascend P1 tam 800 tl. Arkadasımda vardı inceleme fırsatım oldu. Hagifligi kamerası performansı hızı 10 numara. O telefonu bul incele seklini de onemseme