Htc Desire S mi? Htc One V mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan afy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

afy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,:biggrin:

HTC'nin bu iki modeli arasında kararsız kaldım. Bi yanım desire S diğer yanım one V diyor.

Aradaki farkları;

-Desire S 'te 768MB ram, Flaş, Ön kamerası var. Bu özellikleriyle desire s önde. Telefon 2011 yılında üretilmiş.

-One V telefonu ise bu sene(2012) daha 1 ay oldu çıkalı ve İCS ve sense 4.0 arayüzüyle üretilmiş yeni bi telefon. Yeni oluşundan dolayı birazda One V tercih ediyorum.:bored:

Çok kararsızım saçma düşünüyorsam, gerekçeleriyle vaktinizi ayırıp yardımcı olur musunuz?:(

yusufffff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yarın istanbulda piyasa fiyatı 2000 tl olan sıfır htc one x i sadece 1400 tl ye satacagım müracat için 05380126615 numarayı arayınız telefonla haberleşilicek telefonu inceleye bilirsiniz begenmezseniz almazsının ben yarın sabah istanbulda olacagım sadece 1400 tl ye satın ala bilirsiniz...

umur-akturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
raminin 512 olmasına takılma yazılımı yeni çok daha başarılı boş ram miktarı desire s ile kapışır. git bi yerde telefonları eline al farkı hissedersin. one v tavsiye ederim 2 haftadır kullanıyorum 10 numara telefon(fiyatına göre)

afy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani desire s'nin rami 768Mb olmasına rağmen çok rammi yiyor diyorsun? bu arada teşekkür ederim vaktini ayırdığın için.

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
evo 3d yi düşünür müsün? ics ve sense 3.6 güncellemeleri de geldi.

aorminded

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence One V 'yi tercihe et çünkü sense 4.0 ve ICS ile geliyor ön kameraya falan takılma bence yani ne kadar götüntülü konuşma yapıyorsun ki :D Kamera performansları falan benzer zaten telefonlaın müzik performansıda one v de daha iyi diye biliyorum sitede inceleme videosu ve bilgilendirmesi var istersen birde ooraya bak

umur-akturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani desire s'nin rami 768Mb olmasına rağmen çok rammi yiyor diyorsun? bu arada teşekkür ederim vaktini ayırdığın için.
yani ne kadar yeni yazılım o kadar iyi performans iyi optimizasyon android os ta yeni sürümler çok farkediyor.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
sadece bu ıkı modeli düşünüyorsan v modeli daha iyi bir tercih olur.donanım kadar yazılımında önemini unutmamalıyız.iphone 4s te bir one x gs3 kadar güçlü donanım yok fakat performans açısından arada okadar uçurumda yok.
bence farklı modellere yönelmelisin.
4gb hafıza sorun olmazsa xperia u , veyahut motorola atrix daha mantıklı seçimler olur.

afy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc olsun istiyorum onun dışında pek model istemiyorum doğrusu. benimde gönlümden one v geçiyor ama ön kamerasınıda yüz tanıma kılıdınden dolayı istiyorum :) çok sağolun bu arada düşünceleriniz benim için önemli

Besir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayni islemci ikisinde kulaniliyor. Desire S iyi bir cihaz. one v kulanmadim. ben desire s derim cunku rami daha fazla birde root yaparsan android 4 ics ve sende 4 arayuzunude kurabilirsin. bende kurulu var ve ram 350MB serbest var, daha cok serbest ram istersen Cyanogen kuracaksin karar sana kalmis, ben one v hic kulanmadim ona gore. yine karar senin

hodor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne yaparsaniz yapin one v almayin telefonda flash destegi yok htc alcaksaniz evo 3d fiyatina gore cok ii

hodor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaş bilmediği şeyi heryere yazmış gerçekten. inanmayın flash var telefonda.

ne kadar cahilsin sen ya telefonda flash destegi yok internette sorun yaratiyor videolari acmiyor flash player yerine baska bisi var ve her seyi duzgun acmiyor...

umur-akturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne kadar cahilsin sen ya telefonda flash destegi yok internette sorun yaratiyor videolari acmiyor flash player yerine baska bisi var ve her seyi duzgun acmiyor...

kaç yaşındasın bilmiyorum ama kardeşim hangi internet siteleri yazıyor onu da bilmiyorum ama bak kendi telefonumdan sana video açtım flash desteğiyle.

ha bişey bilmeyip millete cahil diye atıp tutacağına forumuna üye olduğun sitenin incelemesini okusaydın keşke.
şurdada sağ alta bi bakıver:
http://www.htc.com./tr/smartphones/htc-one-v/#overview

hodor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hahahahahahahaha video açmış flash destegi ile video açtım dio iphone videoları nerden açıo onunda flash player yerine kullandıgı baska bir program var one vnin de ama bu adobe flash deil artist orayada koymuşun htc nin sitesini durduk yere al sana telefon kıyaslamada en güvenilir ve en ii site bak biraz bilgilen http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-V-vs-HTC-Desire-S...

umur-akturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu kiyas.la sitesine bakıp da gelenlerden bıktım herkes aynı şeyi söylüyo tamam, ama millet kabul ediyodu yani en azından lan bi diğer sitelere bakiyim falan diyodu ama bu arkadaş nası bi zihniyette çözemedim. zaten hodor kardeşim senin dışında şu muhabbeti okuyan herkes anlamıştır. ha kiyas.laya göre flash yok radyo yok ekran tft gorilla glass yok telefon bitmiş.
zaten ben artistin tekiyim gittim telefon aldım hiç kurcalamadım biyerimden burda millete flash var diye hava yapıyorum artistim ya ben.

menüde flash playeri görebilirsin . yanında da kıyas.la da yok yazan fm radyo var bak. ekstradan.
normalde böyle diyaloğa girmem ama ne cahilliğim kaldı ne artisliğim. sinir oldum sana yani.

ha bu arada htcnin sitesi kendi telefonunu kiyas.la dan iyi mi bilecek haklısın.

umur-akturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani sana ne diyim kardesim pes. ama forumda bi tek ben mi varim niye baska kimse yazmyor su akilsiza

afy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adam harbiden akılsızmış. bide kabul de etmiyor hatasını :) insan bi görür hatasını yeni bişey öğrendim diye ders çıkarır. bunlar utanmazlar :) umur-akturk sen boş yere boş insanlar için sıkma canını :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adam haklı siz sadece one v sahibisiniz die telefonunuzun kötü oldugunu kabul etmek istemiosunuz

afy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
One v sahibi falan değilim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc one v mi kötü ? pehh :) quadrantta galaxy nexusla kafa kafaya 2450 puan aldım neocorede 55 fps çıkıyor ve nenamark2 sonucumu göstermiyim sana oturur ağlarsın sıralamada 5. sırada benim telefonum1092 puan aldı orta-üst segment telefon arıyorsanız (1000 liraya kadar) en iyi tercih kesinlikle one v bu telefonu çekemiyorsunuz salak salak şeyler yazıyorsunuz işkembeden uydurma... flash player var radyo da var kıyas.la ya fazla güvenmeyin t20de de flash player var yazıyor ama yok...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş değmez boşver uğarşmayın cahillerle telefonu bilmeyen atıp tutar adamlar kullanmışda cevap veriyo bunlar hala konuşuyo yok flash player yok fm radyo yok hepsi yalan herşeyde var telefonda ben de kullanıyom herkese öneririm arkadaşlar :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ikiside şu an yanlış bir seçim olur az bir farkla desire x alabilirsin kendisi orta segmentin en iyi telefonudur:D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hahahah :D :D Ben One V kullanıyorumda tipten dolayımı :D Güldürdün yav :)

ikiside şu an yanlış bir seçim olur az bir farkla desire x alabilirsin kendisi orta segmentin en iyi telefonudur:D
Evet evet ben 1 ay daha beklesem kesin onu alırdımda iş içten geçti :)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
bende yav m.. gibi gittim wonder aldım iyimi:(
Onu geç az önce bi rom attım one v ye şuan telefon pert :D Değiştiricem yarın yav adamın tavsiye ettiği rom sanki nokia 5800 a windows 7 atmışız gibi :D Wonderda iyi canım :) Testlerde 3d de one v yi geçiyor puan olarak geçemiyor.Testi kendim yaptım wonderla benmkisi overclocklu olduğu için 5535 aldı antutudan o 5200 aldı fark az :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Onu geç az önce bi rom attım one v ye şuan telefon pert :D Değiştiricem yarın yav adamın tavsiye ettiği rom sanki nokia 5800 a windows 7 atmışız gibi :D Wonderda iyi canım :) Testlerde 3d de one v yi geçiyor puan olarak geçemiyor.Testi kendim yaptım wonderla benmkisi overclocklu olduğu için 5535 aldı antutudan o 5200 aldı fark az :)
bak beni atara getirme bi overclock çekerim telefon 25 çekirdek olur:D
şaka bir yana olan olmuş salla artık elimizdekinin kıymetini bilcez
bu arada yakında senin telefona playstation sertifikası geliyormuş gördün mü siteden?