Htc desire c mi Motorola atrix mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anll23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s.a. arkadaslar.ben bu iki cihaz arasinda kaldim.bana gore arti eksilerine gelecek olursk:
Motorola
-butun ozellikleri daha iyi ama android ics e guncellenmiyor
-motorola markasini sevmiyorum teknik destegi zayif.radyosu yok.
-ekraninin hassasiyeti ve parlakligi pek begenilmiyor.
-sar degeri yuksek
-arayuz motorolanin pek begenilmiyor.
Htc
-yeni ve anroid 4.0li
-tasarimi ve arayuzu cok guzel
-beats audio destegi.
Benim karsilastirmam boyle.Siz hangisini onerirsiniz?
NOT:oyun video ve internet icin dusunuyorum.
Simdiden tesekkurler.

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Motorola Atrix Desire c ' göre çok daha iyi ama Motorola 'da android desteği yok ; teknik servisleri sorunlu . HTC İse Şık tasarım kaliteli özellikleri yeterli düzeyde . Bence HTC Almalısın.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Oyun için tabiki de Atrix ama bence Desire C al. :)

dkmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence xperia sola 649 liraya ikisinide döver

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
sorum şu:
hacı senin kafan güzelmi?:D:D
bak iyiliğin için diyorum kesinlikle atrix al (şahsen ben wonderdan önce onu görsem onu alırdım) desire c girş seviyesi atrix ise orta segmentin en üstünde

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sorum şu:
hacı senin kafan güzelmi?:D:D
bak iyiliğin için diyorum kesinlikle atrix al (şahsen ben wonderdan önce onu görsem onu alırdım) desire c girş seviyesi atrix ise orta segmentin en üstünde

kardeş dediğin doğru ama şahsen Motorola ya pek güvenmiyorum.Örnek vereyim kardeşimde aprotech diye bir tablet var işlemci 1.2g ghz htc desire c nin 600 mhz(yani yarısı),angry birds star wars tablette çalışmıyor,htc de çalışıyor.Benim kafam buna takıldı işte yoksa özellikleri gayet iyi.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş dediğin doğru ama şahsen Motorola ya pek güvenmiyorum.Örnek vereyim kardeşimde aprotech diye bir tablet var işlemci 1.2g ghz htc desire c nin 600 mhz(yani yarısı),angry birds star wars tablette çalışmıyor,htc de çalışıyor.Benim kafam buna takıldı işte yoksa özellikleri gayet iyi.
bence hiç bir sorun olmaz çünkü motorola google a ait yani her oyun uyumlu olur ayrıca dediğimiz cihaz 1-2 yıllık geçmişe sahip yani her oyunla uyumludur
aprotect nedir ya?
ha illede almam dersen 50-60 tl fazla ver wonder al çünkü desire c oyun konusunda kimseyi tatmin etmez benden söylemesi