HTC Desire 601

ferhatyvs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar yeni çıkacak olan htcnin desire 601'i alınır mı ? giriş fiyatı 1000tl diye okudum doğrumudur ? yoksa 1000tl civarı iyi ne telefon var ? Ben şuan desire x kullanıyorum bu telefonda olduğu gibi kulaklık ses performansı iyi olan başka telefon var mı ?

Aşağıda desire 601'e ait resimler var
htc-desire-601-en-slide-04.png
htc-desire-601-en-f01-01.png
htc-desire-601-new-big.jpg

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Nexus 4 daha iyidir ama bu da fiyatına göre iyi

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kulaklık ve hoparlör konusunda bu fiyata başka tel bulamazsın. Eğer 1. Öncelik müzikse hiçbir zaman htcden şaşmican

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lanet olsun alacaktım ama şebeke üzerinde göruntülü göruşme yoki

aykorilhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne zaman piyasada olacak bilen varmı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ürün hiç bir teknoloji marketinde yok. sadece evkur'da var o fahiş fiyata satıyor. (1400 tl istiyor).

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler 3g üzerinden görüntülü görüşme yok diyorlar skyp denilen bir program var dimi ulan bu kadar özellik var ama bir göremiyorsun diyemi eleştiriyorsun şuan miksd'si olması yönüyle ve batarya ömrü bakımından bence alınabilir karşıt görüşlerede saygılar teşekkürler benim favorim g2 ve yakında çıkacak ya htc m8 yada htc one2 diyorlar daha ismi belli değil ben bekleyip onu alacam 2k video mikrosd kart var bence bekleyin ve yabunu alın yada 2014'te çıkacak olan muhteşem telefonları bekleyin emeğe saygılar :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
telefon şu anda test merkezinde elimde. bugün videosunu çekmeyi planlıyorum dostlar.