HTC Desire 601 4.4.2 güncellemesinden sonra...

CC-9RAP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar malum desire 601e 4.4.2 güncellemesi geldi. Bende hemen kurdum. Herşey çok güzel çalışıyor. Fakat bir sorun var. Ses de azalma meydana geldi. Guncellemeden önce ses gayet yüksekti. Fakat şimdi eskisine göre daha az ses geliyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Yardımcı olursanız çok sevirim.

netpisiko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefoncuya götür orda telefon hoparlörüne boost yapıyorlar ancak orda yaparsın yada android markette boost uygulaması indir belki düzelebilir

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
HTC su an güncelleme konusunda çok iyi belki HTC'ye çok sayıda şikayet gelirse yeni bir güncelleme ile düzelir ya da magazadan ses artırıcı programlarla düzeltebilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var birde telefonun sarjı daha cabuk bitmeye başladı:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya neden böle oldu bende az önce güncelledim telefonu hızında sorun yok fakat sesde epeyce azalma oldu :)

CC-9RAP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
HTC yi aradım. Öncelikle güvenli modda açın ve tekrar ses düzeyine bakın dediler. Açtım yinede bir değişiklik olmadı. Daha sonra bana tek çözümün servise götürmek olduğunu söylediler. Yeni bir güncelleme gelir mi diye sorduğumda ise zannetmiyorum dediler :(

peacesells

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
servise güvenmeyin derim ezbere söylüyorlar herşeyi soruyu soruyorsun bakıp sana belli başlı şeyler söyleniyor yabancı kaynaklara bakın derim

Hilecimustafaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler sirf bu yorum icin uyelik actim.telefondan ses cikmiyordu.garantiye yolladim flan.olmadi sonra bi yorum gordum.ahizeyi kuru dis fircasiyla fircalayin diye.ahize baktim bi tane bile acik delik yok.dis fircasiyla ahizeyi fircaladim suan 4 kat daha yuksek ses var.belki birisinin işine yarar diye yaziyorum.basit ama cok onemli bi yol.pragramla flan ugrasmayin

sifirbakiye

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
436
Sırf bu yorum ile bırakma diğer önerilerin olursa her zaman bekleriz.