HTC Desire 500 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2_pac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Fiyatına göre iyi bir telefona benziyor tasarım açısından.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Malesef alınmaz. İçinde Adreno 203 giriş seviyesi grafik işlemci var. İşlemcisi ise a5 ve eski. 800 TL civarında telefon ömrüne verdiğin öneme bağlı General Mobile Discovery ya da benim tavsiyem Xperia L , SIII mini olacaktır. Tabii verdiğim bu tavsiye kaputun altı için. Müzik olarak Desire 500 daha iyi olabilir. Ayrıca düşük sisteminden ötürü pili çok daha uzun gidecektir.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
alınmaz htc nin her sene yaptığı kazıklardan biri geçen sene one v di bu sene desire 500 oldu bunun yerine s3 mini veya discovery i tercih ederim ama yinede incelemeyi görmekte fayda var

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
alınmaz htc nin her sene yaptığı kazıklardan biri geçen sene one v di bu sene desire 500 oldu bunun yerine s3 mini veya discovery i tercih ederim ama yinede incelemeyi görmekte fayda var
Bugün Desire 500 satın aldım bir yakınıma. 839 liraya. Android kullanmışlığım var şuan iphone 5 kullanıyorum. Ama inanır mısınız içim gitti telefona. Görsellik, menü geçişleri, uygulamalarda ki performansını çok beğendim. Fiyatına göre çok çok iyi bir telefon. Gidip 2000 liraya telefon alırsanız mutlaka farkı olacak. Ama Bence piyasada bulunan ve daha pahalıa satılan bir çok telefondan daha iyi.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Para sizin için değersiz bir şey ise alabilirsiniz.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Blackdown Doğru Söylüyor.Arkadaşım'da hTC One V var.Kasmaktan Telefon Ölüyordu.

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
General Mobile Discovery aldım memnunum :)

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence o fiyat çok fazla o telefon için

lamantra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence değmez o fiyata daha iyi telefonlar var

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür Ederim :)

Promet

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bende buna benzer bir konu açmıştım sonrasında s4 mini aldım :)

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neden değmesin arkadaslar !bana göre htcnin her telefonu alınır. Kalite ve sağlamlık hepsi var.git plastik samsung al o zaman

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya be htc desire 500 alıcam ama uzun zamandır araştırıyorum hep iyi yorumlarla karşılaştım ama bi tek burada kötü yorumlarla karşılaştım şimdi kafam karıştı alıyım mı almıyım mı diye kullanan biri cavap yazarsa sevinirim:helpsmilie:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
karşim tel çok güzel
beats audi çok süper
kamera 8 mp selllllll :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
almanda sakınca yok ben kullanıyorum gayet hızlı çok güzel bir telefon.

OYUNLARDA sıkıntı çekmezsin FİFA 14,as. 8 OYNUYORUM VE DAHA çok OYUN VAR.

hafıza kartı almalısın telefonuna sonra yat aşağı :D 3-4 sene gider rahat.

İslemcisi felan iyi kasmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bende alıcam ama kasmasından falan korkuyorum bilen biri varsa yada kullanan yardımcı olabilirmi ?:helpsmilie:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum çok memnunum gerçekten güzel cihaz sorunsuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefon alirken çhipsetine işlemcisine grafik bağdaştiricisina ve en önemlisi ram ina iyi bakim htc cihazlarini isitip isitip millete satiyor tasarim olarak da göz boyuyor eski maliyeti düşük malzemelerle büyük kar elde ediyor. Ona vereceğiniz para ile araştirin ayni fiyata daha kalifiye cihazlar bakin hüsrana uğramayin derim. G.m discovery her ne kadar htc ye göre daha amatörce dursada inanin fark atiyor htc de cortex a5 var. Dikkat edin !!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
zizce ben samsung nokya apple kulandım memnun kalmadım bide arkadaşta htc var çok memnun bbitanede ben alıcam htc desire 500 sizce nasıl arkadaslar :mellow:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc desire 500 kullanıcısıydım telefonu kırmadan önce ilk zamanlar çok güzeldi daha sonra kasmaktan gelen çağrılara cevap veremez oldum sonuç olarak elimde kaldı kesinlikle tavsiye etmiyorum