HTC DESİRE 4.0.3 yükleyeceğim..

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Hata ayıklama açık şarj modunda bağla cihazı ama :D

Bağlantı modu yüzünden 3 4 deneme ile yapabilmiştim bu programla.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
abi bu arada sen 4.0.3 full bulabilir misin?

root ediyor abi şuanda

root tamamlandı sıradaki işlem nedir abi? kusura bakma seni de uykudan alıkoyuyoruz Allah Razı Olsun yaa :)

bu arada abi sende de mi desire var ve sende mi 4.0.3 yükledin. Yüklediysen kasma falan yapıyor mu acaba?

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
[MENTION=30923]CiiixXx[/MENTION] işin bitince benim telefonada android yükleyebilir miyiz :)
htc touch 2 mega t3333
şuan win mobile 6.5 var
yabancı bi blogda adam android yüklemişti fakat türk forumlarında hiç bir bilgi vermiyor :(
s-off denedim yapamadım :D acaba benm telefondada s-off modu falan varmıdır.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
4.0.4 full ( full diye bir şey yok bu arada) Beta veya stabil sürüm diye geçer.

CM9 tavsiye ederim. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1403113

indirme linki http://sourceforge.net/projects/bravocm/files/BCM-RC4.1U2.zip/download

abi sen bunu mu kullanıyorsun kasma falan telefonun durumu nasıl? ve sen hafıza kartından 2 gb veriyoruz falan dedin onu nasıl yapıyoruz?

4.0.4 full ( full diye bir şey yok bu arada) Beta veya stabil sürüm diye geçer.

CM9 tavsiye ederim. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1403113

indirme linki http://sourceforge.net/projects/bravocm/files/BCM-RC4.1U2.zip/download

abi bi de wifi çalışmıyor yazmışlar doğru mu? ve çalışmayanı var mı bunu yükleyince?

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
@CiiixXx işin bitince benim telefonada android yükleyebilir miyiz :)
htc touch 2 mega t3333
şuan win mobile 6.5 var
yabancı bi blogda adam android yüklemişti fakat türk forumlarında hiç bir bilgi vermiyor :(
s-off denedim yapamadım :D acaba benm telefondada s-off modu falan varmıdır.

O cihazı hiç bilmiyorum ama bakarım işim bitince

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
bi de iki tane link verdin birinde 185 mblık dosya iniyor birinde 206 mblık hangisini kurucaz?

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
valla okadar rom felan bulmuşdum zamanında. garantisi vardı diye win 6.5 la devam ettik ,ilişkimiz buraya kadarmış, android yükleme zamanı geldi :)

kardeş kusura bakma şu iş bitene kadar biraz daha sabretsen olur mu? bide sana tavsiyem o telefondan kullandım android yukleme kasmaktan geberir o telefon. bence takas ile değiştir..

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
abi sen bunu mu kullanıyorsun kasma falan telefonun durumu nasıl? ve sen hafıza kartından 2 gb veriyoruz falan dedin onu nasıl yapıyoruz?

abi bi de wifi çalışmıyor yazmışlar doğru mu? ve çalışmayanı var mı bunu yükleyince?

Çalışıyor çalışıyor. Hemde çok güzel çalışıyor. Ben bu romda dahili hafızayı hafıza kartı üzerinden kullanacak şekilde bir türlü yapamamıştım. Rom destekliyor da ben beceremedim yani, bu yüzden de eski kullandığım Sandvold romuna döndüm ama her şey çok güzel çalışıyordu yani.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
bana hangisini önerirsin abi şimdi sen? iki tane link yolladın ya ikisinden de dosya indi birisi 206 mb/BCM-RC4.1U2.zip) diğeri 186 mb (Beta 0.161.zip) şimdi napıyoruz indi bunlar? Başka önereceğin güzel çalışan rom varsa?

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bi de iki tane link verdin birinde 185 mblık dosya iniyor birinde 206 mblık hangisini kurucaz?

BCM-RC4.1U2.zip isimli 206 mb olan.

185 lik olan ne ki?

Beta 0.161.zip Sandvold romu :) o da dursun kenarda ilerde yüklersin de onun linkini ne zaman verdim yahu :D

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
valla hiç bilmiyorum indi bi yerden ıcs for htc yazıyodu tıkladım indi :) 206 mblığı napıyoruz şimdi biz. senin kullandığın nasıl abi?

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
kardeş kusura bakma şu iş bitene kadar biraz daha sabretsen olur mu? bide sana tavsiyem o telefondan kullandım android yukleme kasmaktan geberir o telefon. bence takas ile değiştir..
ilk mesajımı okursan @CiiixXx işin bitince benim telefonada android yükleyebilir miyiz :) mesajını görebilirsin ;)
Yorumun için saol. telefonumun takas değeri 50-100 tl olmuştur artık :)androidi artık ilerde kullanırız bizde :P

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
:D :D şu verdiğin linkten girdim abi :) http://sourceforge.net/projects/bravocm/files/BCM-RC4.1U2.zip/download

ilk mesajımı okursan @CiiixXx işin bitince benim telefonada android yükleyebilir miyiz :) mesajını görebilirsin ;)
Yorumun için saol. telefonumun takas değeri 50-100 tl olmuştur artık :)androidi artık ilerde kullanırız bizde :P

yok yok onu gördüm yanlış anlama valla baştan okusan durumumu anlarsın yanlış anlama hakkını helal et kardeşim :) bende yardımcı olurum sana :)

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ben işte dahili hafızayı sd karttan kullanmak için Sandvoldu kullanıyorum şimdilik.

CM9 un hafıza kartından dahili hafıza olayını çözene kadr bunu kullanacağım.

Benim kullandığımda eksikler mevcut. Beta sürümde henüz. Wi fi sorunu çıkıyor bazen.
Usb ile interne paylaşımı yok, radyo yok, ve video çekimi kare kare :D hiç birini kullanmadığım için sorun olmuyor aslında.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Abi şimdi ben bol bol uygulama indiriyorum hani hafıza kartını kullanıpta uygulamaları oraya atarsak çok güzel olur 2gblık bölümü :)

o zaman ben 206 mblığı yükleyeyim nasıl başlıyoruz şimdi abi devam edelim :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
:D :D şu verdiğin linkten girdim abi :) http://sourceforge.net/projects/bravocm/files/BCM-RC4.1U2.zip/download

yok yok onu gördüm yanlış anlama valla baştan okusan durumumu anlarsın yanlış anlama hakkını helal et kardeşim :) bende yardımcı olurum sana :)
helal olsun kardeşim :) sadece ilk sayfadan beri okuyorum.okurken skypedan konuşun daha çabuk halledersiniz yazıcaktım ,baktım 3 sayfa olmuş :Darada bende benim emektarı androidli yapıyım dedim, emektar illede windowsda ısrar ediyor demkki :D

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
helal olsun kardeşim :) sadece ilk sayfadan beri okuyorum.okurken skypedan konuşun daha çabuk halledersiniz yazıcaktım ,baktım 3 sayfa olmuş :Darada bende benim emektarı androidli yapıyım dedim, emektar illede windowsda ısrar ediyor demkki :D

Allah büyük buluruz bi yolunu inşallah ya :)

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Tamam yükleme işi kolay. Ama hafıza kartına bölüm oluşturacaksak bilmek lazım. Kartın üzerinde yazar.

Birde hafıza kartında önemli ne varsa yedek al. istersen komple yedeğini al çünkü kart biçimlendirilecek :)

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
kartta önemli ne varsa aldım hafıza kartı şuan boş. biçimlendireyim mi? bölüm oluşturacaksak derken abi?

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
öyleyse yüklemeye geçelim. Bölüm işini sonra yapalım.
önce Fat 32 ile biçimlendirelim kartı.
Sonra 206 mblık romu karta atalım.
telefonu Usbden çıkaralım

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
şimdi dosyayı direk atıyoruz değil mi abi?

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Daha sonra telefonu kapatıp pili çıkarıyoruz.
5 6 saniye sonra pili takıp bootloader modunda açıyoruz. (ses kısma +güç tuşuna basılı tutarak)

Bir süre bekliyoruz küçük bir işlem yapacak cihaz.
ses kısma tuşu ile recovery üzerine gelip güç tuşuna basıyoruz.
yeni bir ekran açılacak.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
attıktan sonra telefonu usbden çıkarıp usb hata ayıklama modunu açıyoruz değil mi abi?

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
evet zip şeklinde

baştan alalım :) zip şeklinde hafıza kartına at dosyayı
sonra usb den çıkart telefonu. Bilgisayar ile işimiz bitti şimdilik :)

hata ayıklama modu?

abi bi de en başlarda telefon hafızasını mı ne silicez öyle bişe demiştin o neydi?

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Telefonu kapatmadan önce eski roma elveda de vedalaşın, sarılın birbirinize :) öpebilirsinde aranızdaki samimiyete kalmış :D

Pili söküp 5 6 saniye sonra yeniden takın.
ses kısma ve güç tuşları ile bootloader menüsünü açın.
bir süre ekrana bakın küçük bir işlem yapacak, sonra ses kısma tuşu ile Recovery üzerine gelin ve güç tuşuna basın.
HTC ekranı ve sonra farklı bir ekran açılacak.

telefon hafızasını sd kart üzerinden kullanmasını sağlayacağız. o ileride.

Ne durumdayız?