Htc Butterfly

Meltoriel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam, One X telefonumu düşürüp kırdığım için yeni telefon alacağım, bana Htc Butterfly önerir misiniz? Sense arayüzünü sevdiğim için ilk tercihim Htc olacaktır. Biliyorum artık eski bir model ama bütçem buna yetiyor maalesef. Butterfly' ın tüm donanım özelliklerini biliyorum bana da donanımsal olarak uygun bu telefon ama batarya kapasitesi aklıma takılıyor. 2020 Mah batarya full hd ekran için oldukça az diye düşünüyorum. One X deki en büyük şikayetim bataryaydı. Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Benim kriterlerim;
  • 16 GB hafıza bana yeterli.
  • Çok ağır oyunlar oynamıyorum.
  • Kamera ve müzik önemli.
  • Batarya önemli.
  • Ekran kalitesi önemli.

Htc One da olabilir ama fiyatı yüksek geliyor. Ayrıca kamera problemleri beni düşündürmüyor değil.

Son olarak, kesinlikle LG ve Sony düşünmüyorum.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@Meltoriel htc one'ye alternatif olarak çıkarılmış bir cihaz , özellikleri fena değil alternatifin Note 2 olabilir piyasada çok fazla 2gb ramli cihaz yok. Samsung serisini saymıyorum kalite açısından bakmana bile gerek yok.

4 Senedir LG nin 2 modelini kullandım hala kullanıyorum.
LG G2 yi bence düşünmelisin ben Gpro kullanıyorum, çünkü boş yere 300-400 TL para vermeye gerek yok.
Ses konusu hariç HTC one veya butterfly'in tek artısı yok.

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG istemiyorum demişsin.O zaman Nexus 5 al,hem Google-LG ortak yapımı yani Google'ın ürünü diyebiliriz az çok.Teknosaya geldi geçenlerde.Ön siparişte 1399 lira.20 Ocakta Türkiye'ye geliyormuş.Düşün bence.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Inadına G2 :D seçenek kalmadıki kardeşim ya note 2 ya nexus 5 ama bencede lg ve sony e bakmalısın f/p açısından çok iyi bence G2.ön yargılı olma git teknosaya al eline bir bak.

hoc_jaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar htc butterfly s ülkemize gelicek mi ? bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa paylaşabilir mi acaba?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar htc butterfly s ülkemize gelicek mi ? bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa paylaşabilir mi acaba?
Butterfly baya geç gelmişti
Ama talep e göre getirilebilir bence HTC nin burda kendi ofisi olmaması sıkıntı yoksa anında gelirdi Türkiyeye Nasıl Samsung Sony Lg Nokia getiriyor o mantık :)

hoc_jaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler verdiğin biligi için:) Telefon almayı düşünüyorum Butterly ve Lg g2 arasında kaldım. G2 daha üstün bir telefon ancak güncelleme ve dayanıklılık açısından korkutuyor beni.Bende butterly a yöneldim bu yüzden ama butterfly s i beklemelimiyim diye düşünüyorum şuan.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
1300 tl olarak cihaz gayet güzel. Eksileri hafızasının 16 gb ve artırılamıyor olması.sana yeterse sorun yok gayet güzel bir telefon.

hoc_jaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnş. önümüzdeki günlerde alacağım bende bu şekilde düşünüyorum. Teşekkürler