HTC Bootloader Kilidini Kaldırmak

tolgacem

Profesör
Reaksiyon puanı
47
HTC Bootloader Kilidini Kaldırmak

Desteklenen tüm HTC modellerinin Bootloader kilidini, HTC'nin açıkladığı resmi yol ile kaldırmayı sizlere adım adım anlatıyoruz. Artık güvenli bir şekilde Bootloader kilidini kaldırabileceğiz.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Benim telefonum Desire S ancak htc bu telefon için unlock çıkarmamış mı? Ordaki listede göremedim. Jetstream için bile var incredible S için dahi var ancak desire s olmaması beni üzdü.. Bir bilgisi olan var mı benim nasıl yapacağım konusunda? Ayrıca cihaz artık root lu mu olmuş oluyor mesela chainfire programı kurabilir ya da tap tap gibi root gerektiren oyunları yükleyebilir miyim?

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Henüz HTC Sensation Stock Rom ile iyi anlaşıyoruz. ICS güncellemesi çıkmayacak olsaydı yeni bir rom deneyecektim. Fakat şuan güncellemeyi bekliyorum. Uzun vadede elbette işime çok yarayacak bir yazı olmuş. Tolga beyin elleri dert görmesin. Sıkı Android sever. Adamın dibisin Tolga Abii :)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Htc dev'e dee kilidine dee.
Anlatıma bakmadım ama çok kolay kilidi açmak ve relocked yapmak. [MENTION=61322]erhandenizz[/MENTION]
Devden kilidi açarsanız tekrar locked yazısını göremezsiniz.

burakn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yaptım bu işlemi bootloader ın başında UNLOCKED yazıyo ama S-ON görünüyor hala. Birde root olma işlemi nasıl gerçekleştiriliyor bu durumda..

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
S off konularına bakın sonra root olur, dikkatli olun da niye gerek duyduysanız.

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Htc dev'e dee kilidine dee.
Anlatıma bakmadım ama çok kolay kilidi açmak ve relocked yapmak. @erhandenizz
Devden kilidi açarsanız tekrar locked yazısını göremezsiniz.

Devden kilidi açarsak tekrar geri dönemiyoruz yani öylemi. Hmm bu garanti olayında sıkıntı olur. Peki nasıl yapacağız ?

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Devden kilidi açarsak tekrar geri dönemiyoruz yani öylemi. Hmm bu garanti olayında sıkıntı olur. Peki nasıl yapacağız ?
Ben aynı durumdayım öyle duruyor valla, relocked diyor eskisi gibi locked yazmıyor. Resmen garanti dışına çıkarmak için uğraşmışlar. Çözümünün üzerinde durmuyorum icsyi almak için uğraşıyorum şimdi.
Relocked yazdıktan sonra s off işlemlerini tekrar yapmak için unlock yaptım hâlâ unlock olarak kullanıyorum.

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben aynı durumdayım öyle duruyor valla, relocked diyor eskisi gibi locked yazmıyor. Resmen garanti dışına çıkarmak için uğraşmışlar. Çözümünün üzerinde durmuyorum icsyi almak için uğraşıyorum şimdi.
Relocked yazdıktan sonra s off işlemlerini tekrar yapmak için unlock yaptım hâlâ unlock olarak kullanıyorum.

HTC yayınlarken demişti zaten. Uygularsanız garanti dışı kalır cihazınız diye. Çok ayıp. Uyguladıktan sonra geri alma şansının olmaması. İnşallah ICS güncellemesinde sorun yaşamazsın. Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Yoksa daha garantili ve kolay diye bu yolu deneyecektim.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
HTC yayınlarken demişti zaten. Uygularsanız garanti dışı kalır cihazınız diye. Çok ayıp. Uyguladıktan sonra geri alma şansının olmaması. İnşallah ICS güncellemesinde sorun yaşamazsın. Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Yoksa daha garantili ve kolay diye bu yolu deneyecektim.

Tamam da tekrar kilitlenir dedi ama onda da relocked yazar diye baştan demedi ki.
Bu s off olma işini aklıma kim soktuysa zaten... Iki aylık telefon garanti dışı kalmış olursa fena olur.
Inşallah ics kilide müdahale edebilir, veya garantilik durum olursa bi sorun çıkarmazlar

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yazıya baktım da çok karışık geldi. Madem sonradan bu kilidi açacaklardı neden en başta kilitlediler anlamak güç.

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
HTC kendi sitesinde resmi yayınlıyor fakat unlock yapıldığında garanti dışı kalması ve geri çevrilememesi ilginç olmuş doğrusu.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Garanti servisleriyle anlaşmalıdır nolcak başka.

SonaDanoS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PcWolf; S-Off yapılmış bir Desire S için tekrardan S-Off yapılacak en güvenilir yol nedir? veya açıklaması olan bir kaynak önerebilirmisin? Teşekkürler.

griffins

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
9. adımda fastboot oem get_identifier_token yazdığımda

... info (err) command error!!!
okay...
finished....

yazıyor ve kodları getirmiyor.
dizini
c:\android>tools>fastboot oem get_identifier_token

ve
c:\android>fastboot oem get_identifier_token

olarak 2 farklı şekilde denedim ama sonuç aynı, yardımcı olabilirmisiniz.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Birleşik şekilde denediniz mi, alt tireler olmadan?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
fabrika ayarlarına dönüyordan kasıt türkçe dil gidiyor uygulamalar siliniyor ayarlar sıfırlanıyor falan mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı hatayı ben de alıyorum. yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?

NikeFootball

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
bende yaptım az önce unlocked yazıyor şuan ancak yine fabrika ayarlarına dönemedim. açıldığı zaman tekrar kapanıyor eskisi gibi değişen pek birşey olmadı.. Ses ve Power tuşuna basarak şimdi recovery ve factory reset'i denedim yine olmadı

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Formatlayarak neyi yapmaya çalışıyorsunuz ki?