HTC Bolt, Android 7.0 Nougat ile geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
HTC Bolt, Android 7.0 Nougat ile geliyor!

HTC'nin yeni akıllı telefonu Bolt hakkında ortaya atılan iddialardan birisi de, telefonun işletim sistemi konusunda bir ilki gerçekleştireceği yönünde. İşte HTC Bolt hakkında yeni detaylar!

Son düzenleme:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Olması gerekeni, beklenmeyen bir yenilik gibi sunmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Android 7.1 çıktı, siz hâlâ...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bu htc nin tasarımları ya çok güzel yada çok çirkin.
şüphelenmeye başladım. bu adamlar akıllarına gelen her tasarımı yapıyor da vatandaşın beğendiklerini amiral gemisi mi yapıyorlar

Reaksiyon puanı
10,315
HaTiCe yakıştırması mıydı neydi bilemiyorum ama bizim Türk milleti bi türlü ısınamadı bu markaya. Halbuki tasarımı, sağlamlığı, kalitesiyle başa oynayan bir markaydı HTC. Belki biraz pahalı olabilir ama, millet sevebilmiş olsaydı Iphone'dan biliyoruz ki vatandaşa pahalılık falan sökmüyor. Asgari ücretli adamın bile kuyruklarda bekleyip taksitle, borçla, senetle sepetle telefon alabildiğini görüyoruz.

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
HaTiCe yakıştırması mıydı neydi bilemiyorum ama bizim Türk milleti bi türlü ısınamadı bu markaya. Halbuki tasarımı, sağlamlığı, kalitesiyle başa oynayan bir markaydı HTC. Belki biraz pahalı olabilir ama, millet sevebilmiş olsaydı Iphone'dan biliyoruz ki vatandaşa pahalılık falan sökmüyor. Asgari ücretli adamın bile kuyruklarda bekleyip taksitle, borçla, senetle sepetle telefon alabildiğini görüyoruz.
Bende HTC'yi seviyorum fakat. HTC 10 çıkarana kadar; ses yönüyle iyiydiler fakat kamera özellikle gece performansı olarak (odaklama hızı ve netlik) hep Samsung-Apple'ın gerisinde kaldılar. Ara modellerinide bir türlü klasmanına göre aranan özelliklerini tutturamadılar. Ya batarya az yada kamerasında sıkıntı oluyor. Ayrıca çoğu firma ekonomik modellerde bile cam-metal kasa yada çerçeve kullanırken HTC hala plastik. (desire serisi)
Fiyat politikası ve müşteri beklentilerini öngöremedikçe yapacak bir şey yok.