HTC, Asus Söylentisine Son Verdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
HTC, Asus Söylentisine Son Verdi

Kısa bir süre önce gelen bilgiler Asus'un bir başka Tayvanlı marka olan akıllı telefon üreticisi HTC'yi satın almak istediğini fısıldıyordu. Resmi açıklama ise bugün HTC üzerinden geldi.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Satılmamasına sevindim zira Asusun mobilde pek ciddi bi vizyonu olduğu söylenemez özellikle de tasarım konusunda Lgden geçiniyor ürün tedarik ağı yavaş güncelleme sözü verdiği cihazları verdiği tarihten aylar sonra yazılımsal desteğe kavuşturuyor
Bu açıdan bakıldığında Asusun mobil pazara pc pazarı kadar ar-ge ve yatırım yapmadığı yeterince belli oluyor
Htc ise hep stabilitesi sağlamlığı güvenilirliği verdiği yazılımsal destekle mobilde adından sıkça söz ettiren bi marka

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
146
LG gibi agresif fiyat uygulasa su gibi satılır HTC ler :)

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bilgisayarlarda iyi olan asus mobil alanda daha okadar iyi değil. HTC yi satın alması ile mobil alanda güçli bir firması satın almış ve arkasında asus gibi bir dev olması ile daha iyi ürünler çıkabilirdi.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarlarda iyi olan asus mobil alanda daha okadar iyi değil. HTC yi satın alması ile mobil alanda güçli bir firması satın almış ve arkasında asus gibi bir dev olması ile daha iyi ürünler çıkabilirdi.
Bensize katilmiyorum cunku asus mobildede iyi cunku dunya çapında zenfone serisi cok satti ayrica ben zenfone 5 kullaniyorum intel islemci uyumsuz felan diye hic biseyler karsilasmadim kullanmadan bilmeden yorum yapıyolar tek sıkıntı sarj oda zenfone 2 ile çözülmüş