HTC Android

onurmetek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende HTC HD2 var biliyorsunuz telefon Windows dan Android geçilebiyor ben servise gönderip android attırdım.HTC DESİRE Z android atmışlar telefonun belleği normalde 512 mb ama şimdi 100 mb düşmüş ve hiç bir uygulama yüklüyemiyorum sizce ne yapmalıyım bunu yükseltme gibi seçeneğim var mı?.1 ghz işlemci olmasına rağmen yine kasıyor.8 gb sd kart var ama ben indirile ne olursa olsun sd karta yönlendiremiyorum kendiliğinden telefon belleğine yüklüyor ve sd karta taşıyamıyorumda.

Div

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz gecikmiş ancak ben yeni gördüm mesajını. Eğer İngilizcen iyiyse ve heba edecek bir sd kartın daha varsa, bilemiyorum reklam gibi olur mu ama; xda-developers forum sitesinde çok şık romlar var onları yükle altından gir üstünden çık bir şekil her şeyinden anlar oluyorsun. http://android.hd2roms.com/ bu sitede şekil şekil anroid romları var. ben gingerbread romlarından çok memnun kalmıştım. eğer şöyle 4-5 gün idare ederim dersen youtube'da rom atma videolarını izle iyice öğren öyle yap. sanırsam rom yüklemeden önce bir parça ayırması yapılıyordu ordan bir 100mb gidiyor olmalı. rom typeların SD olanlarına bak. Native sd ve nand yapıyordu o 100mb şeysini sanırım tam hatırlayamıyorum yine de. çok kolay gelsin.