MeLiHCLMN11q1
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Ben bir şey soracağım ben htc 10 almak istiyorum ve bu telefona vr takılıyorum bunu merak ediyorum.
Takıoma yapmazEyvallah hocam saol htc gibi markanın telefonubu almak beni. Mutlu eder ama ve takilmamasi beni uzer
Bir HTC 10 kullanıcısı olarak S7 ya da S7 Edgeyi öneririm.
Neden ki?Bir HTC 10 kullanıcısı olarak S7 ya da S7 Edgeyi öneririm.
Ben htc yi sağlam ve daha performanslı olduğu için istiyorum yoksa s7 edge daha yakışıklı ama kazayla bel hizasindan bile düşürüsen o telefon patates oluyor eee! Bende para basmiyorum ki sürekli onu tamir edeyimBir HTC 10 kullanıcısı olarak S7 ya da S7 Edgeyi öneririm.
Performans olarak çok fark olduğunu düşünmüyorum ama sağlamlık olarak epey fark var evet. Ama telefonu kılıfla kullanınca o da fark etmiyor.Ben htc yi sağlam ve daha performanslı olduğu için istiyorum yoksa s7 edge daha yakışıklı ama kazayla bel hizasindan bile düşürüsen o telefon patates oluyor eee! Bende para basmiyorum ki sürekli onu tamir edeyim
Şimdi ben oyun oynamayı seven biriyim bana rahat oyun oynatacak olan hangisi peki yani ben hangisini alırsam takılma yaşamadan kullanırımPerformans olarak aralarinda fark oldugunu sanmiyorum. Kilif ile kullandiginda ise dayaniklilik anlaminda s7 gayet sorunsuz olacaktir. Bel hizasindan dusunce patates oluyor diye birsey yok, s7 kullanirken dusurdum ben cep hizasindan kilifsiz ve ekran koruyucusuz hic birsey olmadi telefona. Sonucta telefon aliyorsunuz, futbol topu degilbiraz dikkat ederseniz sorun yasayacaginizi sanmiyorum bu acidan.
HTC ye nazaran benim onerim de S7 olur. HTC kullanmadigim icin kesinlikle s7 al diyemem fakat 1 ay civari S7 kullandim ve kesinlikle sahane bir telefon almis olursunuz. Degistirmenin tek sebebi buyuk ekran ve s pen destegi icin Note 5 e gecmekti. Yoksa telefon omrunu doldurana kadar kullanilasi bir cihaz. Dayanikliliktan bahsederken S7 de su ve toza karsi dayaniklilik olup HTC de olmadigini belirtmek lazim![]()
Ikisi de esdegerdir. Zaten S7 Amerika'da HTC 10 ilr ayni islemciyi kullanir. Ulkemizde ve Avrupada bulunan S7 lerin Exynos islemcisi, HTC 10 da kullanilan Snapdragon 820'nin muadilidir. Ben de cok oyun oynuyorum, Note 5 ile takilma yasamadim henuz. Ve Note 5 performans olarak ikisinden de oldukca geride.Şimdi ben oyun oynamayı seven biriyim bana rahat oyun oynatacak olan hangisi peki yani ben hangisini alırsam takılma yaşamadan kullanırım
Şimdi ben oyun oynamayı seven biriyim bana rahat oyun oynatacak olan hangisi peki yani ben hangisini alırsam takılma yaşamadan kullanırım