HTC 10 / S7 EDGE

JesusKeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
HTC 10 ile S7 EDGE arasında kaldım. Özellik olarak farklı oldukları yerler var ama diğer yönleriyle bunları kapatıyorlar gibi, 3 yıldır htc nin M serisi telefonlarını kullanmaktayım , şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşadığım söylenemez ama HTC nin tasarımından genel olarak sıkıldığımı söyleyebilirim . S7 EDGE nin tasarımı gerçekten çok hoş ama insana genel olaraka bir güvende hissi vermiyor ve genel olarak Samsung ürünlerinin ilk zamandan sonra yavaşladığını biliyoruz şimdi düzeltiliyor deniyor ama Samsung a bir türlü güvenemiyorum. Tecrübe , fikir ve önerilerinize açığım .Şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
yeni ufs depolama ile samsunglar iyi ayrıca şuan memnum olan note 4 ü kullanan var s7 kullanıcları kulübünün sonlarında note 4 den s7 ye geçip hız anlamında ahım şahım bir değişikli yaşamadığını söyleyen insanlar var s7 edge çoğu konuda htc 10 dan üstün bazı konularda da geride
Ben s7 edge tavsiye ediyorum

JesusKeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yeni ufs depolama ile samsunglar iyi ayrıca şuan memnum olan note 4 ü kullanan var s7 kullanıcları kulübünün sonlarında note 4 den s7 ye geçip hız anlamında ahım şahım bir değişikli yaşamadığını söyleyen insanlar var s7 edge çoğu konuda htc 10 dan üstün bazı konularda da geride
Ben s7 edge tavsiye ediyorum
Teşekkür ederim yorumunuz için s7 edge ye daha yakınım drop testlere baktıkça vazgeçiyorum gibi ama :D

Son düzenleme:

JesusKeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sd820 li cihazlar 10 sens sonra bile yavaşlamaz arayüzde
Telefonda oyun oynayan birisi değilim genel olarak foto arşivi vs.dolu m8 de de herhangi bir kasma problemi yaşaamadım su ana kadar ama s6 edge kullanan ev arkadasımdan dolayı sanırsam Samsung a güvenim kalmadı :)

battysailor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
htc diğer adıyla hatice güzel ama s7 daha popiler ve daha güçlü .ilerde ikinci elide düşünürsen bende s7 bir adım önde

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Telefonda oyun oynayan birisi değilim genel olarak foto arşivi vs.dolu m8 de de herhangi bir kasma problemi yaşaamadım su ana kadar ama s6 edge kullanan ev arkadasımdan dolayı sanırsam Samsung a güvenim kalmadı :)
S6 edge de güzeldi. Ne oldu ki arkadaşında

JesusKeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S6 edge de güzeldi. Ne oldu ki arkadaşında
S6 edge arkadaşım çabuk ısınıyor diye 6 ayını geçirdi ve 2 kez ekranını çatlattığı için sıkıntı çekmişti sanırsam benim de tek düşündüğüm şey cam olması görüntü olarak gayet şık :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ee dikkat edeceksin:) ona maalesef yapacak bir sey yok. Simdi hangi telefonu kullaniyor

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Bence HTC 10 çünkü s7'den daha uzun Ömürlü sağlam vs.Şunu da söylemeliyim ki HTC telefonları güncellemeyi daha çabuk alıyor.S7 edge harika ona lafım yok ama ya düşerse? Gibi bir endişeyle kullanacaksınız telefonu ki oldukça kırılgan bir telefon.Ayrıca sd820 exynos 8890'dan daha güçlü.

JesusKeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence HTC 10 çünkü s7'den daha uzun Ömürlü sağlam vs.Şunu da söylemeliyim ki HTC telefonları güncellemeyi daha çabuk alıyor.S7 edge harika ona lafım yok ama ya düşerse? Gibi bir endişeyle kullanacaksınız telefonu ki oldukça kırılgan bir telefon.Ayrıca sd820 exynos 8890'dan daha güçlü.
Htcnin daha sağlam olması tabiki insanın içini bi rahatlatıyor bu arada konu dışı ama htc 10 ıce view türkiyede satılmaya başladı mı ? Sanırsam htc 10 kullanıcısısın :)

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
S7 edge tasarım haricinde bence her konuda geride tasarım diyosan s7 edge al ama uzun kullanmak istiyosan stabil bi şekilde kasma donma yaşatmıyacak bir cihaz olan htc 10 u öneririm

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Htcnin daha sağlam olması tabiki insanın içini bi rahatlatıyor bu arada konu dışı ama htc 10 ıce view türkiyede satılmaya başladı mı ? Sanırsam htc 10 kullanıcısısın :)
Değilim. Ice view satılıyor ama fiyatını duymak istemezsin diye düşünüyorum.:)

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
sadece müzik manyaklığı değil canım daha güvende hissi veriyor ilk önce :)

Bir telefonu alıyorsan ona koruyucu takmak zorundasın hem ekrana hem de arkaya yani kılıf. Bu yüzden bu HTC 10 da olsa kırılmaz çizilmez diye bir şey yok. Belki arkası kırılmaz ama sonuçta çizilir ve çizik bir telefonla da kimse gezmek istemez heralde.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
HTC 10 ile S7 EDGE arasında kaldım. Özellik olarak farklı oldukları yerler var ama diğer yönleriyle bunları kapatıyorlar gibi, 3 yıldır htc nin M serisi telefonlarını kullanmaktayım , şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşadığım söylenemez ama HTC nin tasarımından genel olarak sıkıldığımı söyleyebilirim . S7 EDGE nin tasarımı gerçekten çok hoş ama insana genel olaraka bir güvende hissi vermiyor ve genel olarak Samsung ürünlerinin ilk zamandan sonra yavaşladığını biliyoruz şimdi düzeltiliyor deniyor ama Samsung a bir türlü güvenemiyorum. Tecrübe , fikir ve önerilerinize açığım .Şimdiden teşekkür ederim
full metal kasa ve müzik delisi değilseniz s7 edge kardeşim...

JesusKeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
full metal kasa ve müzik delisi değilseniz s7 edge kardeşim...
Haklısınız yani bu anlatılması biraz zor bir durum diyelim mantık s7 edge derken htc yi bırakamıyacakmışım gibi geliyor sonuç olarak mağazada kararımı vericem böyle bir sonuca varamadıgımı farkettim yorumlarınız için çok teşekkür ederim