• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

HTC 10 mu Mİ6 mı?

Merhabalar telefon almayı düşünüyorum sizce htc 10 almalımıyım yoksa xaomi mi6 yı mı beklemeliyim?

Kamera ,ses performansı(ciddi derecede) Ekran için HTC 10
İşlemci RAM için Mİ6

Hoparlör ve kulaklıkla çok müzik dinliyorsan htc den şaşma yoksa mi 6 ama biraz bekle kronik sorunlar var mı yok mu incelemeler yayınlansın ona göre alabilirsin

Htc 10 al tabikide. Ama ekran konusunda biraz araştırma yap. Ekranın bazı bölümlerinde dokunmatiği çalışmıyormuş. Forumdada konu açanlar var bu tür sorunlaro iyice araştır ona göre hangi seri alacağına karar ver dostum

Mi6'nın işlemci avantajı olsada Htc 10 tavsiye ederim xiaomi'lerin arayüzü pek stabil değil diye duydum.

htc 11 ya da htc u de ki , muadil olsun. bir sene oldu htc 10 çıkalı.

Htc10 modeli suan piyasada on kamera performansi ve ses performansi ile unlu. Bu konularda gercekten basarili. Hatta ses performansina etkisini gostersin diye kutu icinden cikan kulakligida oldukca basarili.

Ama xiaomi mi6 modelini bi bekleyin derim. Yine ucuza iyiyi sunuyor xiaomi. 362 dolardan galiba satisa cikti. Kuvvetle muhtemel 3000-4000 lira bandindaki cihazlarin donanimi ile cikip 2000 lira altinda satisa cikacak. O nedenle kesin konusmayalim bi bekleyin derim. Mi6 kulaklik girisinin cikarilmasi disinda sunulan teknik ozellikleri bakimindan ben basarili buldum. İncelenmesi gereken iste kamera ekran pil performansi gibi konularda piyasaya ciktiktan sonra inceleyince daha kesin tavsiyelerde bulunuruz.