HTC 10 ithalatcı garantili alınır mı

Crossby...

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şuana kadar kullandığım hiçbir telefonda garantiye ihtiyaç duymadım ve hepsi en az 2 sene dayandı bende tr garantili alıp fazla para vereceğime ithalatçı garantili alayım diyorum hepsiburadada HTC 10 1650 TL özelliklerine diyecek yok düşünceleriniz neler?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Htc 10 modelinde bariz basarisiz buldugum nokta ekran parlakligi oldu. Bunun disindaki konularda memnun edici, basarili bir urun. Kamera performansi, ses performansi on planda bir urun. Fiyat olarak uymus.

Eger donanima yatirim yapmak, dual kamerali modellere yonelmek isterseniz 1800 liraya xiaomi mi6 modelini de tavsiye ederim. Daha yeni nesil donanim ve teknolojiler barindirmasi sebebi ile ust segment ozelliklere uygun fiyata sahip olabileceginiz bir urun.

Crossby...

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Htc 10 modelinde bariz basarisiz buldugum nokta ekran parlakligi oldu. Bunun disindaki konularda memnun edici, basarili bir urun. Kamera performansi, ses performansi on planda bir urun. Fiyat olarak uymus.

Eger donanima yatirim yapmak, dual kamerali modellere yonelmek isterseniz 1800 liraya xiaomi mi6 modelini de tavsiye ederim. Daha yeni nesil donanim ve teknolojiler barindirmasi sebebi ile ust segment ozelliklere uygun fiyata sahip olabileceginiz bir urun.
Telefonları karşılaştırdığımız zaman HTC nin gerek ekranı gerek ses kalitesi ve kamerası iyi görünüyor. Ama xiaomi nin çift kamera olması snapdragon 835 olması ekran parlaklığının iyi olması var ama HTC nin parlaklığının fazla dert olacağını düşünmüyorum doğrusu ve HTC çıktığı dönemin en elit telefonlarından xiaomi ise 2017 nisan mayıs gibi çıkmış ikisininde birbirine üstünlük sağladığı alanlar var.