HTC 10 İthalatçı Garantili Alınır Mı?

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Merhaba dostlar nerdeyse 4 yıldır kullandığım lg g2mi hafıza ram diğer bazı başka eksiklikleri yüzünden emekliye ayırdım (hatta bozdum :D) bu yüzden f/p oranı yüksek 3 4 yıl gidecek bir cihaz arıyorum htc 10 altın rengi ithalatçı garantili baya kafama yattı sadece 32 gb olması biraz sorun ama 64gb kart alacağım zaten bazı sorularım var yardımcı olursanız çok makbule geçer

1)cihaz yurt dışı gelişliymiş yani abd tarzı şarj aleti var bu sorun değil ama imei de sorun çıkar mı veya kayıt kuyut ne bileyim o tarz bir sorun çıkma olasılığı var mı?

2)bu cihazda bildiğiniz kronik bir arıza var mı malum ithalatçı garantisi demek garantisi yok demek nerdeyse

3)bozulursa falan yedek parça bulmam sıkıntı olur mu çinden falan alabilirim bu arada yedek parçaları

4)ve son olarak 1700 civarına başka öneriniz olur mu ben bundan başka bir de huawei p10 beyaz gördüm 1760 civarına Türkiye garantili ama htc geçen sefer de almak isteyip de alamamıştım bu yüzden genel olarak htc 10 almak istiyorum açıkçası (bu arada apple samsung ve lg almak istemiyorum kendimce nedenlerden önermezseniz sevinirim)

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
Merhaba dostlar nerdeyse 4 yıldır kullandığım lg g2mi hafıza ram diğer bazı başka eksiklikleri yüzünden emekliye ayırdım (hatta bozdum :D) bu yüzden f/p oranı yüksek 3 4 yıl gidecek bir cihaz arıyorum htc 10 altın rengi ithalatçı garantili baya kafama yattı sadece 32 gb olması biraz sorun ama 64gb kart alacağım zaten bazı sorularım var yardımcı olursanız çok makbule geçer

1)cihaz yurt dışı gelişliymiş yani abd tarzı şarj aleti var bu sorun değil ama imei de sorun çıkar mı veya kayıt kuyut ne bileyim o tarz bir sorun çıkma olasılığı var mı?

2)bu cihazda bildiğiniz kronik bir arıza var mı malum ithalatçı garantisi demek garantisi yok demek nerdeyse

3)bozulursa falan yedek parça bulmam sıkıntı olur mu çinden falan alabilirim bu arada yedek parçaları

4)ve son olarak 1700 civarına başka öneriniz olur mu ben bundan başka bir de huawei p10 beyaz gördüm 1760 civarına Türkiye garantili ama htc geçen sefer de almak isteyip de alamamıştım bu yüzden genel olarak htc 10 almak istiyorum açıkçası (bu arada apple samsung ve lg almak istemiyorum kendimce nedenlerden önermezseniz sevinirim)
P10 o fiyata bulursan yaşarsın

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
Selam;
1)Dönüştürücü aparat veya şarj aleti satın alabilirsiniz sorun olmaz ve Pasaport kaydı yaptırabilirsiniz
2)Herhangi bir kronik sorunu görülmedi.
3)Teknik servisler ücret karşılığında tamir edebilirler
4)P10'u o fiyata gördüysen kaçırma derim.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Yanlış görmüş olabilirsin Çift Duos Yurtdışından alacaksan Tavsiye etmem Htc 10 yerine daha güzel telefonlar var

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
P10 o fiyata bulursan yaşarsın
Hocam p10 lite yav yanlış yazmışım aceleyle

Selam;
1)Dönüştürücü aparat veya şarj aleti satın alabilirsiniz sorun olmaz ve Pasaport kaydı yaptırabilirsiniz
2)Herhangi bir kronik sorunu görülmedi.
3)Teknik servisler ücret karşılığında tamir edebilirler
4)P10'u o fiyata gördüysen kaçırma derim.

Hocam işte olay o pasaport olayıyla falan uğraşmamak birde p10 yazmışım p10 lite olacak o aceleye geldi
Yanlış görmüş olabilirsin Çift Duos Yurtdışından alacaksan Tavsiye etmem Htc 10 yerine daha güzel telefonlar var
HB da var hocam HBden alacagım yurtdısı imkanım yok malesef Türkiyeden ne alınır p10lite ve htc 10 dışında

Arkadaşlar hepinize teşekkürler cevaplarınız için

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
P10 lite op3t
Zte axon7 bak en iyisi o

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
Zte axon 7 mini var bayağı op

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Zte axon 7 mini var bayağı op
Aynen hocam o da aklımda aslında ama sanırım htc 10 olmazsa huawei p10 lite alacağım arkadaşımda p9 lite 2017 var o bile çok hoş garantisi de çok iyi zte ile maceraya girmek istemem doğrusu

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Up

G2yi yaptirdigimdan biraz rahatladim ama yinede almak istiyorum