HTC 10 Artı ve Eksileri

sterneko41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar geçen sormuştum hangi telefonu almalıyım diye.İhtiyaclarım dogrultusunda buradaki arkadaşların cogu Htc 10 demişti (Müzik-Fotoğraf-Whatsapp-Instagram) telefonda başka yaptıgım herhangi bir şey yok.Öyle root mudur kodlamamıdır bılmıyorum artık bunlarla hiç mi hiç ugrasan bir insan değilimdir.Htc 10 muhabbetini bir konuda gördüm ses kalitesi mükemmel deniyor ama müzik çaları ile ilgili bir sorun varmış galiba ? Google play müziği kullanıyormuş sanırsam.Ben de onu hiç sevmiyorum güzel bir albüm oluşturamıyorum orada kendime ya da ayarlarını ben yapamıyorum bılmıyorum.Neyse sizden HTC 10 'un diğer telefonlara göre artı(+) ve eksilerini(-) söylemenizi rica ediyorum.(Tüm telefonlar ayırt etmeksizin)

Ufukeroglu3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
HTC 10 kullanicisi olarak, artilari şüphesiz ki dahili ses kalitesi ve kulaklık kalitesi, kamerası güzel kesinlikle tatmin ediyor günlük instagram video ve resim paylaşan biri olarak gerçekten iyi, kaliteli oyunlarda bile kasma yapmıyor isinma yapmıyor tatmin ediyor yani, arayüz gerçekten akici, parmak izi okuyucuda her hangi bir sorunla karsilasmadim ve hizli şarj sorunsuz hakkini veriyor.
Eksileri, şüphesiz ki ekran boyutu büyük bir eksi HTC desire 820 kullaniyordum ekran boyutu güzeldi 5.5 di ama bu 5.2, ayrıca ben de mi var sorun bilmiyorum ama wifi de bazen kopma oluyor odamda hiç sorun yasamazdim ancak arada bir bağlantı düşüyor ve bazen seçmek zorunda kaliyorum, hoparlörün birinin altta olması bana göre eksi çünkü oyundayken filan elim sesi engelliyor, google uygulamalarini bende sevmiyorum dediğiniz gibi play müzik kullanimi hiç hoş değil şimdilik aklima gelen bunlar öğrenmek istediklerini sorabilirsin..

Son düzenleme:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Arayüz akıcı ama hiçbir ek artısı yok çok düz mesela sony ve lgde uygulamaları küçük pencerede açma gibi günlük işlerimizi kolaylaştıran yazılımsal artılar yok.
Her konuda belirttiğim gibi bir müzik cihazı müzik odaklı bir cihaz olmasına rağmen Google play müzikle gelmesi hiç hoş değil.
Eğer bişeylerden feragat edeceksen ki etmemesi gereken şeylerden bile etmiş o zaman çakarsın saf Google arayüzünü bari güncelleme hızlı gelir.
Bu şekilde hem güncelleme gelmiyor hızlı şekilde hemde arayüzün sunduğu bir artı yok.
Fotoğraf detaylı karşılaştırmasını da izledim htc biraz daha pastelimsi renkler veriyor samsung zaten olduğundan fazla canlı bu şekilde seven var tabi ben lg g5 huawei p9un gündüz çekim performansını daha çok beğendim gece ise htc 10 ile Huawei p9 güzel iş çıkarıyor.
Ben kendim alacak olsam htcye o kadar para vermem ama seveni de çok bişey diyemem zevkler ve renkler ben bana göre olmadığını anladım htcnin.

sterneko41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Telefon olarak başka bir öneriniz var mı peki ? Müzik-Resim-Sosyal medya kullanıyorum sadece

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Arkadaşlar geçen sormuştum hangi telefonu almalıyım diye.İhtiyaclarım dogrultusunda buradaki arkadaşların cogu Htc 10 demişti (Müzik-Fotoğraf-Whatsapp-Instagram) telefonda başka yaptıgım herhangi bir şey yok.Öyle root mudur kodlamamıdır bılmıyorum artık bunlarla hiç mi hiç ugrasan bir insan değilimdir.Htc 10 muhabbetini bir konuda gördüm ses kalitesi mükemmel deniyor ama müzik çaları ile ilgili bir sorun varmış galiba ? Google play müziği kullanıyormuş sanırsam.Ben de onu hiç sevmiyorum güzel bir albüm oluşturamıyorum orada kendime ya da ayarlarını ben yapamıyorum bılmıyorum.Neyse sizden HTC 10 'un diğer telefonlara göre artı(+) ve eksilerini(-) söylemenizi rica ediyorum.(Tüm telefonlar ayırt etmeksizin)

Pek bir eksiği yok aslında. İkili uygulamaları kaldırmışlar ama bunlarında çözümü var tabii. Google play den powerap gibi güzel müzik çalar var. Onları indirebilirsiniz. Tavsiyem htc 10 nu almanız. Gerçekten iyi ve güven veren bir telefon. Tek eksiğide ekranı biraz daha büyük olabilirdi

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Pek bir eksiği yok aslında. İkili uygulamaları kaldırmışlar ama bunlarında çözümü var tabii. Google play den powerap gibi güzel müzik çalar var. Onları indirebilirsiniz. Tavsiyem htc 10 nu almanız. Gerçekten iyi ve güven veren bir telefon. Tek eksiğide ekranı biraz daha büyük olabilirdi
Aynen poweramp güzel çözüm olabilir.

erdemsrmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
bana göre HTC 10 tam alınacak telefon. bence tek sıkıntısı ekran boyutu onun haricinde adamlar kulaklığına kadar en son kaliteyi kullanmışlar ( çok inceledim telefonu internetten ve birebir ) su anda telefon alacak olsam gözüm kapalı alırım

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Müzik konusunda mükemmel fakat bir Sony gibi Walkman tarzı bir uygulaması yok.:):(

Ufukeroglu3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Zamanın en güzel telefonlarindandi bence w810 ve sony ericson walkman serisi :)

sterneko41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Alırım HTC10 Tamam :D iyi o zaman