HTC 10 alırsak 4 sene gider mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan F1kan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Öncelikle selam dostlarım. Yaklasık 2011 den bu yana Galaxy Nexus kullanıcısıyım ve hala kullanmaktayım. Ama bir yerden sonra benı hafiften yolda bırakmaya başladı. Telefon konusunda ınanılmaz titiz biriyim. 1 kere servis yüzü görmedi telefonum. Şimdi ise bir telefon almak istiyorum ve benı 4 sene götürsün. Hem kamerası güzel hem işlemcisi yıllar sonra beni madur edicek bir duruma gelmesin... HTC 10 karar kıldım. Kısa ve öz biçimde uzun yıllardır htc markasında devam edip yarı yolda bıraktı mı bu HTC markası sizi ? Servis veya başka bir durumda ? Gerçekten de gider mi telefon 4 sene ? Lütfen deneyimlerinizi paylaşın benimle. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

newman42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Gider gözün kapalı alabilirsin htc one x sensationxe one s ve şu anda da HTC 10 kullanıyorun htc candır

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Hocam öğrenci adamım bir kere masraf yapıp götürsün istiyorum kafamda. Bir de sen tecrübelisin htc konusunda markanın resmi garantisi ne durumda ? Seni hiç sıkıntıya sokucak bir durum oldu mu telefonunla ilgli ?

retgert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim garanti konularına kvk bakıyor ve sonuç hüsran huawei al daha adamlar ilgileniyor telinle htc nin umrunda değil

newman42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Kullandığım 5 telefonda da başımı agritmadi

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Birçok marka kullandım gördüm gerek kendim gerek çevremde sonra gittim htc one a9 aldım orjinal dubai malı alırken jelatini üstünde sıfır kutusunda aldım herşeyi denedim hiçbir sorunu yoktu 1 ay sonra şarjda kendi kendine kapanmıştı daha da açılmadı şuanda bu haliyle komple çöp oldu nasıl olduysa yazılımı da silinmiş güç entegresi de yanmış işlemcisi de.Ben bu zamana kadar çok cihaz gördüm kullandım birçok soruna da şahit oldum ama böyle bir rezalet görmedim gerçekten.
Bu durum beni sadece htcden değil komple akıllı telefonlardan soğuttu.
Bir daha ağzıyla kuş tutsa htc htc almam daha bunun sebebi bu olay ama bu olay olmasa da tercihim olmazdı çünkü çok ruhsuz bir arayüzü var inanılmaz sıkıcı tabi zevkler ve renkler beğenen de var bişey diyemem benim tecrübem böyleydi htc ile bana uzak Allah'a yakın olsun.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Kardeşim benim düşümcem eğer kronik bir sorun çıkmazsa belki hiç işim düşmez garantiye. Fakat bu teknoloji riskli bir yer nerde ne olucağı belli olmaz valla :D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Kullandığım 5 telefonda da başımı agritmadi
Zamanında Htc desire kullandım kısa bir süre memnun kalmıştım, sonrasında Samsung s2 ye geçtim İllahlah ettim ! Ama Galaxy Nexus beni benden aldı hocam. İnanırmısın 5 6 yıllık telefon Dead trageri küçük donmalarla oynatıyor

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Birçok marka kullandım gördüm gerek kendim gerek çevremde sonra gittim htc one a9 aldım orjinal dubai malı alırken jelatini üstünde sıfır kutusunda aldım herşeyi denedim hiçbir sorunu yoktu 1 ay sonra şarjda kendi kendine kapanmıştı daha da açılmadı şuanda bu haliyle komple çöp oldu nasıl olduysa yazılımı da silinmiş güç entegresi de yanmış işlemcisi de.Ben bu zamana kadar çok cihaz gördüm kullandım birçok soruna da şahit oldum ama böyle bir rezalet görmedim gerçekten.
Bu durum beni sadece htcden değil komple akıllı telefonlardan soğuttu.
Bir daha ağzıyla kuş tutsa htc htc almam daha bunun sebebi bu olay ama bu olay olmasa da tercihim olmazdı çünkü çok ruhsuz bir arayüzü var inanılmaz sıkıcı tabi zevkler ve renkler beğenen de var bişey diyemem benim tecrübem böyleydi htc ile bana uzak Allah'a yakın olsun.
Hocam evet okumuştum sizin bu talihsiz olayınızı. Ya aslında bakarsak teknoloji ürünleri tamamiyle risk işi şans yani.Mesela Alanya gibi bir yerde yaşıyorum yurt dısından telefon getirme olanagım var ama garanti konusunda ortada kalmaktan çekimiyorum. Fakat şöyle de bir ironi var ben Galaxy Nexusu yurt dısından getirtmiştim. Ama bu demek değil ki bunda sıkıntı olmadı diye bir sonrakinde olmasın.. Hocam tekrardan çok geçmiş olsun

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Hocam evet okumuştum sizin bu talihsiz olayınızı. Ya aslında bakarsak teknoloji ürünleri tamamiyle risk işi şans yani.Mesela Alanya gibi bir yerde yaşıyorum yurt dısından telefon getirme olanagım var ama garanti konusunda ortada kalmaktan çekimiyorum. Fakat şöyle de bir ironi var ben Galaxy Nexusu yurt dısından getirtmiştim. Ama bu demek değil ki bunda sıkıntı olmadı diye bir sonrakinde olmasın.. Hocam tekrardan çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim dellendim yine gece gece artık akıllı telefonlara para dökmem gider 2.el garantili temiz giriş seviyesi cihaz alırım ben.Artık bu şansla maalesef böyle düşünüyorum.

newman42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Telefon maceram htc 10 ile birlikte uzun bir süre bitti gözüküyor şu anda oto ses sistemi üzerine yogunlastim biraz tuzlu olacak sanırım

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Hocam bundanda vardır bir hayır. Cana geleceğine mala gelsin senden değerli mi sanki bir alet. Sinirlenmekte haklısın elbet ama böylesi hayırlıdır belkide

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Telefon maceram htc 10 ile birlikte uzun bir süre bitti gözüküyor şu anda oto ses sistemi üzerine yogunlastim biraz tuzlu olacak sanırım
Hocam oto ses için bir arkadaşımdan Aliexpress'in fazlasıyla ucuz olduğunu duymuştum belki yararı dokunabilir size

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Rica ederim hocam

newman42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Orada aradığım yok malesef focal ve audison düşünüyorum

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Hocam bundanda vardır bir hayır. Cana geleceğine mala gelsin senden değerli mi sanki bir alet. Sinirlenmekte haklısın elbet ama böylesi hayırlıdır belkide
Keşke sadece telefon olsa hayatın her alanında böyle.
İşin kötüsü bana sen hep negatifsin işte sana öyle geliyor diyip inanmayan insanlar şimdi benle aynı fikirde gördükçe onlar da hak verdi.
Belki inanmazsınız ama her zaman ben sadece uyurken pozitif düşünürüm ama rüyalarda bile hiçbir istediğim şey olmaz.
Mesela geçenlerde rüyada olduğumu farkettim bir yere gitmek istedim dedim hani zaten rüyadayım inanır mısın gidemedim her zamanki bildiğim tüm yollar kapalıydı sonra da uyandım zaten.
Benim adım attığım yer iflah olmuyor mesela birkaç yerde çalıştım çok kısa süre ve birkaç yere de almadılar şuan hepsi kapalı iflas ettiler.
Sanki bu dünyada yerim yokmuş gibi geliyor artık hani örnek vermek gerekirse mesela bir yerde çalışsam orası batacakmış gibi geliyor dışarı çıkınca bir kız görünce kafamı çeviriyorum ulan kaza ile birini beğenirsin al başına bela bu şansla kimseyi mutlu da edemezsin ehliyet çıkarsam artık Allah bilir neler olur sağlık olsun diyorum hatta diyoruz gidip bir Check up yapsam kimbilir neler çıkacak yani benim tespit ettiğim varda daha neler var kimbilir.
Kısacası benim zaten kendi düşmanım benim hani kimseden korkmaya gerek kalmıyor zaten bu şansla kendimi bitiriyorum.
Umarım askerlikte doğuya çıkar belki bir şans komple bitirir herşeyi daha fazla sürünmeden temiz iş olur bari.

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Keşke sadece telefon olsa hayatın her alanında böyle.
İşin kötüsü bana sen hep negatifsin işte sana öyle geliyor diyip inanmayan insanlar şimdi benle aynı fikirde gördükçe onlar da hak verdi.
Belki inanmazsınız ama her zaman ben sadece uyurken pozitif düşünürüm ama rüyalarda bile hiçbir istediğim şey olmaz.
Mesela geçenlerde rüyada olduğumu farkettim bir yere gitmek istedim dedim hani zaten rüyadayım inanır mısın gidemedim her zamanki bildiğim tüm yollar kapalıydı sonra da uyandım zaten.
Benim adım attığım yer iflah olmuyor mesela birkaç yerde çalıştım çok kısa süre ve birkaç yere de almadılar şuan hepsi kapalı iflas ettiler.
Sanki bu dünyada yerim yokmuş gibi geliyor artık hani örnek vermek gerekirse mesela bir yerde çalışsam orası batacakmış gibi geliyor dışarı çıkınca bir kız görünce kafamı çeviriyorum ulan kaza ile birini beğenirsin al başına bela bu şansla kimseyi mutlu da edemezsin ehliyet çıkarsam artık Allah bilir neler olur sağlık olsun diyorum hatta diyoruz gidip bir Check up yapsam kimbilir neler çıkacak yani benim tespit ettiğim varda daha neler var kimbilir.
Kısacası benim zaten kendi düşmanım benim hani kimseden korkmaya gerek kalmıyor zaten bu şansla kendimi bitiriyorum.
Umarım askerlikte doğuya çıkar belki bir şans komple bitirir herşeyi daha fazla sürünmeden temiz iş olur bari.
Kardeşim bu psikolojiden kurtul derim. Dediğin gibi bile olsa sen hayata hep umutla bak. bişeylerde yoluna gidiyor onlardan zevk almaya bak.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Aslında şu yönden bakarsan sana az da olsa bir yararım dokunabilir. Ya daha kötüsü gelseydi başıma ? Buna da şükür dersin. Bir de Allah kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş kardeşim. Bu arada biri şimdi çıkıp diyebilir burası teknoloji konusu falan filan diye bir insanın mutlu olması bir telefonun yararından daha fazladır.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Kullanıma bağlı olarak gider.Alınabilir.İnternette garantinin son aylarında telefona Bakım bahanesiyle servise yollayıp kasa hoparlör vs Değişimi Alıp telefonu mis gibi kullananlar da var.Sorun yaşayanıda.Mesela ben genpayla hiç sorun yaşamadım.Yolladığım cihazların neredeyse hepsi değiştirildi.Ve tarafıma SMS ile iletildi.Ama Bazısı oluyor çok sorun yaşıyor.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Biraz araştırma yaptım Samsung s7 edge çoğu alanda Htc den daha dayanıklı olduğunu gördüm. Birde htcde ön kamera ios desteği sunuyor teslerde ise yine samsung ön kamerada önde. Samsung alsam biliyorum o ramler uçup gidicek. Htc alsam garanti ile durum olursa sıçtım. Lg g5 e kaydım yavas yavas :(

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
HTC 10 kullanıyorum çok sağlam performansı iyi ve bataryası oldukça iyi gidiyor ama şimdi olsa S7 alırdım Samsung daha kullanışlı genel performansları yakın bataryası HTC 10 kadar iyi değil ama S7 ninki de iyi kamera olarak da S7 biraz gerçek dışı renkler veriyor.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Samsungun öyle bir yönü var haklısın ekran sayesınde öyle çıkıyor hele ki sıyahları :)

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Eşim S7 kullanıyor internet sitelerine girerken şifre yerine parmak izi ile girebiliyor ama ben giremiyorum güzel bir ayrıntı HTC 10 da da var mı bilmiyorum ama ben bulamadım

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Biraz araştırma yaptım Samsung s7 edge çoğu alanda Htc den daha dayanıklı olduğunu gördüm. Birde htcde ön kamera ios desteği sunuyor teslerde ise yine samsung ön kamerada önde. Samsung alsam biliyorum o ramler uçup gidicek. Htc alsam garanti ile durum olursa sıçtım. Lg g5 e kaydım yavas yavas :(
HTC 10'da metal kasa olduğu için daha dayanıklı olacaktır.Ön kamerada izlediğim testlerde HTC 10 öndeydi.Arkada yakınlar.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ramin uçtuğu felan yok boş olarak 2.4gb ram görsemde 1.3 ile 2.1 arasında ram boş kalıyor sürekli iyice doldursan 1 hatta 800-900mblara düşüyor tabi
Yani o ram doldurma meselesi bitti

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Galaxy ace serisi telefonlarından birini bi arkadaş tam 3.5 senedir kullanıyor ve 4-5 yıla tamamlayabilecek gibi.Sende htc yi rahatlıklar kullanırsın fakat bi yerden sonra güncelleme falan alamazsın eski sürümlerini kullanırsın.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Galaxy ace serisi telefonlarından birini bi arkadaş tam 3.5 senedir kullanıyor ve 4-5 yıla tamamlayabilecek gibi.Sende htc yi rahatlıklar kullanırsın fakat bi yerden sonra güncelleme falan alamazsın eski sürümlerini kullanırsın.
Cynogen mod çok yaşa :D
820de hem uyumlu hem de rahat rahat andorid 9-10u kaldırır bana göre

Konuya dönersek
HTC10 de netleme sorunu var kullanıcların kulubüne sormalısın ki bu sorun çözülmediyse almasın
S7 edge ise şuan piyasadaki kusuru en az telefon eksiği diyelim
HTC10 da netleme sorunu can sıkar